Искам да кажа ... (184) през юли 2021

• 48 017
  • 1 096
  •   1
Отговори
# 435
Честито на седмокласниците! И брат ми е приет първо желание в немска паралелка 😊.

# 436
  • София
Браво на децата, които се трудиха и сега берат плодовете на този труд! Все така да успяват! А мамите си знаят👍

# 437
Браво на децата!

# 438
И от мен браво на дечицата и майките им!
Догодина и ние с щерката ще се пържим на този огън.

# 439
Браво на децата!
Наздраве на майките Sunglasses

# 440
Селесте, тези дни много ме разсмиваш.
Тути, другата година ще си правим компания.

# 441
На вино, нали;)

# 442
  • Бургас
Три пъти браво за седмокласниците на Ес, Деси и Бел! Чакаме Ети и да казваме наздраве.

Тит, ми то аз от добрината си патя. Онази със снимките нямаше късмет да попадне на мен, вместо на мъжо Joy
Майтапът на страна, ако мислиш, че мога да помогна, вместо да се лашкаш по многомилионните ни магистрали, свиркай.

Марѝ, шантав народ бол.

# 443
  • на Мелмак
Приета е второ желание, втора немска. Иска за първото си желание. Още една седмица. Grinning

# 444
  • гр.София
Момичета, благодаря!
Но, моята мома е 4 клас, в нейното училище също имаше прием! Седми клас те първа предстои Grin

# 445
  • Germany
Селесте, и мен усмихваш тези дни Simple Smile
Браво на децата! Да случат на учители и съученици и да им е леко ученето!
И да питам - защо е толкова желан немският? Заради достъпните университети в Германия ли?

# 446
  • дядовата ръкавичка
Ети, да ти кажа и да не я приемат в 91 НЕГ, не е голяма беда. И двете ми деца завършиха там, малко й е преекспонирана славата.

# 447
  • на Мелмак
И аз това чета и се чудя дали няма да сгреши?

# 448
Ети, ще стискаме палци.
Мони, мога да отговоря от моята камбанария, без да претендирам, че е така. Вече английския език за нищо го нямат и гледат да надграждат и с друг чужд език. Вариантите са немски, френски, руски, испански.

# 449
Мони, английски учат от 1ви клас вече навсякъде, човек винаги може да надгражда и с курсове.
Немски език, за мен лично, е да се учи в езикова гимназия.
Плановете ни отсега са -  лятото при леля си в Германия, след завършване, пак там университет.

Общи условия

Активация на акаунт