Парфюмни размисли и страсти (юли 2021 г.) - 262

• 64 579
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Аз имам винтидж edt в шише като на снимката. За носене е  сериозно изпитание, дифузен и обсебващ, няма как да се носи скромно и незабележимо.
Не ми е хрумвало да го пробвам през лятото, ще взема да се престраша, но така или иначе го намирам труден и абсолютно чужд. Новият сигурно е доста различен, но не го познавам.

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 15:17 от silver pearl

# 106
Ами ти имаш съкровище! Всъщност, не знам едт как е, но едп за мен има препратки към легендата L'Arte и по нищо не му отстъпва!
И още, и още рози...
https://www.fragrantica.com/news/Tiffany-Co-Rose-Gold-15246.html

# 107
Сега ще ме карате да търся edp за проба! Joy
Diva Rose имаше доскоро в Лили, но не ми направи кой знае какво впечатление и не го взех.

# 108
Парфюм за жегите . Няма такава прелест трайност четири-пет часа

# 109
  • Варна
Вече няколко месеца чета по диагонал постовете за арабелите, най-вече за Lattafa. Сега чак погледнах цените и реших, че и аз искам Flushed .
Връщам се да търся и чета, но ако ми препоръчате нещо, което да напомня Aqua Allegoria Coconut Fizz Guerlain, който пък според мен прилича на Brasil Dream Estée Lauder ще съм благодарна.
Или нещо с роза. Като в Dior - Rose N'Roses , по-чиста и свежа.
Мисията въсможна ли е?
п.п Тежки и странни аромати не ми понасят. Особено след Ковида.

# 110
Пробвах 10 неща от Arabian's Secret, викам си тия шишета изглеждат по-така... Повече нищо такова няма да пробвам, това беше!

# 111
Пробвах 10 неща от Arabian's Secret, викам си тия шишета изглеждат по-така... Повече нищо такова няма да пробвам, това беше!
Ооо Черешовият е супер, Уляна и Хабиби също.

# 112
Ами... не. Точно Habibi пробвах последен и просто казах на момичето, че няма смисъл повече, а тя беше толкова мила и любезна. Нямам представа, защо ги възприемам по този начин, но до един ми бяха неприятни (меко казано).

# 113
  • The Evergreen State
Привет и от мен в новата тема. Хайде и аз в редиците на сънувалите парфюми. На сън се запознах с няколко парфюма на някаква колежка, възрастна дама, руса, с поддържана прическа и черно сако. Колежка която нямам в действителност нито познавам такава жена Smile но петте парфюма които извади от чантата си бяха много хубави, винтидж шипри в шишенца подобни на Diva Ungaro по-горе на снимката. Никога не бях сънувала досега нищо свързано с парфюми. Сега мисълта за едно малко винтидж шишенце ми се струва много пленителна. Обичам шипри в лятна вечер.

По темата горещи парфюми не се бях замисляла, харесвам определението горещ парфюм, много отива за юлската тема. Парфюмите на Ели Сааб подсъзнателно свързвам с горещо време, нажежен пясък и пясъчни дюни. Клое Номад ми носи същата асоциация. Ориенталците на Герлен като Шалимар и Самсара също намирам за мистични и горещи (вероятно повлияна от рекламите им). Други горещи за мен са Dior Dune както и Givenchy Dahlia Divin Le Nectar.

Не съм убедена че бих носила някой от горните горещи парфюми (освен Номад) в жегите наистина освен ако не е на климатик, но ... това са ми асоциаците Smile

По-скоро в жегите бих носила Chanel 5 L'eau Yellow Heart

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 10:10 от Athena

# 114
Откакто прочетох, че любимият парфюм на Кейт Мидълтън е Dune съм много заинтригувана да го пробвам..😆 Обожавам да чета за любими аромати на известни личности, сякаш това допълнително ги изгражда в очите ми🙃 Не знам някой чувства ли се така?!

# 115
  • The Evergreen State
Според мен много хора са така, сватбеният й парфюм беше изкупен за отрицателно време.
Друг е въпросът че парфюмите на известните вероятно не са от мейнстрйма и не е особено сигурно колко е вярна информацията на която попадаме по списанията и нета за любимите им парфюми.
Аз лично не се вълнувам вече особено от това, но много отдавна - да, беше ми интересно да разбера.

# 116
О, на мен само това ми дайте. Аз от години съм запалена по всичко, свързано с шоубизнес и тази тема ми е любима. И аз не вярвам много на разни статии в списания. Примерно, четох, че един от любимите на Анджелина Джоли бил Bvlgari Black. Но, докато не го прочета в истинско интервю, казано от нея, не вярвам много.
Кейт мисля, че е имала специално направен за нея парфюм за сватбата. Мегън също. Тя пък е споделяла за няколко от любимите си в блога, който е писала, преди да стане приятелка на Хари. Един от тях беше Jo Malone, Wild Bluebell, както и Wood Sage & Sea Salt.
Други, за които се сещам и съм чела, е Камерън Диаз, която уж харесва Clinique, Happy. Знам, че жената на Алек Болдуин харесва Good Girl Gone Bad, защото го беше написала в един туит.
И аз се оставих да ме "инфуленсне" звезда. Купих си спрея на Victoria's Secret Coconut Passion заради Кайли Дженър, която го похвали в едно видео. Добре, че ми хареса Smile А Клоуи Кардашиян е харесвала Angel през 90-те.

# 117
  • на майната си
Благодаря за хубавата тема, въпреки, че горещините хич не са ми по вкуса, предпочитам студа.
В горещо време предпочитам цитруси, чай, както и паефюми с преобладаващи зелени(билкови) нюанси. Често пръскам и на дреха, понеже трайността на повечето цитруси не е впечатляваща, а нямам навика да подновявам.
Това са някои от любимите ми неща за носене в топло време, едни са прибрани, а други доста по-нахални. Пропуснах да включа Chanel Allure Homme Sport Cologne, любимият ми от Алюр линията, много красив и естствен цитрус.

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 14:35 от Lewiss

# 118
  • Бургас
Lewiss, много добър избор на парфюми и аз съм като теб, обожавам зимата.Аз пък се интересувам какво харесват известните.BowtieПримерно Глория певицата харесва Мон Герлен, Van cleef Bois dore, Versace Dylan blue ,Hermes Un jardin sur la lagune.Също Мимозата на Амуаж, подарък и бил от приятели, когато е била в Дубай.За тези съм сигурна, защото съм виждала стори в Инста.Лили Иванова е почитателка на парфюмите на Келвин Клайн, харесвала много Итърнити първия класически сега катто го пиша трябва да си го припомня, не беше никак лош по спомен.Тук никога не е бил обсъждан.Също харесва Амуаж и Roja Dove.Animal Heart Eyes Cat На Тита пък любимият парфюм бил Lancome La vie est belle.Grinning

# 119
Да, чела съм някъде, че любимият парфюм на Лили е Honour 🌹🌹🌹

Общи условия

Активация на акаунт