Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 412
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 620
В лидъл който аз посещавам има един мениджър,ужасно надут.Държи се сякаш му е бащения,всеки път като го видя да нарежда нещо и бягам,така с размах действа че като нищо да ми метне на главата я консерва,я мляко.Но касиерите са супер любезни .

# 1 621
Вие поне успявате да купите нещо от магазина. За пореден път отивам в Лидл в събота на пазар и витрините им с месо са буквално празни! Търкалят се по 2-3 тарелки в целия хладилник. Отиваш, искаш да си оставиш парите и няма, просто няма!

# 1 622
Това е в София или .
Тук чак такова нещо не съм виждала

# 1 623
Да, в София, за Лидл в Надежда 3 става дума.

# 1 624
Фанфанито, оплачи се от конкретната кадиерка.
При нас  пък са готини и много рядко стават грешки. Тия дни има доста намалено месо при нас, взех туй-онуй.

# 1 625
  • София
Да споделя впечатления от своето пазаруване в петък.
Калмари панирани - не си заслужават. Повечето е тесто и въбще не личи вътре калмар ли е, сурими, лучено кръгче ли, вкусът е на пържено тесто и толкова. Ненапразно 1/2 кг от този полуфабрикат са 4 лв., при цена на туби от калмар 16 лв/кг. Не знам защо се подлъгах, наскоро ядох в Гърция и може би заради хубавите спомени...
Маслините Фрешона в буркан 2,49 много ни харесаха, заслужава си на тази цена.
Италианските вафлички - нищо особено, бутертесто с нещо сладко.
Иначе единични сладоледи, миниеклери, бейби царевичките - знам си ги и ми харесват, даже пратих ММ да вземе още едни маслини, като ходи за вода на банята.

Последна редакция: нд, 25 юли 2021, 13:24 от Cuckoo

# 1 626
Някой пробвал ли е тази джаджа за съдомиялна? Чудя се на какъв принцип действа и въобще трябва ли ми... Досега само по един стар нож виждам малко следи от ръжда да избиват след миене, но той си е старичък и май си е за коша вече. Grinning

Има ли останала прахосмукачка в някой пловдивски магазин?

# 1 627
  • Велико Търново
Fanfanito, буквално, те разбирам напълно! Аз се чувствам и преживявам аналогични ситуации при пазаруване в кауфланд. Вече не ходя там, защото си мисля, че аз съм магнит за идиотщини там. Полиция не съм викала, но редовно си говорех с управител или заместник. Надписана сметка, объркан продукт, чакане по каси, липсваща част от опаковка, цена различна от етикета и четеца, клюкарвщи служители и какво ли още не. Еми от година нямам проблем с К, защото не съм стъпала там. Не им гледам брошурите даже, да не се излъжа да стъпя и да се ядосвам излишно. Хубаво го каза, и ние по време на работа не си почиваме, всеки е натоварен!

# 1 628
Като казахте Кауфланд, супер доволна съм, че на Каблешков вече има каси на самообслужвсне. Вече едва ли ще ползвам другите каси.

# 1 629
Черешки си купих намалени . Пъпеш .
Не можах да открия никъде тези дървени джаджи за освежаване.
Но пък имаше бандаж за пръсти и чорап за пета . Та си купих .
И си взех от сладоледа с лакрицова клечка . Сега ще го пробвам / бях се зарекла да не купувам - но заради лакрица /
 Брашно два пакета и сметани 22% , Somersby и сирене Маноле / дано е хубаво . 

# 1 630
Намерих гела с активен въглен, взех си и мицерална вода.
Бяха в сектор Сбирщайн.
Благодаря за снимката, абсурд беше да ги забележа

# 1 631
При нас ги няма - обоколих добре .
До едната каса / на която пък рядко ходя / видях някакви балсами - душгелове и т.н. Плодова салата.
Лимоновите сладоледчета - тип ледена близалка или сорбе са супер.
Черешите уникални . Яд ме е , че не купих още . Точно както ги обичам презрели .
Утре за череши

Последна редакция: нд, 25 юли 2021, 16:39 от Саня Богомилова 680181

# 1 632
Минавам да ви похваля морският костур, страшно ни хареса - хубаво бяло месо, изобщо не мирише на риба. Намерих и страхотна рецепта и стана муцИ. В понеделник ще отида да видя случайно дали има още, и за бира Ефес, мм я хареса.
Бекона стана много хубав на барбекюто, шишчета бяха приемливи:
Скрит текст:

# 1 633
  • Mostly in my mind
с такова хубаво барбекю изобщо няма да си и помисля да купя месо от Лидл Simple Smile

# 1 634
Lemy, очите ми останаха в зеления рай на заден фон!
В Лидл има ли кафе Инка или някакъв подобен заместител на кафето?

Общи условия

Активация на акаунт