Парфюмни размисли и страсти (юли 2021 г.) - 262

• 64 070
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
This is us Zadig-Voltaire, Trésor Nude Lancome...

# 316
Като споменахте Montblanc Signature посред нощите вчера го поръчах...не го познавам..защо го поръчах и аз не знам.
Много ли напомня сапун?

# 317
Нищо общо няма със сапун? Не четохте ли мнения преди да поръчате?

# 318
  • Бургас
Аз изобщо не го харесвам  Montblanc Signature , но на сапун не напомня изобщо.Днес на разходката с детето бях с Мон ЕДП с 10 пръски и се чувствах перфе.Има страхотен вятър и го разнасяше на талази около мен, обичам го! А от този Trésor Nude Lancome щях да умра, направо ми се обръща всичко от този парфюм, толкова да ми е неприятен, а е траен, не можах да се отърва от него.Съжалявам, че се напръсках с него в мола.

# 319
Трезор нюд ми е в уиш листа, пръскала съм го, за мен е прелест! Най-хубавия от всички Трезори, които помирисах. Ама нека да има разнообразие де! (Напомня ми малко на PureXS впрочем). Relaxed

# 320
1 глас плюс за Монтбланк ,уникален. Купих го наскоро няма да съжаляваш.

# 321
  • София
Много харесвам Montblanc Signature! Бял сметанов сладолед е при мен! Точно за тези дни! Сега ми е мъчно, че си го оставих в София, защото тогава исках след раздялата още повече да се обичаме с него! Но, пък взех с мен тук други, позабравени любимци (АА Мандарин Базилик примерно), които дълго бях пренебрегвала в София, тъкмо заради него. Blush

Последна редакция: нд, 11 юли 2021, 09:17 от kopche

# 322
Мен Signature ме души ужасно на топло време.
Когато е по-прохладно е прелест.

Иначе това лято съм с Холидейс, Coco vanille, Iced star и Flora Salvagia.

# 323
Разбира се, че проверих за мнения. Във фрагрантика четох нещо за сапун.

# 324
Ванилов сметанов сладолед е точно.

# 325
  • в Кошера
Монблан-ският подпис го харесвам, но при по-хладно време. Напоследък не съм го носила.
Приятна ванилия е, не ме задушава, не ме напряга. Относително траен, с повече от приятна цена. Peace

Цял ден разхождам Калифорнийският Ван Клийф - разкош на талази, но, уви, при мен утихва съвсем след 3-4 часа.

А вчера с Монтал-ското Тиаре - 10+ часа, даже ми дойде в повече по едно време...

# 326
Тия дни съм с Dolce Garden, много си ме кефи за ежедневно носене, а и докарва прилична трайност за кокосов коктейл.
В мола се спрях на щанда на Arabian Secret, пръснаха ми Eclat Diamant на блотер иииии... нищо не се усеща Thinking Аз и друг път трудно ги усещах, но се надявах, щом го хвалите, да е силен и излъчващ. Поне от хартия не би трябвало да има проблем...
Искаше ми се да пробвам Angel Iced Star, но тестера беше празен.

Имате ли наблюдения над тази марка:
https://www.parfumo.net/Perfumes/paris-a-la-plus-belle/floral-or … ris-jasmin-sambac
https://www.parfumo.net/Perfumes/paris-a-la-plus-belle/boise-del … d-vanille-bourbon
Пробвах тези 2 аромата и доста ми допаднаха, но не намирам нито мнения, нито нищо за тях в интернет. Та не разбирам какво би оправдало цената от 150лв....

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 20:48 от killpop

# 327
Монблан-ският подпис го харесвам, но при по-хладно време. Напоследък не съм го носила.
Приятна ванилия е, не ме задушава, не ме напряга. Относително траен, с повече от приятна цена. Peace

Цял ден разхождам Калифорнийският Ван Клийф - разкош на талази, но, уви, при мен утихва съвсем след 3-4 часа.

А вчера с Монтал-ското Тиаре - 10+ часа, даже ми дойде в повече по едно време...

Здравейте Simple Smile За този става дума нали?
https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Intense-Tiare-3763.html

Според вас става ли за сляпа поръчка 😁😁😁😁😁?

Не съм ползвала Монтал и Мансера Simple Smile Но чета хубави мнения за тях от дамите тук.

# 328
Монтал и Мансера без проба НИКОГА !

# 329

Оо добре 😁.Благодаря. Ще търся мостри за проба Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт