Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 96 545
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 690
Никакви такива! Лели сме само на племенниците си! Страхотни сте всички, пу пу! ❤️

Да добавя каква скука съм днес: чисто бяла тениска, дънки дето не знам как се водят - бойфренд или мамски, бели обеци, бели кецове, мръснобяла кожена чанта. Не съм за снимка, нищо интересно няма в мен.

# 691
И аз в отбора на лелкитв с моите почти 47г.
Благодаря на всички.
Ти пък си съвсем далече от леките с тая визия и тия кила! Heart

# 692
  • В градината...
На 47 не съм леля на племеници, защото нямам такива Wink
Моите два бръмбара са едничка радост на всички баби.
Талия имам, сравнено с ханша. Въпрос на оптика и пропорции.

# 693
  • София
Това с лелките е някакво БГ нещо. Ние сме си хубави, женствени и млади. Поне така изглежда в темата. Когато няма някакви изхвърляния, жените могат да бъдат прекрасни на всяка възраст.

# 694
  • Вила Великула
И аз в отбора на лелкитв с моите почти 47г.
Благодаря на всички.
Аааа, не така. Ние 55 къде да се наредим. Все още имам претенции, че съм баба само на внучката ми.

# 695
  • В градината...
Reunion, пошегувах се. Не обичам и аз това с лелите и каките. Всеки си има име.
За да не е спам, тази сутрин ми изскочиха /посред лято/ тези боти, съвесем мой цвят, които не харесвам заради подметката, а и вероятно ще бъдат обути само веднъж, но бяха намалени на 36 лв. Отказах се от тях и преди малко ми излизат на 18лв. Даже за 1 час да бъдат обути, ги поръчах. https://www.obuvki.bg/boti-jenny-fairy-ls5438-02a-blue.html?utm_ … 4n5spi6ZJhw3XYPhU

# 696
  • София
Както нищо не бях купувала и се бях зарекла да не купуран, докато не сваля килата, така се сдобих с дълга, торбеста, черна рокля и сега искам винено червени кубинки. Може и червени и червено кожено яке, а може и зелени и двете. Дайте идея от къде и какви. Кубинки имах ДМ на времето.

# 697
Нищо трендово нямам аз, само спортни или много изчистени неща.

Вече 2 месеца се чудя на едни бели кожени кецове. Щом и до днес ги мисля, май ще ги взимам.

# 698
Както нищо не бях купувала и се бях зарекла да не купуран, докато не сваля килата, така се сдобих с дълга, торбеста, черна рокля и сега искам винено червени кубинки. Може и червени и червено кожено яке, а може и зелени и двете. Дайте идея от къде и какви. Кубинки имах ДМ на времето.

Аз на тези им се чудя:
https://nemski-centar.com/product/damski-kozheni-boti-cropp

# 699
Mного се радвам, че успях да видя Змия и Кристина! Чудесни сте просто! Полата на Кристина ми е много по вкуса, и с бяло е много нежно и женствено! Heart Eyes
G&B, идеален ти е тоалета, както и фигурата,  какво не му е харесало на детето?

Пак много хубава рокля на Пипилота. Какви аксесоари си и измислила?
Мими го е ударила на живот! Завидях благородно! Наздраве! Beers

Не знам с какво ще съм утре. Май ще го реша според обувките....
В офиса, и обяд навън с приятелка- така съм отвикнала, че се радвам като малко дете в магазин с играчки.

# 700
  • София
Не са лоши, но аз, като че ли предпочитам контрастна подметка. Не видях кожени ли са.

# 701
Доколкото разбрах, отвън са кожа, без меката ивица до глезена, която е полиуретан.
https://www.cropp.com/cr/en/ty944-33x/ladies-ankle-boots

# 702

В eobuv (obuvki bg) излязоха тези:
https://www.eobuv.cz/damske/kozacky-a-jine/kotnikova-obuv/barva:cervena.html

Тези са симпатяги:

# 703
  • София
Може би е добре, че на глезена има мека част.
Дез, точно тези ми харесаха. Колко са в евро?

# 704
  • Sofia
Много сте хубави,  всички   които видях днес !

Червените сандали ги пратих обратно - и подметка, и кожа твърди и спечени,  едвам ги обух и ми премазаха крака, а цвета избеляло червено. 
Други червени чакам сега. Joy

Общи условия

Активация на акаунт