Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 301
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 860
  • Gorni Bogrov
Някой има ли машинката за рязане на колбаси?

# 1 861
  • Sofia
Благодаря ви, момичета!  
И сирене и масло ще взема и съм готова. Преди малко взех прясно и кисело (това първо го открих, добре че каза Ала-Бала) от Лидл.
Лактозна е непоносимостта, Леми.
Взех лакочистител без ацетон, ще го видя как ще е, а също и пъпеш Пиел де нещо си ...ММ го награби, банани и още агаве - заредихме се, че както я чакахме тази мексиканска седмица...
Пък зелен лук няма от седмица сигрно вече, ще взема да се вдигна до ф да видя няма ли.

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 21:38 от Morena

# 1 862
Хванах гюбека в 8.25 Joy бил до 8.30. та само него и бири и хайде.

# 1 863
Един път купих тия вафлички, няма да повторя, ако ще и да ги подаряват. Ужасни са.

За мен имат вкус на сурови яйца .

# 1 864
Заредих от новите течни сапуни, много са хубави. Кръстили са ги странно за касовата бележка - круша (?!), плодове и шоколад.

# 1 865
  • Велико Търново
Заредих от новите течни сапуни, много са хубави. Кръстили са ги странно за касовата бележка - круша (?!), плодове и шоколад.
Хихи, важното е че не са гюбек, че и ръцете си щях да спра да мия Simple Smile
Има един сладолед на нестле - пачанга... Сещате се че не го ям заради името, вече Simple Smile
Чакам новата брошура като 01.01- да е пълна с обещания Simple Smile
Тази седмица нямам предпремиерна информация от мм Sad

# 1 866
Мой роднина има рожден ден скоро и има приложението. Сега ще дебна дали ще му дадат бонбони за 1ст., след като на мен не дадоха...

# 1 867
  • Бургас
На мен ми пратиха купона за РД преди 2 дни и бонбоните вече си чакат деня, че да почерпя с тях Wink

Безлактозните продукти не са в редовния асортимент, да кажа. Само прясното мляко го има редовно, но крема-сирене, маскарпоне и подобни "глезотии" за хора с непоносимост пускат само от време на време.

Тези къси клинове от тази седмица са пълно недоразумение за мен! С много къси крачоли, сиииииилно разтегливи, тънко трико и за съжаление, почти не са стегнати. Правя няколко крачки и се запрятат нагоре, а целта е точно бедрата да не се допират на голо Sad

# 1 868
  • Sofia
... Безлактозните продукти не са в редовния асортимент, да кажа. Само прясното мляко го има редовно, но крема-сирене, маскарпоне и подобни "глезотии" за хора с непоносимост пускат само от време на време. ...
На мен конкретно ми трябват инцидентно, ама иначе е n -я пълен абсурд.

Доволна съм от лакочистителя. Simple Smile

# 1 869
Опитвали ли сте кашкавалената извара на ,,Родна стряха?"

# 1 870
  • Велико Търново
Опитвали ли сте кашкавалената извара на ,,Родна стряха?"
Често я опитвам Simple Smile много ми харесва!

# 1 871
И аз я опитвах. Без да е лоша, тези на Пилос харесвам повече, както и изварата на Маджаров.

# 1 872
Някой ще качи ли новата брошура 🙂

# 1 873
# 1 874
  • София
Кога са били пилите за пети? Дъщеря ми видяла цял куп от тях в магазина и поръча да ги проверя в брошурата. Няма ги в тази от миналата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт