Парфюмни размисли и страсти (юли 2021 г.) - 262

• 64 062
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Минах през Delirium,  за да проверя дали не са заредили L'Heure Verte by Kilian и Apple Brandy on the Rocks by Kilian, но все още ги няма. Казаха, че ги очакват, но не могат да се ангажират с ориентировъчна дата.
Видях, че все още е наличен I Don't Need A Prince By My Side To Be A Princess - Rose de Mai и го тествах. Хубав е, но след различното начало, много бързо се превърна в стандартната Принцеса и ще го пропусна. Има 30 мл. и 100 мл. налични, но са до изчерпване на количествата и няма да зареждат повече. За съжаление, не попитах за цената.
Пробвах и Roses on Ice, но категорично не е мой аромат – краставица с джин.
Възползвах се и от пореден тест на Angel’s Share by Kilian, който вече е с категорично „да“ за покупка. Алкохолната конячна нотка не е изразена при мен. По-скоро е напоена в сладък алкохол дървесина. Чудесен аромат – хем сладък, хем дървесен, мек и обран.
За втори път пробвах и джинджифиловото Туили, но си затвърдих мнението, че не ми харесва и има много от първообраза в него. Дори и да не са споменати бели цветя, аз ги усещам осезаемо и напълно подкрепям споделеното мнение на kovatcheva за него.

# 481
Мили дами и господа, дайте моля ви жокер за хубаво fruitchouli, което да не киселее и да не е La Vie Est La Belle и LPRN Intense 😃
Нещо ми се приноси нещо в такава посока. Сладичко, плодово, ванилено...
Бих била много благодарна на малко подсказки Simple Smile

# 482
Минах през Delirium,  за да проверя дали не са заредили L'Heure Verte by Kilian и Apple Brandy on the Rocks by Kilian, но все още ги няма. Казаха, че ги очакват, но не могат да се ангажират с ориентировъчна дата.
Ще бъдат пуснати за продажба в официалният сайт на Kilian на 6-ти септември.

Цитат от групата Kilian Fragrance Lovers:
The new Liquors will be available from September 6th
Apple Brandy on the Rocks, 50ml € 180
L’Heure Verte, 50ml € 180

# 483
  • Варна/Лондон
Здравейте, бихте ли ме насочили към аромати, подходящи за момиче, навършващо пълнолетие? Грацилно, нежно и естествено дете, състезателка по модерни танци. Хем наивно, хем с наченки на моминска суетност и осъзнаване, че с ювелирните си движения привлича погледи.
Изчетох коментарите за Туили, който харесах заради закачливия дизайн на флакона, но може би няма да е подходящ за дете, което тепърва навлиза в съзряването.
Благодаря предварително за предложенията.
Дъщеря ми е на подобна възраст, на първо място и е Delina, от всичките Делини и веднага след това Mugler iced star ⭐

Хора, отдавна не се бях влюбвала в парфюм, но Angel's sharе ме отвя направо, трето ден само него слагам. Жесток първорманс е това, не остава грам незабелязан, неповторим и на никой подобен за мен, нямам с кой да го сравня. Няма да го описвам, направили са го добре преди мен😜 А и мъжът ми го хареса, а той много трудно харесва парфюм.

# 484
  • София
Nestle93, bonbonka6 - Благодаря, че реагирате положително на споделеното Simple Smile

bonbonka6 - от тези изброени три, два купих на сляпо. Реално бях тествал и то два пъти златния Lattafa Rouat Ajial на щанд в мол The Mall/София/ - но последния път, когато бях на въпросния щанд на Scent of the East, не го видях - може да е бил изчерпан, знам ли. Но пък тогава ми направи впечатление, че имаше една двойка, от която момчето си избираше парфюм и то толкова старателно, внимателно и изпитателно, че може би някои жени по-бързо взимат решение Laughing Стана ми приятно да видя, че има млади хора, които не се притесняват и тестват, че и купуват арабски аромати.

