Изпитани сайтове за парфюми - юли 2021

• 62 563
  • 594
  •   1
Отговори
# 285
Абе нали е VCA, кой ти гледа в тая жега другото 😂
И аз бих им писала.

# 286
  • София
Гадно, меджик! Пиши им и дано имаш успех!

# 287
Скрит текст:
Днес си взех поръчката от Дъглас - Orchid Leather с опция Try It First. Малко трудно ще се възползвам от нея обаче. Grinning

Чудя се дали изобщо да им пиша.
Аз познавам аромата, но ако някой разчита на опцията първо да пробва аромата, ще е разочарован.
За съжаление, ми отказаха поръчката на Angelique Noire, поради липса на наличност. Sad
Поръчах го малко преди вас и първоначално и на мен ми го отказаха, но в последствие изпратиха ново съобщение, че все пак ще изтеглят от физ.магазин и утре ще го получа. Не че се оплаквам, но си стоеше наличен за поръчка на сайта им и след като уж не беше. Четеш и се чудиш на съобщенията от пощата ли да вярваш или на сайта. Даже сега го има наличен, но естествено вече няма отстъпка.

# 288
Честит!
Случи се да завидя и аз Stuck Out Tongue Winking Eye
Дописвам се: Каква му беше цената, не успях да го видя наличен
Честита радост, не завиждам, защото имам мостра и установих, че не бих искала повече, но е страхотно да си получиш нещо дълго мечтано и чакано, със здраве и хубави емоции да си го носите!

# 289
Честит!
Случи се да завидя и аз Stuck Out Tongue Winking Eye
Дописвам се: Каква му беше цената, не успях да го видя наличен
471 😊
Толкова го харесвам, че цената  не я коментирам, но мисля , че бих разменила всичките си парфюми за този ….
Еххххх, 5 - 6 бутилки Oud Satin Mood Extrait хич не биха ми били много …. 😁😁😁

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 08:51 от macadamia

# 290
  • София
Някой би ли споделил къде в София могат да се пробват Amouage, освен Нотино, където и без друго е малко беден асортимента? Конкретно ме интересуват Figment, Portrayal (женските) и Love Mimosa? В parfium/dolce имат някакъв избор, но тези конкретно ги нямат...

# 291
  • София
Eelishka, за Мимозата съм сигурна, че я имаше в Салон Олфактив на Патриарха, като минах последния път. За Figment и Portrayal не съм убедена, но не пречи да погледнеш. Във Висша Козметика също има малко Амуажи, но не помня кои точно, там е представена по-малка част от линията.

# 292
В Тhе Circle / мол Сердика / имаше всички Amouage  без последните два / Ашоре и Кримсън рок /

# 293
  • Варна
Получих си от parfuim Miss Dior Rose N' Roses, тестер с капачка и празен ход. Доволна.

# 294
  • София
Привет, бързи впечатления от мен за Парфимо. Поръчах тези два продукта:
- https://www.parfimo.bg/montblanc-emblem-eau-de-toilette-za-maje-100-ml-tester/- идва с капачка и дори си има и висящото картонче, което е типично за тази линия.
- https://www.parfimo.bg/collistar-infinito-podarachen-komplekt-za … -two-phase-50-ml/

Доволен съм много, само малко по-бавна ми се стори доставката - над 5 работни дни, но подозирам, че проблема може да е в Спиди.

# 295
Да подшушна. Понеже в другата парфюмна тема много се коментират Туилитата и други на Hermes в Емаг има 30 мл. от Тиулито и Прувето за по 60 лв с безплатна доставка за поръчки над 20 лв. и доставка от Емаг, мисля че е супер. Новото красотиче от серията го няма обаче Sad. Има и други офертички обаче.

Допълвам се. Не издържах и поръчах едни 50 мл от https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Mon-Guerlain-Bloom- … f-Rose-53320.html за 76 лв. който си ми беше в плана за придобиване
 Wink. Хепи съм Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 11:35 от Elits@

# 296
  • на брега
Изгубих парфюмната тема, моля ви дайте/или ми изпратете линк. Sparkling Heart

Вчера получих поръчка от  Douglas, много съм доволна.
Комплект CLARINS Perfect 4D Look Collection, маска за коса, обожавани от мен душ гелчета с аромат на виолетки + две парфюмни мостри.

# 297
на първа страница от текущия подфорум е и е с обичайното заглавие:
https://bg-mam.ma/t/1349540

# 298
Момичета, има ли активен код в момента за parfium.bg? Ликвидация и лилаво не работят Sad

# 299
  • София
Браво на Парфимо!
Поръчан в петък Шерги, дойде в куриерския офис вчера. Днес го взех.

Общи условия

Активация на акаунт