Коледен базар 2006

• 53 569
  • 1 159
  •   1
Отговори
# 1 035
  • До хладилника, който обичам
Еми, тук останаха 2 чаши Laughing едната я иска една мама (гони ме в Продавалника Grinning да й я пратя от няколко дена, сега ще свърша и това).
А шишетата за свекърва и снаха останаха ли?

# 1 036
  • sofia
Еми, тук останаха 2 чаши Laughing едната я иска една мама (гони ме в Продавалника Grinning да й я пратя от няколко дена, сега ще свърша и това).

някъде по-нагоре писах ,4е ще пиша по-късно какво то4но е останало.Все пак това ще отнеме известно време Crazy

# 1 037
  • София

Лелееее, едвам те познах с тоя нов имидж Mr. Green Mr. Green
Уви , шишетата останаха Simple Smile

# 1 038
Лелееее, едвам те познах с тоя нов имидж Mr. Green Mr. Green
Уви , шишетата останаха Simple Smile
Не мога да се маскирам даже - мечът и броя публикации ме издават...
М, останали я... всички плюят по свекървите из теми, а като дойде ред да им подарят ненужни шишета - веднага се скатават Mr. Green

# 1 039
  • София
Бу  Shocked, познах те само по броя мнения  #Crazy  Ти май искаш пак да ти краднат ника  Joy
Аз си купих от твоите подаръци за свекърва (с лютите чушки  hahaha) Ще и го закача към подарака за Коледа  Joy

Всъщност ето и моя скромен принос от закупени неща  Embarassed

# 1 040
Дамаянти, чудесни снимки Peace
сега , като видях какви красоти съм изпуснала и ме е яд, че не дойдохме още в  събота Close но за другият път ще знам Grinning
 Hug

# 1 041
Аз си купих от твоите подаръци за свекърва (с лютите чушки  hahaha) Ще и го закача към подарака за Коледа  Joy
Нье, нье. Тез чушки не са моите, но са много хубави. Бях направила 2 шишета с имена 'Подарък за свекърва' и 'подарък за снаха'. Идеята е, че не служат за нищо почти (освен ако не топиш по един стрък вътре). Хем подаряваш нещо и се отчиташ, хем всъщност нещото е пцилютно безполезно, но никой нищо не може да ти каже Mr. Green

# 1 042
  • София
Нье, нье. Тез чушки не са моите, но са много хубави.
Как бре, върху тях имаше на зелено картонче надпис и пишеше Таня Русева  newsm78 ...освен ако в суматохата не са го преместили  Joy

# 1 043
  • София
Момичета ето и моя малък принос откъм
снимков мат'рял  Hug
Не съм ги надписвала, че малкия не ме оставя  ooooh!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=86095

# 1 044
  • Пловдив
Браво момичета, страхотни сте   bouquet

Бу - искам на моето шишенце да напишеш "За свеки" или нещо подобно, нали се уговорихме Heart Eyes

А също и да попитам - в София останаха ли кибритчета, че аз не се доредих да си купя в Пловдив и сега баткото ми се мръщи. Плииииииз дайте поне едничко Praynig

# 1 045
Момичета, беше ми много хубаво! Много ви обичам! Освен това, всички вече сте почетни приятелки на Мими. Само аз периодично й отпадам от класацията, както забелязахте. Laughing

Бяхте страхотни! Нещата, до които се докоснах бяха заредени с много любов и топлина. Уверявам ви, че хората го усещаха.
Много красив жест направи една дама (която освен, че напазарува доста неща и е пълна с идеи как да ни помага занапред), се върна към края на деня с две кутии бонбони, за да се почерпим за успешната акция.  Hug

Що се отнася до интервюто с Мими - Линда с явен подтекст към левите ми ръце, ме изтипоса да демонстрирам как се правят картички.  ooooh! Добре, че детето ми все още ме обича и ме спаси от срам и резил. Освен това, на въпроса: Правихте ли  картички с мама, чистосърдечно отсече: Неее!  Mr. Green

Мисля, че всички вие до голяма степен осъществихте мечатата на Дж. Родари за  магазинчето за надежда...  Hug Heart Eyes

До следващият път!

Гордея се с Дамаянти!

# 1 046
  • София
Момичета забравих да кажа на всички
закупили от моите облаци, че е добре
да запазите чувалчетата, в които бяха
поставени и когато дойде време за
разваляне на коледната украса да ги
поставите пак в тях и да си ги закачите
например между дрехите за да не се
пречупят лентите на висящите звездички  Hug
Ако евентуално са се напрашили по една
или друга причина, единственото с което
се почистват е с тези косматите четки за
обиране на прах  Hug
Оххххх, дано не ставам досадна  Embarassed

# 1 047
бу, никакъв проблем за силиконките  Hug ако не са останали от базара, само казваш колко бройки, рисуваме и потеглят за пловдив  Laughing

# 1 048
  • София
Юка, искам и аз силиконова лепенка, че аз ги продавах, но не успях да си купя  Embarassed

# 1 049
Много ви благодаря за чудесните емоции, които завладяха цялото ми сърце в събота. Успях да се сдобия с чудесни картички, прекрасен мечо, който още на място бе кръстен от Сашко със звучното име Теди  Mr. Green и с едно невероятно сребърно бижу. Благодаря ви отново!!! smile3501 smile3501 smile3501
О, забравих невероятния снежен чове, койо веднага закаяих на елхата  Wink

Общи условия

Активация на акаунт