Nestle93 - ааа има, има и още как за дамите Simple Smile
Не знам как забравих да споделя за друга арабела: Asdaaf Andaleeb
Скрит текст:

Top: Orange, Pear and Bergamot.
Middle notes: White flowers, Jasmine and Rose.
Base notes: Caramel, Amber, Musk and Sandalwood

Няма да намерите много инфо, освен неверни сравнения, че е копие на Скандал/Гутие, заради прилика в дизайна на бутилката. Не, не е. За моя нос, Asdaaf Andaleeb е 100% европейски парфюм, много приятен и носим, като дамите, които се притесняват, че може би има нещо скрито арабско смущаващо - нека бъдат спокойни. Модерен, секси, напълно носим в ежедневието.
Какво усещам от него - отваря се доста свежо и чисто, дори бих казал с перилен нюанс, на току що изпрани дрехи, като постепенно хубава круша набира скорост. Отварят се и бели цветя, и общо взето парфюма е плодов, но не е сочен, гъст, тежък или твърде сладък по никакъв начин. В развитието му, усещам една мека амброва сладост - подозирам това идва от нотките на амбър и карамел.
За мен, най-близко, като познат световен ориентир стои Dolce&Gabbana Pour Femme / https://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/Dolce-Gabbana- … -Femme-15335.html

Общо взето, Asdaaf Andaleeb е чист, плодов, белоцветен, издръжан в напълно европейски стил. Ако има харесващи този стил, мисля че няма да ги разочарова този аромат.

Последна редакция: сб, 17 юли 2021, 17:56 от Deetron

# 485
Здравейте! Мъжа ми ползва Zadig& Voltaire и много ми харесва като мъжки аромат. Решила съм да пробвам женския вариант,но не съм го мирисала. Някой да сподели какъв тип аромат е? Силен ли е ? Не харесвам много сладки и тежки парфюми. Наподобява ли на някой друг парфюм?
Благодаря!

# 486
Точно такъв е, какъвто не обичаш, сладък и горе долу тежък. Сметанов, сладоледен и сладък.

# 487
нося с удоволствие мъжкия, женският е сладък, монотонен, бързо омръзващ, а толкова исках да ги сложа един до друг и да им се радвам заедно Grinning

# 488
Благодаря ви! Отказахте ме Grinning ще си заложа на старите познати аромати.

# 489
Аз Rochas Byzance 2019 пробвах преди време в Лилито, и изобщо не ми хареса, монотонна тежка ванилия. Може би не мога да го оценя подобаващо, защото не си падам по ванилията като цяло.

# 490
  • виртуално
Мили дами и господа, дайте моля ви жокер за хубаво fruitchouli, което да не киселее и да не е La Vie Est La Belle и LPRN Intense 😃
Yes I Am Pink First Cacharel мисля, че отговаря да всички условия. La Nuit Trésor à la Folie Lancome може би също

# 491
Andaleeb и аз го имам, не различавам отделните нотки, но и в тия жеги не смея да го нося, защото ми е много карамелен. Но наесен и назима ще си го нося, харесва ми Simple Smile
Аз пък пробвах небезизвестната Казабланка на Swiss Arabian и.... ами мирише ми на онзи ароматизатор, който слагаха във всеки магазин за дрехи и обувки преди време. Сещате се, беше навсякъде, много отличителна миризма. Не е в никакъв случай неприятна, но ми е странно да нося парфюм с тази асоциация. Шагаф повече ми хареса, макар че май е по-нетраен.

# 492
  • София

Jollie - Защо не опиташ  Donna Karan DKNY My NY / https://www.fragrantica.com/perfume/Donna-Karan/DKNY-My-NY-25948.html

Може и да ти хареса,  пък и не е скъп във вариант тестер. Той така или иначе няма капачка, тъй като му е вградено пръскалото.И  да ти писне след 3 дни, няма да е голяма загуба. Simple Smile

# 493
  • София
Jollie, може да пробваш и друго бюджетно фрутчули - Starlight Etienne Aigner - https://www.fragrantica.com/perfume/Etienne-Aigner/Starlight-4719.html. Наистина има прилика с Euphoria Calvin Klein, ако го познаваш - https://www.fragrantica.com/perfume/Calvin-Klein/Euphoria-253.html.

# 494
Пробвах Montblanc Signature днес. Силно ми напомни на Prada Candy Kiss, който ми харесва повече заради неролито/портокалов цвят. При наличие на Кис в гардероба, за щастие нямам нужда от него.
Много се бях притеснила, че ще ми потрябва. Joy

Общи условия

Активация на акаунт