Кралски работи и клюки- юли 2021

• 91 997
  • 1 656
  •   1
Отговори
# 1 395
Всичките рокли ми харесват много. Въобще харесвам марката.

# 1 396
Стоят прекрасно всичките рокли. Булчинската и` е най-красивата за тази година. Нищо вулгарно не виждам в нея, нито кичозно. Изключително подходящо за мястото и обстановката.

# 1 397
  • в сърцето на един мъж...
Да й е честито на Кити, дълъг и щастлив семеен живот Simple Smile Роклите й ужасно много ми харесват, обаче много искам да видя по-ясно тази от терасата.

# 1 398
  • Down south
Hands down Sunglasses
Kitty Spencer е блестяща в поредното творение на Dolce & Gabbana!
Елегантна, изящна, впечатляваща!

# 1 399
От шестте рокли бялата с цветята ми е фаворит. Мисля, че е от сватбения прием, а за синята прочетох, че е от предсватбената вечеря в петък. Церемонията е била на другия ден.

# 1 400
На лебед прилича Кити с бялата дантелена рокля. Много добре подчертава шията.

# 1 401
Ще ми се да видя бижутата с роклята със зеления корсаж.

# 1 402
  • Някъде там
Ще ми се да видя бижутата с роклята със зеления корсаж.
Ирис, в клипа който пуснах вчера има детайлите.
https://www.instagram.com/reel/CRwFa2Ip3ue/?utm_medium=copy_link

# 1 403
  • Добрич
Не знам колко са и роклите, но тази на балкона не ми прилича на никоя от клипчето.  Явно клипът е сниман за реклама на марката, а на приема е с друга рокля

# 1 404
  • Някъде там
Не знам колко са и роклите, но тази на балкона не ми прилича на никоя от клипчето.  Явно клипът е сниман за реклама на марката, а на приема е с друга рокля
Роклите са шест.
Сложихме снимка с тази от приема.
Ето тази е от приема и балкона в гръб

На тази снимка се вижда най добре предната част.

# 1 405
Страхотно! Май отдавна не бяхме гледали такива прицески рокли и такава красавица! Браво на Китито, сравни със земята всички кралици и кандидатки за такива 🙂 Те, нищо чудно от страх да не дразнят народа, отдавна не смеят да се облекат така! Или всекидневни пеньоари, или официални вечерни рокли, достъпни за всяка по-имотна жена.
Къде е снимано? Някое палаццо?

# 1 406
  • Някъде там
Вила Алдобрандини.
https://www.aldobrandini.it/villa-aldobrandini/

# 1 407
Според мен най-вероятно на клипчето просто пробва различни рокли на марката и избира модели за сватбата. Например тази от приема прилича на една от роклите във видеото, но цветовете са различни, т.е. едва ли е била с 5-6 реално, а с 3-4.

# 1 408
  • Майничка
Може и с 10 да е била, това е такава реклама на марката, каквато и на оскарите не могат да си направят - обстановка, ВИП-ове и от двата вида - инфлуенсъри и богати, красив и умел манекен, лека интрига...

# 1 409
Жалко, че се е омъжила за толкова възрастен чичак.

Общи условия

Активация на акаунт