Кралски работи и клюки- юли 2021

• 92 002
  • 1 656
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Някъде там
И аз се зачудих дали пък няма връзка с възрастта на жениха и неприсъствието на таткото, но пък би трябвало да е свикнал вече с мисълта...
При положение че това не е първия мъж на Кити, на неговите години, трябва да е свикнал.
Този поне е разведен, че предишния женен беше.
Да видим ще го покаже ли законния  любим мъж някога.
Единствено воала отзад ми харесва.

Зарята беше впечатляваща обаче и обстановката също.

# 1 366
Надявам се още снимки да има. Приказна е просто. Рокля, воал, бижута, грим, прическа - стил и класа.😀

Първо си помислих, че баща и не приема младоженеца заради възрастовата разлика от 32 години и затова не присъства и, ако има или е имало нещо такова, разбирам го честно казано. Кити е хубава млада жена с потекло все пак. Можеше и по-млад да си намери.

# 1 367

Отзад наистина изглежда впечатляващо! Обожавам черно бери снимки. Кога ще видим снимки с младоженеца?

# 1 368
Пет сватбени рокли Flushed

# 1 369
Страшно много ми харесва Кити, макар че предпочитам изчистени булчински рокли. Но е прекрасна, силует, прическа, всичко.
Наистина прилича на Грейс Кели.

За дядката жених ще си замълча. Явно е финансово красив.

# 1 370

Наистина прилича на Грейс Кели.

Заради яката горе и цялостните дантелени ръкави. Това намирам като най-голяма прилика в момента.

# 1 371
Страхотно изглежда Кити, въпреки, че роклята не ми допада особено. Дълъг ръкав в края на Юли в Италия... но пък воала е разкош.

# 1 372
  • София
Испанските са много хубави, летни и елегантни! Наслада за окото са днес 😍

При Кити няма изненади- много и само кич Joy
То дантела, то буфан, ама "сутиенът" е черешката на тортата (не е преносно).
Но като за ДиГ даже е обрано 🙃

# 1 373
Според мен, една от причините, поради която роднините на Кити не присъстват на сватбата, е 5-дневната карантина. Лелите ѝ, децата им и т.н. също няма изгледи да са присъствали.
Кеймбридж са предпочели РД на Джордж пред сватбата в Италия.

Между другото, Кеймбридж са на почивка на остров Треско, част от островите Сили, в Dolphin House, собственост на принц Чарлз.

Tresco Island:

Dolphin house:

https://www.tresco.co.uk/staying/dolphin-house

# 1 374
# 1 375
Завиждам им на Кеймбридж!

Хубаво направиха, че не присъстват на сватбата, щом имат такава опция. Щяха да отделят вниманието от булката и да е се напълни с папараци.

# 1 376
Абе да не се окаже, че е някаква рекламна кампания на булченски рокли всичко Simple Smile

Испанките и на мен много ми харесаха

# 1 377
Олеле 5 ли са сватбените рокли😅 Не съм много сигурна дали ми харесват, ако се отнасяше за някое отминало време може би, но иначе ми идват малко претрупани сякаш. Обаче зелено-бялата е с прекрасен силует! Изглеждат ми сякаш са с корсет.
Оп, сега се вгледах в корсажа на бялата и сутиена наистина си личи...струва ми се че би било по-елегантно да го скрият.

# 1 378
Да, уникална рокля и аксесоари на Летисия:

Не намирам инфо за марките, но не съм и търсила много, де.

# 1 379
Ули, той си е рекламно, всичките й рокли са на ДГ. Но на едната снимка има халка.

Общи условия

Активация на акаунт