Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 97 827
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 615
  • В градината...
Кити, поздравления за сина ти, много харесвам такива деца, със стил. То, напоследък всичко живо е с якета.
Като бях на 16-17 беше много модерно да се носят по-елегантни дрехи - палта, шлифери, шалчета /края на 80-те/.

# 616
  • пустинята Гоби
Само за чанти и обувки давам повече пари, за друго определено ми се свидят, защото не обичам да пазя и робувам.

# 617
Аз не мисля, че няма някой, който не е наясно кои са луксозните и световно известни марки. Но и те си имат достъпни мас маркет колекции. Вече всеки гледа да заеме възможно най-голям дял от пазара и да обхване всички сегменти от него. Но едно е да си купиш нещо от couture или  pret-a-porter, друго е да имаш от същата марка тениса за 50 евро. шита в Индия или Пакистан.

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 13:25 от Sysly

# 618
  • София
И аз съм така - видя ли намаление, промоция, тогава купувам. Много се дразня на парфюми, като излязат и им слагат цена-бомба, а после спада полека-лека.
Малко палто за дъщерята бях намерила във ВУ.

# 619
  • В полите на Пирин планина
Като се замисля най-скъпата ми дреха е едно вълнено палто, което беше към 250 лева, но го взех на намаление около 180 лева. Харесвам обувки и чанти от естествена кожа, но "дебна" да са до 100-тина лева. Simple Smile В тази връзка от обувки.бг ми е много удобно и изгодно да пазарувам.

# 620
Във връзка с разговора, ето едно интересно видео за обработката на най-скъпите и хубави кожи от Тоскана.
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10158858610249071& … mp;id=20446254070
Ако някой е веган и не ползва кожа, ако иска да не гледа.

# 621
Обикновено купувам онлайн и дебна за намаление. Не обичам да плащам пълна цена. Купувам много от амазон и имам приложение за него, което ми показва дали на нещо което ми е харесало е паднала цената.

# 622
.

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 16:14 от Sysly

# 623
  • пустинята Гоби
Купуването на дадена вещ с намаление е половината удоволствие от покупката, по-голямата половина - ха ха.

# 624
  • София
Висшата мода е уау когато излезе. След 1-2 г може да се намери по аутлети на много приятни намаления. Лошото е, че в България наистина има много малко такива магазини.

# 625
Те тия дето носят висша мода и чанти биркин, едва ли пишат във форума Simple Smile.
И както вече се каза какво значение има кой какво си купува.

# 626
И аз чакам, и купувам когато максимално паднат цените. За никъде не бързам, гола и боса не съм останала. Като много искам нещо, когато му дойде времето го купувам и го имам, не държа да е на мига и на всяка цена. Simple Smile

# 627
Голям залък не се и опитвам да преглътна, т.е.никога не купувам скъпо. По простата причина, че, познавайки се много добре, ще ми омръзне със скоростта на светлината. Но това си има и недотам добра страна - купувам повече неща, които пак не нося, или рядко.
Преди много хвърлях, но напоследък прибирам, и някой ден като се сетя, го вадя като ново, и си го нося Grinning
Но обичам да хвърлям, да не заема място. Майка ми се ужасява, като й гостувам хаха.

# 628
  • Виена
Аз пък си купувам и скъпо и евтино, каквото ми хареса. Не следя за намаления онлайн, много ми е досадно да дебна да намалят нещо, което я го намалят, я не, а после и размери може да няма. За изгодно пазаруване обикалям аутлет градчетата или пък направо в завода както направих в Русе. Перуника питаше къде е завода и магазина в Русе, адресът е Източна Промишлена зона, бул. България 125. Но ако нещо си харесам го вземам на редовна цена. Рядко се случва да открия нещо, от което съм се въздържала заради цената, след това намалено. Истински бях щастлива за едни обувки на Бруната от плат, които подминах заради цената от 200 евро, и после открих за 100. Мога да дам до 300-400 евро за чанта или обувки, но не ми пречи да взема и платненки за 4 евро да шляпам с тях в квартала. На пазаруването гледам като на удоволствие и не като на инвестиция, затова и го правя небрежно и безгрижно.

# 629
Купуването на дадена вещ с намаление е половината удоволствие от покупката, по-голямата половина - ха ха.
Мен пък не ме кефи...никога не купувам нещо защото е намалено, тогава няма и избор...я размер няма, я цвят. Нося обувки 37, когато ги намалят номерът отдавна е изчезнал или няма хубав модел. Обичам дя купувам скъпи /за моя джоб/ неща, дори и по малко на брой, но да си избера каквото поискам. Моята приятелка купува винаги на намаление, и да не и харесва на сто процента, важното е качеството да е хубаво. Аз купувам, когато нещо ми хареса, не ме интересува дали ще го намалят след два месеца и няма да е останал моя размер. Не робувам на марки за дрехите, нося само на български къщи...обувки, чанти, очила и бельо си позволявам и маркови. Часовници също. Чанта, рокля, обувки, очила психологическата ми граница и възможности са до 200 лв. Вчера бях със сандали за 200 лв, чанта за 180, колие с диамант колкото точка Joy и рокля за 30 лв. ААА и очила за 150...за много хора това не се брои за скъпо дори.

Общи условия

Активация на акаунт