Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 368
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 755
Таман така е сложено и моето . Ма на терасата да яде мушиците на другите питомци.
  В уикипедия е описано добре  .
Но откъде да търся сега кисел торф и сфагнум.

Сфагнум съм взимала от Бриколажа и Практикер. А такова живото като кисел торф за първи път чувам.
Ходих до разни магазини и няма подобни .
А тук няма Мосю Бриколаж и Практикер . А в сайтове са огромни разфасовки и едно че ми е много скъпо - друго че после няма какво да го правя
Е, колко ти трябва? Аз имам едно пакетче 200 гр, мога да ти откъсна и да ти изпратя по пощата.

# 1 756
Здравейте,след малко отивам до Лидл.Може ли някой спешно да ми отговори дали има готови супи там.Такива,които се затоплят на мв или за малко на котлона.Днес ми извадиха 3 зъба и не мога да ям нищо нормално,трябва да е супа.Извинете за въпроса,но не съм наясно дали продават такива супи в Лидл в БГ.Благодаря

Благодаря за мненията ви.За днес решихме проблема с пилешка супа в купичка от К.и кисело мляко.
Да ви кажа,че спортните потници са отвратителни.Взех си оранжев.Това прозира много,сутиена ми се виждаше,може така да е модерно,но за мен не е ок.Ще го връщам.Иначе взех доволно шорти,за мен,майка и детето.Намерих ги съвсем случайно при мъжките захвърляни.Изобщо всички при нас са изкупени.Визирам тези в сиво и черно дамските.
Хубава вечер.

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 21:26 от marga1977

# 1 757
За супи не мога да ти кажа, не съм забелязала да има, но можеш да си пасираш/блендираш всякаква храна, която искаш да си приготвиш. Иначе бебешките пюрета са вариант, но по-скъп.

# 1 758
  • София
Има само сухи супи, при подправките стоят. Трябва да ги вариш 15-на минути на котлона.

# 1 759
Няма готови супи. Има манджи в кутийки, но са от рода на пълнени чушки....такива гъстички.

Като ми вадиха 2 мъдреца, си варих яйце-2-3 яйца всъщност, със сиренце и масълце в чопъра или с виличка намачкано, става като пюре, не се дъвче.
 На мен ми е вкусно, и е питателно Grinning
Може и тараторче в жегата сега ...

Горещо не бива да ядеш! Даже и топло. Охладени неща само.

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 18:34 от teta75

# 1 760
Нищо топло не трябва да ядеш и пиеш няколко дни.
 Картофено пюре и таратор са добра храна в тези жеги. Мисля че и в лидъл има полуготови пюрета, ако искаш за по-бързо.

# 1 761
  • Sofia
И аз да кажа...  ако няма добра опция в магзина, че е много просто да се направи крем супа от различни кореноплодни и зеленуци.

# 1 762
Готвиш каквото ти се яде малко по-рядко и пасираш. 😎

# 1 763

Да си похваля пак сиренето на Ведраре . Великолепно.
Аз сирене не обичам и го ближа със седмици . Но това го преполових.

# 1 764
Нищо топло не трябва да ядеш и пиеш няколко дни.
 Картофено пюре и таратор са добра храна в тези жеги. Мисля че и в лидъл има полуготови пюрета, ако искаш за по-бързо.
Да, има едни много хубави пюренца, леки и много бързо стават, много са вкусни.
В кутия са и са по 3 пакетчета вътре на доста добра цена.
Правиш и чакаш да поизстине и хапваш, с тараторче или само айрян , пак ще се нахраниш и то бързо ще стане
Тези пюренца са ми любими на мен, слагам и малко сиренце, но и без него са супер. Вариш малко вода, дърпаш тенджерката, пускаш от едното пликче съдържанието и разбъркваш . Нито става на бучки, нито нищо и е много вкусно, всички го харесваме. Та си е опция и един-два айряна си купи там и ще имаш какво да хапнеш.

# 1 765
Днес имаше проблем с пос терминала и два/три пъти не прие транзакцията. Само че сега виждам, че са ми взети пари от картата. Какво мога да направя?

# 1 766
  • СОФИЯ
Обади се в банката.  Всички имат денонощни телефони. Или утре сутринта, на служител който те обслужва.

# 1 767
Банката вероятно ще си ги оправи до ден два
В Лидл има бебешки пюрета,сладолед...за зъбите де Sad също са вариант

# 1 768
Здравейте,след малко отивам до Лидл.Може ли някой спешно да ми отговори дали има готови супи там.Такива,които се затоплят на мв или за малко на котлона.Днес ми извадиха 3 зъба и не мога да ям нищо нормално,трябва да е супа.Извинете за въпроса,но не съм наясно дали продават такива супи в Лидл в БГ.Благодаря

Сладолед мухай, чиста работа. Не ти трябват супи, мупи и прочее фейк. Сокчета и сладоледче.

# 1 769
marga1977, давам още една идея за нещо пасирано и разхлаждащо за жегите, но не е хранително. Испанска супичка Гаспачо. Аз пасирам белени домати, белени краставички и чушка и подправям на вкус с мъничко сол и малко зехтин/олио. Може да пропуснеш чушката, ако искаш. Има вариация, в която се добавя накиснат във вода и отцеден хляб за уплътняване на вкуса (и вероятно за хранителна стойност). Вкусно е и разхлаждащо. Simple Smile Може да се добави и черен пипер. Търпи и мъничко лют сос за тези, които обичат люто. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт