Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 428
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 530
  • в кукувиче гнездо
Много е хубаво португалското розе, влизам да го похваля. Отдавна не бях пила такова вино. А за цената си е просто супер, супер... Със сирена и сладко от люти чушки е удникално за лятна вечеря.

# 1 531
Момичета здравейте. Някоя от вас да е обръщала внимание по магазините някъде дали е останала каменна плоча за печене на пица?

# 1 532
Момичета здравейте. Някоя от вас да е обръщала внимание по магазините някъде дали е останала каменна плоча за печене на пица?
При нас бързо изчезнаха .
Но ако ти върши работа това Тук даже е по -удобна с тази поставка и дръжки.

# 1 533
С такива награди от скречове май искат да направят клиентите диабетици. Не малко от продуктите работят за същата цел. А пък продукти за диабетици не продават. 😬

# 1 534
Абсолютно . Как пък не ми се падна нещо потребно на мен. Една газирана малка водица . Все тесто и сладкиши .
Нектара от банан със захар ли е .

# 1 535
Нямаше сладолед Disappointed Relieved
Падна ми се банан и на мен.

# 1 536
  • София
Абсолютно . Как пък не ми се падна нещо потребно на мен. Една газирана малка водица . Все тесто и сладкиши .
Нектара от банан със захар ли е .
със сигурност

# 1 537
Газираната вода, дето се пада е ужасна, поне за моя вкус. И на мен ми прави впечатление, че за сметки над 15лв. не печеля нищо.

# 1 538
Брауни имах предпоследно . Но го пропуснах . Хубаво ли е по принцип.

# 1 539
  • Sofia
...
Чакам тенджера и тиган които да стават за индукционен котлон. Аз все още котлон нямам (малка подробност), но поне да пуснат посуда, за да започна от някъде.
Дано ме дочака ютия без кабел утре, защото днес нямам шанс да стигна до Меркеленд, а вчера забравих... Ако няма, здраве да е, ще си гладя с другите 3 Simple Smile
...
Мислех си да снимам хладилника и да пратя снимка на Меркел, да види каква съм й фенка, но ще го напълнят още малко и тогава.
Лелее как ме разсмя...

Аз пък се радвам като имам усмивки от скреча,
Скрит текст:
в редките моменти когато ползвам картата. Печалбите обичайно не са моето и не купувам, и телефона не ползвам...

# 1 540
Много е хубаво португалското розе, влизам да го похваля. Отдавна не бях пила такова вино. А за цената си е просто супер, супер... Със сирена и сладко от люти чушки е удникално за лятна вечеря.
Ей браво, довечера и аз ще го пробвам.

# 1 541
  • София
Току- що видях ,че отново излиза опцията с изтриване на касовите бележки, слава богу.
Събрала съм към 60 за триене.
Поне да ставаше по няколко е така, цъкаш като луд .

# 1 542
  • In transit
Може ли снимка?

# 1 543
  • Sofia
Току- що видях ,че отново излиза опцията с изтриване на касовите бележки, слава богу.
Събрала съм към 60 за триене.
Поне да ставаше по няколко е така, цъкаш като луд .
Толкоз им могат "специалистите".

Може ли снимка?

# 1 544

Общи условия

Активация на акаунт