Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 96 580
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 705
Много сте свежи всички, най ми хареса бялата рокля,имена няма да цитирам да не объркам някой.

# 706
Мими го е ударила на живот! Завидях благородно! Наздраве! :beers
Дез, тази седмица съм отпуска, боже колко е хубаво да не се работи...сутрин ходя на плажа, после пия бира и надвечер ще обиколим мола... живот! Днес както видяхте съм с рокля на цветя с панделка на кръста и шапо Joy, даже ужасната жега не ми намаля ентусиазма за хойкане...! Sunglasses
Реюнион, червените боти са трепач, ама за лятото ще ги обуеш ли? Thinking

# 707
Може би е добре, че на глезена има мека част.
Дез, точно тези ми харесаха. Колко са в евро?

Около 48. Изкуствена кожа.

Моите червени сандали дойдоха, и ми харесват много повече, отколкото на страницата.
И тоалети им измислих, остана да им намеря къде да ги заведа. Но вече няма да е трудно.

# 708
  • София
Мими, то пък едно лято до преди две седмици. Роклето е вискоза и коприна та и за есента и пролетта става. Иначе и аз гледам боса да ходя.
Дез, благодаря. Изкуствена само за много отворени сандали приемам.

# 709
То лятото свършва, мине ли юли, август морето се обръща. Изкуствени обувки освен джапанки не признавам, сега за мола обувам едни шалварети, тениска домат и ниските сандали на каприз. Ще вървя пеша, дано мръднат пустите кила, запецнах на 62.

# 710
  • София
Аз качих до 63 Sad. Искам май оформящо бельо,  но утре ще дръпна една разходка на кучето.
Най-тъпото е, че ям доста здравословно и умерено. Как за една година се промени всичко. Не е като да не знам защо, но пак ми е тъпо.

# 711
Аз качих до 63 Sad. Искам май оформящо бельо,  но утре ще дръпна една разходка на кучето.
Най-тъпото е, че ям доста здравословно и умерено. Как за една година се промени всичко. Не е като да не знам защо, но пак ми е тъпо.
И аз съм така... от критиката е. Трябва да се седи на вода, и никаква храна. Но не се отчайвай като премине периода ще си ги върнем почти на старото положение. Едно време си мислех че на 55 кг съм слон, сега душа давам да съм толкова.

# 712
  • София
Мими, и аз, но ако съдя по майка ми, има надежда.

# 713
  • Велико Търново
+1 ама годините са доста и аз не знам как да го допуснах, но продължавам....

Всички, които видях са чудесни!
Нищо не си купувам, чакам роклята от Дез да пристигне.
Летни ботуши никога не съм имала, но няма и да имам, не са моята обувка.

# 714
Летни ботуши нямам, никога не съм носила, но защо пък не! Никога не казвам никога, нагледах се на каки италианки с ботуши - щом го могат те, защо не и аз Simple Smile

Червените сандали ги пратих обратно...
Други червени чакам сега. Joy
Ти си фурия! Grinning
Моите червени сандали дойдоха, и ми харесват много повече, отколкото на страницата.
И тоалети им измислих, остана да им намеря къде да ги заведа. Но вече няма да е трудно.
Покажи ми ги и ги извеждай бързо, че дойде ли Септември пак ще сме в точка А!

И при нас е много горещо и много влажно и задушно днес! И облачно за капак и настроение!

И аз в отбора на лелкитв с моите почти 47г.
Благодаря на всички.
Ха! Здрасти, наборе! Grinning Grinning Grinning

Агент как си на опашката, винаги си толкова шик и в тренда!
Перуника ти ли беше писала, че си една лелка, с такава талийка си далеч от лелките.
Хммм? Бъркаш ме с друга, мило Simple Smile Аз докато се назландисвам дали новият тренд ще се впише в личния ми стил той си заминал, но понякога, както днес, успявам да измъкна предишната реинкарнация на тренда - в случая къси панталони, които носех преди 11 год, след като сестра ми реши, че са вече твърде стари и демодирани за нея Wink  Показвам, да не кажете че ви гъбаркам Wink

PS Да си похваля бялата овърсайз ленена блуза - е, няма такова нещо за горещините!

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 17:36 от Agent Provocateur

# 715
  • София
+1 ама годините са доста и аз не знам как да го допуснах, но продължавам....

Всички, които видях са чудесни!
Нищо не си купувам, чакам роклята от Дез да пристигне.
Летни ботуши никога не съм имала, но няма и да имам, не са моята обувка.
Ти пък къде се буташ.

# 716
Отлитам на мола

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 14:26 от mimi.7299

# 717
  • София
Отлитам на

Мими, забележки имам.
Червеното ти отива, но тези очила бих заменила с по-овални. И каква е брошката?

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 19:15 от Reunion

# 718
Брошката е диоптричните очила, старост, нерадост! Joy Моля не ме цитирай, че ще трия!

# 719
  • София
https://Брошката е диоптричните очила, старост, нерадост! Joy

🤣🤣🤣, тъкмо да те заемат пак с лисичката 🤣🤣🤣. Заприлича ми на дракон.

Общи условия

Активация на акаунт