Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 97 918
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 390
Честит ти рожденник, Дез! И аз харесвам комбинацията без шала, и заедно с тренча на Роки улучихте любимия ми розов цвят!
Клеми, с тази тийн визия не само до магазина, ще отида и на разходка, но с кецки.
Ейнджъл, многооо стилно!

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 12:08 от Pink Dress

# 391
  • София

Клеми, с тази тийн визия не само до магазина ще отида и на разходка, но с кецки.

А, това са ми домашните чехлички. Не помня с какво отидох, наредила съм в коридора 3-4 чифта обувки и което ми се носи на момента.

Ангелче, жестока рокля!!! Видях те и във фейса, но само отпред. Тя отзад е още по-впечатляваща. Откъде е? Искаааам!

# 392
Клеми, благодаря! Heart
Роклята е "незнайна", мисля, че е шита по поръчка..от група във ФБ е..))

# 393
  • Вила Великула
Наистина роклята от лен много ми хареса, но за мой късмет в тези жеги не ми се налага да ходя по такива места, на които трябва да се облека така - я карам по къси панталони или леки роклички. На 55 години съм и коленете не са ми най-красивите, но ....

# 394
Пипи, и аз в повечето време съм по къси гащи и потник, ама тая седмица все такава работна и нямаше как..))
Супер си!

# 395
И аз да се възхитя от ленената рокля на Ейнджъл, много стилна сама по себе си и много нейна като стил!

И на италианките за пореден път да се възхитя - и поддържани и стилни в Милано всички, направо да не повярваш, че ядат и пастата и пиците си, но факт - не си омитат чиниите. На няколко пъти ми се случи още непреполовила аз салатата/пицата/манджата и си се назландисвам (аз ям изключително бавно и спокойно) и сервитьорите посягат да ми ги приберат. Снощи се смяхме истерично с един, защото му изстрелях "но, но, но!!!" направо с италианска скорост и страст Simple Smile))

И за капак нагласени и облечени карат не само скутери, но и колела много! На мен и през ум няма да ми мине да се кача на колело в къса, феерична рокля или с бели дънки, но местните хич не си поплюват!

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 13:31 от Agent Provocateur

# 396
И на италианките за пореден път да се възхитя - и поддържани и стилни в Милано всички, направо да не повярваш, че ядат и пастата и пиците си, но факт - не си омитат чиниите. На няколко пъти ми се случи още непреполовила аз салатата/пицата/манджата и си се назландисвам (аз ям изключително бавно и спокойно) и сервитьорите посягат да ми ги приберат. Снощи се смяхме истерично с един, защото му изстрелях "но, но, но!!!" направо с италианска скорост и страст Simple Smile))

И за капак нагласени и облечени карат не само скутери, но и колела много! На мен и през ум няма да ми мине да се кача на колело в къса, феерична рокля или с бели дънки, но местните хич не си поплюват!
Не, че си ядат порциите на половина, ами просто бавното ядене тук не се практикува. Те си мислят, че си си зарязала храната. 🤣
Снимай жени с токчета и рокли на колела, моля те! Чаровни са много. ♥ От кога се каня за такава серия, но не умея да снимам аз. Само онази госпожа с раираните токчета на Dolce & Gabbana смогнах, но докато беше още пеша. (noob Simple Smile)))

Angel, и роклята, и обувките. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 14:09 от Barbabeau

# 397
Обещавам, но следващия път, Барб, и ще взема професионалната камера  и дълъг обектив, че с телефона е мъчение - има време на забавяне (shutter lag), а и ми е неудобно да ги снимам в лицата им. Преди години имах една такава серия с дълги обективи в Белгия - там правят същото, но не са толкова кипри Simple Smile Вдигам, снимам и свалям преди да са ме забелязали, правя 6 кадъра в секунда, когато се налага!

Вече пътувам към Малпенза. Свърши се моята италианска авантюра'21 Sad

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 14:18 от Agent Provocateur

# 398
Еее, страхотна е тази белгийска серия. Браво!
Дълги обективи значи... Simple Smile))
Лек път!

# 399
Боже, как ми липсват Италия и италианците, излизанията вечер и малките улички, музиката на площадите!❤ 
Агент, блазе ти! Супер ваканция! 🤩

# 400
  • София
Лек път Агент.

# 401
Прекрасни снимки, обаче велосипедите са адски грозни.

# 402
На мен са ми безумни честно казано. Никога не съм възприемала придвижването с велосипеди като алтернатива на личния  автомобил или градския транспорт, възприемам го като нещо, което правиш в свободното си време. И колелетата им са ми безумни, явно са под наем, а не лични. Приличат на изкарани от някой музей.

# 403
На мен са ми очарователни ретро велосипедите. Имат характер, дух, принадлежат към мястото.
Не ги карат от немотия със сигурност. 😁
Аз и ветерани автомобили обичам.

# 404
Нали? Като от времето на бабите ни.
За да се наложи да сляза от МПС и да се придвижвам с велосипед, значи положението е хептен зле.

Общи условия

Активация на акаунт