Кралски работи и клюки- юли 2021

• 91 973
  • 1 656
  •   1
Отговори
# 1 455
  • Някъде там
Честно казано, бащата не може да се оплаква. Неговата жена също изглежда като момиченце до него на сватбата им.
Макар че, тук разликата е само десет години.
Това което се вижда от роклята, ми харесва повече от на Кити. Дантелата е по красива.

# 1 456
Ее, не, къде са 10 години къде 33! То направо 10 години си е нищо разлика, обаче 33 си е цяло поколение и отгоре...Предполагам, че ако искат деца трябва да ги планират веднага, защото когато тия деца станат на 20, не ми се мисли той на колко ще е. Междувпрочем господинът имаше ли деца?
ПП: а жената на татко Спенсър е уникална мадама. Хич не му разбира той както гледам, ама хич🤣🤣🤣

# 1 457
Не знам, не бих ги съдила за възрастовата разлика, тяхна си работа. То всичко си е тяхна работа де, но просто не Виждам химия.
А тази новата Фото сесия е ужасна. Последната снимка е Close

# 1 458
  • Майничка
Имал 3 деца, пораснали. Първият му брак е от 85г., така че може и колкото булката да са.

# 1 459
Не харесвам булки с деколтета до пъпа.
Графът е като булдог в лицето. Подпухнал и натежал. Наследникът му е хубав!
Младоженецът наистина е доста сбръчкан. Младост и старост, красота и пари...
Те си знаят!
Но роклите са страхотни. Наслада за очите ми днес! Включително и последната с пола като буре 😉

# 1 460
Татяна Блатник е споделила стара снимка от пътуване до Гърция с принц Николаос, през 2003 г. Тогава не е знаела, че Гърция ще стане нейн дом Hug

# 1 461
  • в сърцето на един мъж...
Мислех, че и Беатрис няма титла. Еми да, така като гледам списъка всички в линията с титли, само Арчи и Лили без. То не е нужно много мислене да се сети човек, че има някаква причина и тя не е идеята за намаляне на роялите. Стоят като кръпка с това мис и мастър. Да не ги бяха включвали в списъка по-добре, така и така ги режат.

Родителите им не пожелаха. Никой не ги е отрязал Simple Smile
Ох, много са красиви роклите на Кити! А бялата от терасата е направо прелест! Много е красива и тя, бижута, тоалет, всичко е разкошно!

# 1 462
Леле 85 набор, та те по-големи от булката, бе! Ако има син, то той би могъл спокойно да й е гадже🙈 И като се замисли човек, кой знае дали на младоженеца ще му се занимава пак със сменяне на памперси и дундуркане на бебета на тая преклонна възраст. Та то е възможно и вече да има внуци от децата си.

# 1 463
  • Майничка
Нищо общо няма с пожелаването. По действащите в момента правила, титли получават внуците на действащия монарх, освен ако родителите им не откажат (както е направила принцеса Ан за децата си). От правнуците получава само първородният син на Уелския херцог. Със специален указ кралицата е дала титли "принцеса" и "принц" на другите му деца, за да няма неравнопоставеност от детска възраст в рамките на семейството. Това стана преди Мегън да се появи на хоризонта, при раждането на Шарлът.

Ани11, първият брак е от 85г., дай поне година аванс на децата.😁

# 1 464
  • София
Кити не я харесвам...не ми допада и на сватбата. Има някоя хубава рокля и това е.
Те са си баш стереотипи-вдървен дърт мъж, който се чуди къде е попаднал и стои не на място. И млада, кичозна и претенциозна старлетка, на която сега и е паднало да облече петшестнайсет рокли на DG наведнъж и да си направи драматична фотосесия.
Честно, не знам примерно Мегън защо е така оплювана, като Кити е 100 пъти по-голяма позьорка и драпа да изкяри нещо.

# 1 465
Разкошна:

# 1 466
Кити не я харесвам...не ми допада и на сватбата. Има някоя хубава рокля и това е.
Те са си баш стереотипи-вдървен дърт мъж, който се чуди къде е попаднал и стои не на място. И млада, кичозна и претенциозна старлетка, на която сега и е паднало да облече петшестнайсет рокли на DG наведнъж и да си направи драматична фотосесия.
Честно, не знам примерно Мегън защо е така оплювана, като Кити е 100 пъти по-голяма позьорка и драпа да изкяри нещо.
Много добре казано. Тя дори съвсем подобаващо се е изпилила в лице и тяло.
Иначе роклите и са красиви, спор няма.
Смятам, че не е случайно отсъствието на граф Спенсър от церемонията.

# 1 467
Кити направо си ползва сватбата за реклама на Д&Г. Много ми е странно как си я изтъргува цялата сватба. Те ли плащат за роклите и мястото? Тиарата на Спенсър не им ли отива на роклите? Ей, това клипче си е баш реклама Joy
https://www.instagram.com/p/CR0DjDhJYiy/?utm_medium=copy_link
Мазел тов!

# 1 468
Не си ползва сватбата Кити, ползват й я Simple Smile нали това казвам, цялата публичност около сватбата е с център роклите, договорът й е мега обвързващ очевидно, защото това реално е една тяхна рекламна кампания. Пък нека наивно да си мислят хората, че много харесвала марката Simple Smile

Иначе единствената снимка, която ми е откровено неприятна е тази, която вече коментирах, ама няма да си споделям асоциациите от нея Grinning

# 1 469
  • Пловдив
Какви точно кралски особи са Спенсър?

Тук се обсъжда кой ли не. Не виждам защо не и Кити. Все пак е с благородническо потекло,  първа братовчедка на бъдещият  крал Уилям. Не е Минка,  от отсрещната градинка. Какъв е проблема?
къде видяхте проблем?
Просто питам каква е всъщност.

Общи условия

Активация на акаунт