Кралски работи и клюки- юли 2021

• 92 007
  • 1 656
  •   1
Отговори
# 1 350
И аз не харесвам такъв тип рокли, Давиз.

# 1 351
Като видях и клипчето, си затвърдих мнението, че е великолепна булка. 😀Обожавам дантела. Единствено бухналите ръкави малко не ми допадат, но иначе е прекрасна. Прилича на моята любимка Грейс Кели.

# 1 352
  • София
Разкошна е Кити! Красива рокля, стои и като излята по нея, и с този воал чудно съчетание. Вилата, в която се се състояло събитието е невероятна. Всеки детайл изпипан до съвършенство. Всичко е красиво, изискано и аристократично.
Защо ги няма братовчедите?

# 1 353
Лилибет все още не е добавена в официалния лист за наследници на кралската корона. Въпреки че е осма по наследяване на трона, 51 дни след раждането й, името не е добавено в сайта на Бъкингам.
 https://metro.co.uk/2021/07/25/meghan-and-harrys-daughter- … -14985450/  

Последна редакция: нд, 25 юли 2021, 20:34 от ConnieS

# 1 354
# 1 355
  • София
Лилибет все още не е добавена в официалния лист за наследници на кралската корона. Въпреки че е осма по наследяване на трона, 51 дни след раждането й, името не е добавено в сайта на Бъкингам.
...
Изпотрябвало ѝ е включването в някакъв си списък.
... Така са се сговнили отношенията, че Хари може да е първият официално отлъчен.
Аз пък съм уверен, че това няма да стане.

# 1 356
При Кити няма изненади- много и само кич Joy

# 1 357
Огъст също го добавиха след повече от два месеца.
Ще я добавят, няма къде да ходят. Освен ако не искат да покажат на Commonwealth-a, че наистина са расисти.
Вече валят неласкави статии за Уиндзорите по този повод.

Иначе и аз мисля, че на родителите и не им пука особено за този списък.

# 1 358
Да де, точно защото гледахме Опра и знаем това Wink
👇
Огъст също го добавиха след повече от два месеца.
Ще я добавят, няма къде да ходят. Освен ако не искат да покажат на Commonwealth-a, че наистина са расисти.
Вече валят неласкави статии за Уиндзорите по този повод.

Иначе и аз мисля, че на родителите и не им пука особено за този списък.

# 1 359
Какво общо имат титлите с реда за наследяване?
В тоя ред има страшно много хора без нито една титла, например Зара и брат и.
Говорим за две различни неща.
Лилибет няма нужда от титли, за да си е на 8-мото място.

# 1 360
Мисля, че принц Филип ограничи нещо си там.Че много рояли станали.

# 1 361
Защо пък да са расисти ако не я добавят? Малко е двупосочно. Значи бащата на Мегън се оплаква, че не му дават да си види внуците. Донякъде ми е мъчно за него, но и той се изложи доста. Хари и Мегън не постъпват по - различно от него с кралското семейство - изкарване на кирливи ризи. Та не се изненадвам от реакцията на Бъкингам.

# 1 362
  • Някъде там
И аз не харесвам такъв тип рокли, Давиз.
Твърде много дантела. Харесвам дантелени елементи и бродерии но цялостно прекалено ми е.
Важното е тя да се харесва.
Интересно как никъде не показаха младоженеца. Много тайнствен. 😀
То всъщност тя самата никога не го е показвала никъде.

# 1 363
Значи моделът на роклята ми харесва, даже и ръкавчетата, обаче дантелата е ужасно груба и не ме кефи. Нещо по-нежно като на Кейт щеше да е прекрасно.

Аз не съм психолог, ама по възрастта на младоженеца може да се зачуди човек за отношенията на Кити с баща й и защо не е присъствал.

Оф, вие сериозно ли смятате, че няма да добавят Лили в линията за наследяване Joy и то пак с този толкова достоверен източник Joy

# 1 364
И аз се зачудих дали пък няма връзка с възрастта на жениха и неприсъствието на таткото, но пък би трябвало да е свикнал вече с мисълта...

Общи условия

Активация на акаунт