Парфюмни размисли и страсти (юли 2021 г.) - 262

• 64 014
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
От parfumi-shop.net. Като излъчване определено от приятелката ми се излъчваше. След повече от 4 часа път - осезаемо. Даже тя само е пътувала 4 часа, а го е сложила още преди това. Не обърнах внимание до кога го усещах, защото не сме се виждали 2 години... Не го сложих днес на работа, защото и е останал малко, а утре ще пристигне моя, тогава ще мога да кажа повече.

# 526
Азалия.много ми хареса описанието ти Simple Smile Харесвам и другите 2 споменати от теб. От къде го поръча,ако не е тайна? И дай един отзив,като го получиш как е ,като трайност и излъчване.
Нали така прекрасно звучи че веднага си го сложих в списъка за тест. А случайно видях че го има и тук:
https://www.brasty.bg/stella-mccartney-pop-bluebell-parfyumna-voda-za-zheni-50-ml

# 527
В parfumi-shop.net има само това https://www.parfumi-shop.net/parfjumi/stella-mccartney-pop.html, да не би да е свършил Pop Bluebell?

# 528
# 529
Здравейте,

Потвърждавам за Pop Bluebell-ефирен, студен и цветен аромат е. Имам го и мога да направя отливки, ако някой се интересува да ми пише Simple Smile

# 530
Азалия, тук и мен ме зариби - много обичам мирис на камбанки.
За мен много фин и нежен е Flora Salvagia, ама той има повече теменужки и се губи страшно бързо в тези жеги.

Въобще при жега при мен повечето парфюми се изпаряват до час - два. Имате ли такъв проблем?

# 531
С жегите и сухата ми кожа всичко изчезва за секунди, за съжаление.

# 532
За съжаление и при мен така се губят ароматите и много ме е яд. Включително такива,определяни,като "бомби" от някои,аз трябва в носа да си ги пръскам...

# 533
Същият проблем... Pensive Дано като захладнее, вече да се усещат повече.

# 534
Въобще при жега при мен повечето парфюми се изпаряват до час - два. Имате ли такъв проблем?
Не! Нищо от тези, които съм избрала и запазила за летни парфюми, не ми се губи. Това, което нося в жегите, е с мен почти цял ден. Днес отново с пpелестния Monaco. Не съм подновявала от 6 сутринта и го усещам ясно. Влюбена съм и просто прерових нета за запаси, и го няма никъде! Вече ми е притеснено 😄

# 535
Ориенталците държат здраво в жега, някои стават прелестни просто.
Но трябва да харесваш ориенталци.

Вчера преоткрих Angel Eau Sucree 2014 и тъна в абсолютно блаженство. Това ми е пето шише от аромата (2х2014 и 2х2015 съм изпръскала, те са почти идентични).
18градуса е при мен.

# 536
  • София
А при нас 38. Нищо не ми се задържа. Само докато изляза, вече съм се препотила телом и мисловно и от парфюма няма и помен.
Освен от Crystal Noir вчера на дъжд. Усещах си го до 3 сутринта. Ама не беше сто градуса и беше много влажно.

# 537
И аз за жеги говоря, не за сега на 18°.
Над 32°С държат Intense Tiare, Lyric, Flowerbomb, Mugler Aura, Shalimar EdP, EdT, Eau de Cologne, Womanity, Angel eau Sucree......и т. н.

# 538
  • София
Е да, womanity го признавам и аз. Но тиарето за съжаление не ми се задържа особено. Изпръсках половин бутилка миналото лято, че постоянно подновявах.

# 539
Е да, womanity го признавам и аз. Но тиарето за съжаление не ми се задържа особено. Изпръсках половин бутилка миналото лято, че постоянно подновявах.

И аз го харесах Womanity-преди съм го тествала и доста ми допадна. Чудя се аз за Paco Rabanne Olympea 😃. На добра цена ми изкочи. Ама сега виждам,че и Womanity- то ... Пако Рабан освен ултравиолет мисля беше,друг не съм ползвала.Simple Smile Иска ми се още 1 парфюм поне да си взема и приключвам 😃.

Общи условия

Активация на акаунт