Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 74

• 49 191
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Somewhere far away
Същото. Ще ги счупя още при първата смяна на чаршафи. Grinning

# 601
И ще им гледаш праха отгоре всеки ден Grinning

# 602
Аз имам същия проблем, но с настолните. А за количеството прах, което съм избърсала от тях, няма да отварям дума.
Мари, при мен, ключовете са долу, до таблата на леглото.

# 603
За това нямам нощни. Една лед лента е лепнал зад таблата ММ, и това е то....

# 604
  • Велико Търново
Гледайки клипа на нелина_не_от_лондон Simple Smile, се замислих, не е ли възможно това да се получи по аналогичен начин - с вертикални греди само и един цвят. Търся евтин вариант за постигане на подобен резултат, естествено експлоатирайки ММ Simple Smile

# 605
Може, разбира се. Само мъжа ти да е сръчен, всичко може. И става доста по-красиво от изкуствените мдф-и и пластмаси стенни панели, които се предлагат и то на безумни цени.

# 606
  • Пловдив
Виждала съм и подобно DIY решение,обаче бяха изработили релси горе и долу,в които да се кликват.Дано да го открия пак.
Ако е с греди,трябва да са супер шлифовани,за да може да се чисти между тях и да не задират/залепват прахочистачката.

# 607
В Домко панелите са по около 120 лв квадрата. Дължината им е 265см и имат няколко вида. Аз сериозно съм решила да правя скрити шкафове с такива панели, пък да видим ще успея ли

# 608
А някой пробвал ли е да си поръча да му разкроят МДФ плоскост? Примерно от салекс? Как се поставят после?

# 609
  • Пловдив
Мислех,че само SKK,я интересува,то ето вариант.
Шперплат и такер.Обаче интериорния шперплат е макс 250см.
https://simplyalignedhome.com/affordable-slat-wall/
Ако е МДФ плоскост  ,трябва кантиране,а машината не може да окрайчи  летвичка под 10см.

# 610
  • USA
Aз мисля съм пускала снимки на висящите ми от тавана лампи в спалнята. Въпреки, че минаха повече от 4 години, все още си ги харесвам, дотолкова, че и в къщата, която сега строим, пак предвиждам такива, този път във всички спални, но в различен стил.

Също така, и аз събирам идеи как да се разчупи 6-7 метрова стена зад таблата на спалня.

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 08:14 от SkyBlue

# 611
Ние направихме цялата стена тапицирана табла, а отстрани - огледала и висящи лампи над тях.

# 612
Скк, ти потърси ли в ОЛХ?
Енджъл, пусни снимка и ти, моля!

# 613
Ще пусна, ама още не е цялата сглобена, че бяха объркали размера на таблата и сега чакаме да я оправят..)
Така е таблата и цвета, само огледата са по-тънки и матови и лампите са други.

# 614
Гледайки клипа на нелина_не_от_лондон Simple Smile, се замислих, не е ли възможно това да се получи по аналогичен начин - с вертикални греди само и един цвят. Търся евтин вариант за постигане на подобен резултат, естествено експлоатирайки ММ Simple Smile
Нашият панел зад спалнята представлява една плоскост тънък МДФ с боя байц и върху него летвички вече с друга дебелина. Ако човек е сръчен и има времето абсолютно може да си го направи сам. След това за стената е закрепен с някакво лепило черно и дюбели мисля, че имаше. Но така с основна плоскост пт мдф имай на предвид, че става тежко.
На същият принцип са направени и вратите на гардероба. Изглежда почти като на снимката.

Общи условия

Активация на акаунт