Парфюмни размисли и страсти (юли 2021 г.) - 262

• 64 040
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Пробвах Montblanc Signature днес. Силно ми напомни на Prada Candy Kiss, който ми харесва повече заради неролито/портокалов цвят. При наличие на Кис в гардероба, за щастие нямам нужда от него.
Много се бях притеснила, че ще ми потрябва. Joy
На мен не ми хареса Montblanc Signature. В смисъл, не ме уаунна – посредствена ваниля сладникава за мен. Не лошичък, но не бих го купила. Още преди няколко месеца с еопитах да го харесам, душейки в Нотино. Сщо съм за Прада Кенди Кис.

# 496
Здравейте, бихте ли ме насочили към аромати, подходящи за момиче, навършващо пълнолетие? Грацилно, нежно и естествено дете, състезателка по модерни танци.
Привет! Туили и производни не е подходящ за това младо момиче. Нещо по-изящно е нужно.
Ето тези се намират в Дъглас и Сефора и са много подходящи според мен:
 https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Ro … Parfum-14319.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Jour-d-Hermes-17076.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Issey-Miyake/L-Eau-d-Issey-P … Parfum-47780.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Issey-Miyake/A-Drop-d-Issey-66334.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Porsche-Design/Porsche-Woman-55811.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Montblanc/Signature-60962.html

# 497
Младежки парфюми ми се струват и "Премиер жур", "Нина", както и "Мис Диор блууминг букет"... от тия, които аз съм пробвала де, не са толкова много.
Аз като бях момиче носех "BU Wild". Още ми е мил ароматът... Relaxed А такъв сега нямам. Ще взема да си купя от носталгия. Wink

# 498
Coach, Coach EDT е много приятен, траен и според мен младежки и свеж.
Също и тоалетната вода на Love story - Chole. Нея много я харесвам. Мирише ми изискано и скъпо, но и като за млада дама, сериозна. Има в Нотино в Парадайз обикновенно тестер Simple Smile Само внимавайте да не я сбъркате с EDP че миришат различно. Парфюма има роза и е различен като атомат, но на мен пак ми харесва много.

# 499
Бих питала момичето какво харесва. Често отговорите са супер изненадващи. Те си имат мнение, вкус и се влияят от средата силно.

# 500
И това е вярно! Денси е много права.
Или пък искат някой готин аромат, който го има някоя позната или приятелка, а те не могат да си позволят и един такъв подарен много ще ги зарадва Simple Smile

# 501
И аз съм на мнение, че е най добре да питате девойката какво иска или поне какво харесва. Това как изглежда, на колко е и с какво се занимава може да няма абсолютно никаква връзка с нейния вкус за парфюми.

# 502
  • Варна
Благодаря сърдечно на всички ви! Да, вероятно сте прави, че ще е най-добре да обсъдя варианти с момичето. Така е.
Вчера в една парфюмерия тествах няколко неща и към момента най-много ми допада I love love на Moschino - свеж, гъделичкащ, закачлив и непретенциозен. И с хубав флакон. Младежки, не особено траен(в случая това е плюс) и летен.

Пробвах и така обсъждания Montblanc Signature. За мен мирише на нагрято и лепкаво плажно масло с много силна ванилия, заради която трябваше да взема душ и да отмия.
И жълто Туили тествах - то пък беше задушливо и ми напомни на сладко-резливата миризма в индийските магазини за дрехи. Индийска арома-пръчица без никакъв кислород.
Последното, което помирисах, беше в интересна издължена бутилка, подобна на изящна вазичка с потопен в нея мак. Прекалено сладко, меко и цветочно. Свенлив аромат.

Изключително интересно е това разминаване във възпиятията ни. Simple Smile Благодаря за идеите - днес ще продължа с пробите. Flowers Hibiscus

# 503
  • Бургас
Ако Новото Туили продължаваше, както първия половин час така до самия финал и при мен не се появяваше по- мека версия на  Нарцисо Амбре щеше да е много по- красив.Днес съм с Jimmy Choo Iris Crush SmileSmile и много, много ми харесва.Satisfied Изключително много ми допада тази мекота и пудреност след взривяващото начало и уханието на скъпо червило, като плавно преминава към мека ванилия и тонка при мен.Обожавам пудрената му сърцевина, аз този парфюм не го възприемам ретро изобщо, обаятелен, сладострастен и изключително луксозен.Трайността, която показва при мен в жегите е невероятна, магичен аромат, само цената му от 400лв. не ми харесва.Флаконът на реал е уникално красив, започнах с него, предстои да опозная и другите пет парфюма от линията.Broken Heart Същото чувство изпитах като пробвах за първи път Парфето от рози и Мон Герлен без изобщо да ги сравнявам.Точно така трябва да миришат парфюми, за да ги определя за скъпо ухаещи.Purple Heart

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 11:55 от Bright Crystal

# 504
Благодаря сърдечно на всички ви! Да, вероятно сте прави, че ще е най-добре да обсъдя варианти с момичето. Така е.
Вчера в една парфюмерия тествах няколко неща и към момента най-много ми допада I love love на Moschino - свеж, гъделичкащ, закачлив и непретенциозен. И с хубав флакон. Младежки, не особено траен(в случая това е плюс) и летен.

Пробвах и така обсъждания Montblanc Signature. За мен мирише на нагрято и лепкаво плажно масло с много силна ванилия, заради която трябваше да взема душ и да отмия.
И жълто Туили тествах - то пък беше задушливо и ми напомни на сладко-резливата миризма в индийските магазини за дрехи. Индийска арома-пръчица без никакъв кислород.
Последното, което помирисах, беше в интересна издължена бутилка, подобна на изящна вазичка с потопен в нея мак. Прекалено сладко, меко и цветочно. Свенлив аромат.

Изключително интересно е това разминаване във възпиятията ни. Simple Smile Благодаря за идеите - днес ще продължа с пробите. Flowers Hibiscus
Аз съм също съгласна че е добре да се подпита какво се харесва от девойката, но ще си позволя да дам също предложение което може да тествате. Става въпрос за Mon Guerlain и фланкърите му. Мисля че са страхотни и много харесвани. Само нз влизат в предвидения бюджет. 
Вчера много набързичко минавайки покрай sefora видях точно на входа GUCCI MÉMOIRE D'UNE ODEUR и си пръснах на блотер. Заради маската не успях много много да го усетя стори ми се интересен и прибрах блотерчета. Да кажа отдавна ми е любопитен. Преди мъничко се присетих и извадих блотерчето. МММ още се усеща доста добре чак ме изненада. Много е приятен. Различен. Аз усещам някаква смесица от подправки и зеленийки сякаш. Интересно ми как ще ми стои на кожата.

# 505
Момичета, преди години си бях купила Very irresistible EDP на Givenchy и Miracle на Lancome. Чувствах се толкова красива с тези розовки парфюми. Те тогава бяха новички, а аз младичка, но много ми се иска да си върна усещането от тогава. Купих си Miracle, но той е супер слаб и не ми носи усещане, като преди. Въпросът ми е, някой има ли идея дали Very irresistible е реформулиран, защото се чудя да го поръчам ли онлайн?

# 506
Момичета, преди години си бях купила Very irresistible EDP на Givenchy и Miracle на Lancome. Чувствах се толкова красива с тези розовки парфюми. Те тогава бяха новички, а аз младичка, но много ми се иска да си върна усещането от тогава. Купих си Miracle, но той е супер слаб и не ми носи усещане, като преди. Въпросът ми е, някой има ли идея дали Very irresistible е реформулиран, защото се чудя да го поръчам ли онлайн?

При мен Very irresistible не се задължа и час. Не знам дали е реформулиран, но и преди години си беше лек парфюм, без изявен профил.

# 507
Вследствие четенето в тази тема колекцията ми леко се е увеличила (бяха 3 пъти по-малко Rolling Eyes):

# 508
Lorelada, какво е това нещо с огромната златна капачка? Не съм го виждала май.

# 509
Арабски, пише " Rose Kashmiri".

Общи условия

Активация на акаунт