Изпитани сайтове за парфюми - юли 2021

• 62 602
  • 594
  •   1
Отговори
# 150
А дали има някъде мостри на Montale? В dolce.bg имаше някакви, но май беше доста ограничен изборът.

# 151
А те пускат ли кодове за намаление?
Elfragrance имат мостри на Тициана и мансера на хубави цени, препоръчвам

# 152
А те пускат ли кодове за намаление?
Elfragrance имат мостри на Тициана и мансера на хубави цени, препоръчвам
не, но са от търговците с най-добро обслужване и комуникация. Имат си намаления.

# 153
Благодаря Flowers Hibiscus

# 154
notino - код ONLINEPROMO5BG - 5% (за ненамалени продукти)  валиден до 11.07.2021

# 155
Нямам навика да проверявам кодове за оригиналност

# 156
Момичета,простете за невежеството,но има един процент върху цената на парфюм в Нотино,означава,че е върнат от тест ,и че липсват мл?

Искам да взема La Vie Est Belle Soleil Cristal Lancome цената е същата,различни мл са.
Мисля,че от Нотино ми излиза най-изгоден.Не мога да го намеря в друг сайт 😁.Благодаря

# 157
Момичета,простете за невежеството,но има един процент върху цената на парфюм в Нотино,означава,че е върнат от тест ,и че липсват мл?

Искам да взема La Vie Est Belle Soleil Cristal Lancome цената е същата,различни мл са.
Мисля,че от Нотино ми излиза най-изгоден.Не мога да го намеря в друг сайт 😁.Благодаря

Просто са намалили цената и на 100 мл, обикновено когато се касае за някоя отворена бройка са еднакви милилитри на различни цени.
Иначе и в makeup го продават още от началото на март, и там в момента цената е същата - 134 лв 100 мл и 131 лв -50мл.

# 158

Просто са намалили цената и на 100 мл, обикновено когато се касае за някоя отворена бройка са еднакви милилитри на различни цени.
Иначе и в makeup го продават още от началото на март, и там в момента цената е същата - 134 лв 100 мл и 131 лв -50мл.

Благодаря Simple Smile Сега видях в Мейк ъп,че го има.Не съм догледала явно Simple Smile . В Нотино 100мл 135 лв и 134лв  за 50 мл .За това попитах Simple Smile . Но има код споделен,ще го пробвам 😁,ако намали от сумата ок 😁,.

# 159
Какво ви е мнението за Scholl? Дали наистина е удобно, бързо и ефективно? Видях, че в новите намаления на Parfimo цялата гама е намалена - https://---shoretner923-3dRZ39H и се чудя дали да си поръчам.
Имах една приятелка, която споделяше, че не е особено доволна, та много се чудя дали да си поръчам.

# 160
  • Балчик
В Makeup La Vie Est Belle Soleil Cristal до вчера беше 112 лв, но го вдигнаха.

# 161
Днес ще ми доставят двете ангелчета, благодаря на съфорумката за споделената оферта!

# 162
И аз получих изнадващо бързо Ангелчетата. Благодаря за споделената оферта. Очаквам и от Дъглас също от намаленията, споделени в групата.

# 163
Ех, мейкъп как ме изненадаха неприятно. Снощи Cafe Chantant беше станал 175лв, но реших да почакам до сутринта, че се чудех за още нещо. Днес цената му пак 235лв 🙄

# 164
Дъглъс пускат -20 на всичко, Сефора дали ще се излъжат?

Общи условия

Активация на акаунт