Парфюмни размисли и страсти (юли 2021 г.) - 262

• 64 017
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
  • The Evergreen State
Въпросът ми е, някой има ли идея дали Very irresistible е реформулиран, защото се чудя да го поръчам ли онлайн?

Very Irresistible не ми се стори променен на мен. И аз изпитвам носталгия по него но някак не се решавам да го купя, не знам как да го обясня.
Може да пробвате Live Irresistible както и Irresistible Givenchy, те са по-нови парфюми излезли след Very Irresistible. Не са фланкъри, различни парфюми са но имат нещо бегло общо в ДНК-то освен името си. Very Irressistible ми е любим, другите два не толкова, но не са лоши парфюми (Givenchy все пак).
L'interdit не ми излиза от ума, умишлено забавям покупката но е един от малкото парфюми които ме вълнуват. Бях го взела преди време но получавах главоболие от него и го върнах (бях и на нова работа и имах огромен стрес тогава). Няколко пъти го тествах наскоро и нямах подобно неразположение. Не го препоръчвам без тест обаче, има нещо пронизително в него което му е чар но е много интензивно и на моменти може да дойде в повече, не знам дали други го усещат по подобен начин. Също така е малко тъжен парфюм, в смисъл не ми повдига настроението както някои други, не бих казала че е за млади девойки. Но ме привлича неустоимо.

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 22:42 от Athena

# 511
  • На острова
И аз много го хресвам, L'interdit. Но сега не бих могла да го нося, за мен е за по-хладно време, или есен-зима. Безкрайно траен е при мен. Изхабих си 80 мл., с най-голямо удоволствие и още си пазя празната бутилка, за да си го мириша.

Четох че има L'interdit hair mist, някой пробвал ли е?

# 512
  • The Evergreen State
Да изключително траен е, бях пръснала няколко парфюма на блотери и ги оставих на бюрото за да си ги мириша като ми се прииска. Цялата стая ухае на L'interdit и нищо друго дни след това. Има и тоалетна вода но аз съм се фокусирала върху парфюма.
Другото е че лятото тук е много кратко и температурите не се задържат за дълго непоносимо високи и мога спокойно да ползвам парфюм целогодишно.

# 513
Да изключително траен е, бях пръснала няколко парфюма на блотери и ги оставих на бюрото за да си ги мириша като ми се прииска. Цялата стая ухае на L'interdit и нищо друго дни след това. Има и тоалетна вода но аз съм се фокусирала върху парфюма.

За мен също парфюмната е по-добрия избор.
Тоалетната вода ми е една такава никаква - като измито шише от парфюмна. В нея няма страст, няма пауър. Абе направо си ми е скучна.

# 514
Момичета, може ли мнения за: https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Classique … raiche-43711.html Прилича ли на оригиналния Класик, усеща ли се базата му? Тези бели цветя много ли са heady?

# 515
  • София
За мен прилича и изобщо не са тежки белите цветя. Има свежест и ефирност, но аз не съм критерий може би, защото доста ги харесвам.
/Прилича на ЕДТ

# 516
Момичета, може ли мнения за: https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Classique … raiche-43711.html Прилича ли на оригиналния Класик, усеща ли се базата му? Тези бели цветя много ли са heady?
Не, за мен за радост няма мръсната сладост на оригинала. Това е хубаво плътно, сладко и лятно тиаре.

# 517
Преди известно време похвалих сребърния Wisal на Ajmal; сега ще похваля и златния: https://www.fragrantica.com/perfume/Ajmal/Wisal-Dhahab-35888.html.
Доста по-силен като излъчване. Траен, наситен, опияняващ - така бих го описала накратко. Подозирам, че ще се развие по-добре на студено, но предстои да разбера.
Във всички случаи на който от двата варианта да се спрете, няма да сбъркате.

# 518

Прилича, но е много по-свеж. Белоцветен си е, но не ми е heady.

# 519
Другото е че лятото тук е много кратко и температурите не се задържат за дълго непоносимо високи и мога спокойно да ползвам парфюм целогодишно.
Като говориме за блотери, Jil Sander Sun се задържа месец и нещо, но не бях чувала парфюм на блотер да е толкова силен Heart Eyes

# 520
Озадачаващо предвид цената му. Това е най-евтиният парфюм в Дъглас.

# 521
Като говориме за блотери, Jil Sander Sun се задържа месец и нещо, но не бях чувала парфюм на блотер да е толкова силен Heart Eyes
Да се включа и аз: да, изключително траен (за Джил Сандър говоря), освен това търпи много интересно развитие, това, че е евтин, в случая няма общо. Честно казано, от марката той и style са май най-готините, макар че и останалите са пипнати добре.

# 522
За класическия Sun ли става дума?

# 523
Вчера пробвах парфюмЧЕ, към което никога не бих посегнала! Моя приятелка ми дойде на гости и като я прегърнах за добре дошла, така прекрасно, свежо и нежно ухаеше, че разбира се, първият ми въпрос беше "с какъв парфюм си?!". Оказа се този https://www.fragrantica.com/perfume/Stella-McCartney/Pop-Bluebell-44974.html
Толкова изящен парфюм! Толкова фин и красив, женствен, и приказен. Не вярвам да има някой, който да не го хареса. Представям си, че феята Камбанка мирише така. За всеки, който се чуди какво да купи на млада дама за подарък, че и за себе си за моменти на нирвана; за тогава, когато се чувствате нежна и красива, горещо препоръчвам. Прекрасно ухание. Струва ми се, че почеркът на Стела Маккартни по начало е такъв в парфюмите ѝ - носят една лекота, а са присъствени, въпреки че са толкова ефирни. Звънливи са. Примерно Ябълката на Нина или Marry Me на Lanvin са в този дух, но те са перилен препарат или ароматизатор за стая в сравнение с Pop Bluebell. Казвам го не, защото първите два са лоши, а за тези, които ги познават, за сравнение - те са фини аромати, но Pop e изящен, ако улавяте разликата в нюансите. Поръчах, разбира се... 😊

# 524
Азалия.много ми хареса описанието ти Simple Smile Харесвам и другите 2 споменати от теб. От къде го поръча,ако не е тайна? И дай един отзив,като го получиш как е ,като трайност и излъчване.

Общи условия

Активация на акаунт