Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 306
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 875
  • Sofia
Брошурата  не ме впечатли, голям сбирщайн ми се видя. Ще видя утре в приложението дали ще има нещо интересно.
Филаделфия ако ще влиза в асортимента, не ме кефи.
Няма любимите ни сладоледени бонбони.

# 1 876
Хванах гюбека в 8.25 Joy бил до 8.30. та само него и бири и хайде.
И какво, после от радост, че си го хванала, мята ли гьобеци с бира 😎
Еегати тъпнята значи, с тия купони. 🥴

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 09:14 от Lemy

# 1 877
За мен новата брошура е супер - скара и продукти за зимнина Joy Повече на мен не ми трябва. Изненадват ме трите тематични седмици в една - "големи" марки, британска и гръцка. Надявах се на зехтин в 3-литровите туби, като видях гръцка, ама няма Confused

# 1 878
Всичко има в новата брошура, много ми харесва. А най ми харесва, че нищо не ми трябва и ще мога да пътувам спокойно. 😃

Ленените блузи много скъпи, а ленът им по принцип е доста рехав, що така. 🤔 Моловете удрят в земята такива оферти много остро.

# 1 879
  • Mostly in my mind
Е, то ленът си е скъпа материя по-принцип.

# 1 880
И какво, после от радост, че си го хванала, мята ли гьобеци с бира 😎
Еегати тъпнята значи, с тия купони. 🥴

нещо такова, да Joy
ММ ми вика - видя ли чепиците, аз - ми не, нямах време, щото трябваше да изляза до 8.30 Joy а ме мързеше да се връщам. бая се зачуди дали съм на център.
новата брошура не е много зле, но - о, ужас, пак има от онзи чудесен розов джин. ще почина Animal Pig

# 1 881
Е, то ленът си е скъпа материя по-принцип.
Не и когато е с качество на тензух. Ще ги видя на живо, но приличат на предишните рехави.

# 1 882
  • Sofia
... Еегати тъпнята значи, с тия купони. 🥴
Аха, подигравка с клиентите, по час да им тичаме...

# 1 883
безумно е, да. аз просто се оказах по това време и имаше, иначе не съм и помисляла да взимам Wink но за джинчето ще се ходи...няколко пъти

# 1 884
Пак часовничета - ако ми върнат парите за крачкомера, може да си взема един, въпреки че не ми трябва. И нов крачкомер не ми е нужен, ако ще се разваля на всеки 3 месеца...
Сигурно и часовниците, като сапуните, са закъсняла стока за Свети Валентин.

# 1 885
Дочаках си лиосела, ама що така само някакви неугледни гащи с ластик и връзка... Няма топове, няма рокли. Все пак ако някой има такива панталони, ще се радвам да сподели дали са му удобни и най-вече дали стяга и прави следи този ластик.

# 1 886
Дочаках си лиосела, ама що така само някакви неугледни гащи с ластик и връзка... Няма топове, няма рокли. Все пак ако някой има такива панталони, ще се радвам да сподели дали са му удобни и най-вече дали стяга и прави следи този ластик.

прави и стяга, ако имаш шкембе, като мен Animal Pig

# 1 887
Харесах си от брошурата нюрнбергски наденички, маслинки каламата, оцет, зехтинче, и часовниче-може и две часовничета.

# 1 888
  • в кукувиче гнездо
Най-накрая сирената от английската седмица, ще има и чедър със сушени кайси. Само за сирена ще изхвърчат едни 30-40 лева, но си заслужават. И английския чай е страхотен, ще заредя от него. Зарадва ме тази брошура.

# 1 889
Като казахте чай, този се оказа много приятен за студен чай, дали е в постоянният асортимент, или да ходя да се зареждам?

Общи условия

Активация на акаунт