Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 96 280
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Аз не пуша от 18 г. А цигарите ги смятам в дрехи - 4 кутии по 6 лева стават за една рокля в намаленията.😜

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 14:18 от Rockstar

# 1 096
Спрях да пуша като забременях. После, заради токсична връзка, 10 г пушех само пурети. Преди 2 г на НГ, ги спрях от раз. Казах си, че вече нямам нужда от тях.

# 1 097
Аз пропуших сравнително късно, за сметка на това с  голямо удоволствие. Сега трябва да работя хем повече, за да има и за рокли и за цигари, хем по - бързо, за да има време и за спорт... Simple Smile

# 1 098
Обожавам да пуша,истинско удоволствие ми е.Както и време само за мен .

# 1 099
  • Mediterraneo
Обожавам да пуша,истинско удоволствие ми е.Както и време само за мен .
И аз така, не искам да ги отказвам. Не съм страстен пушач, пуша 1 кутия по 3- 4- 5 дни. А и като гледам фераритата на тези, дето спестяват от цигари, баш това не ми е стимул.

# 1 100
Последните два поста все едно аз съм ги писала. Мнението ми е същото. Но все пак се възхищавам на всички, които са отказали цигарите. И не заради парите, а за здраве.

# 1 101
Непушачка съм. Пробвах в ученическите години- ами не се получи...иначе тогава през 90-те да си пушач беше яко и вървежно...ама явно за мен  това не е  било важно . Днес на пушенето се гледа по друг начин и забелязвам,че всички млади колеги са непушачи . Синът ми ( 24 г.) и приятелите му също. И аз като Рокстар се шегувам с някои разходи като еквивалент на изпушени цигари...Определено съм доволна откакто не се пуши в заведенията...Сега дали на здравето ми е оказало влияние...не знам....

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 15:47 от kativita

# 1 102
Pinko, страхотен кадър!! Ти ли го направи!? А хоризонтален имаш ли? Много, много ми харесва! Любимата ми Барселона!

Ейнджъл има квинтесенциалните крака на балерина! Прекрасни, елегантни, съвършени!

Като тийн/ученичка/ранни студентски години, когато всички пушеха аз не пушех - родителите ми не пушеха, аз исках да съм различна oт масовката. Някъде след  22 год. пропуших от келешлък - цигари се купуваха в зависимост от тоалета - за рокли дълги слимс със романтични филтри - EVE, за дънки - Marl(boro), за по-елегантни Davidoff. И така 10 год докато не забременях. В наши дни пуша само ако съм в БГ, само ако съм на маса в кръчма, където има други пушачи, и ако нито ММ нито децата ми са с мен. Имам колекция от забавни ситуации свързани с цигарите Wink

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 16:20 от Agent Provocateur

# 1 103
  • В градината...
И аз като Тарти. А понякога пауза по 1-2 месеца.
/имам колежка, която не може да си плаща заема, а унищожава по 2 кутии на ден .. едномесечната вноска./.

# 1 104
Чакайте да ви покажа какво слушам и понякога дори попоглеждам докато чистя кухнята Grinning
Тази кака ме радва с градивната си критика; като цяло доста ни съвпадат мненията и анализите Simple Smile
Показа и обсъди и Нина Добрев и Мария Бакалова също!

# 1 105
  • Sofia
Никога не съм пушила .

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 09:12 от Karen

# 1 106
  • София
Пуша. Харесва ми, но искам да имам воля да спра. За съжаление нямам.

# 1 107
Аз съм непушачка от 10 години. Ама като ми се припуши, запалвам. Един порок повече или по- малко...

# 1 108
Пуша малко, но май искам да ги спра. Почти съм решила.

# 1 109
И аз пуша малко, но напоследък се хващам, че от нервност ги увеличавам. Ще трябва да се взема в ръце...!

Общи условия

Активация на акаунт