Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 993
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 1 785
ОК, Кроталова, ще ядем разделно - за мен шоколада, за теб захарните китки.
Благодаря, Карамелова. Нали си пролича, че съм заклет шокохолик. Ама до такава степен, че имам мраморна плоча за темпериране, мелница за какаови зърна и всички подробности, за да правя шоколад. Всъщност, това ми е хоби. Хубаво хоби, но се лепи на задника.

# 1 786
Честит рожден ден, Уиш! Бъди здрава и щастлива с всичко, което имаш!
Почерпката е отново в твой авторски прочит - вкусотия Heart Eyes

Излежавам се ... кога ще стигна до плажа и дали ще стигна?!
Добро утро!

# 1 787
Уйш,признала съм те топ мастър шеф на мастър шефовете! Бъди здрава и щастлива 🙏🌹

# 1 788
Благодаря, Елиф! Ааа, Сис, за мен е сребърният медал. Златото е за Сирос - тая гадина -убийца на диети.

# 1 789
Мале, как ме нареди Уиш. Честит рожден ден! Здрава да си, щастлива, спокойна и усмихната! Flowers Rose Wine Glass Birthday

# 1 790
Честит рожден ден,Уиш! Да си здрава , щастлива и обичана , да те слушат домашните и пълна карта за всичко останало!

# 1 791
Уиш,имаме сделка! Satisfied

Елиф,в коя морска част си позиционира д-то?

Отивам да се разправлявам с личната.Пффф!

# 1 792
Честит празник,Уиш! Годините са само количество натрупани спомени. Пожелавам ти още много хубави такива! И както е рекъл народа - един край е начало на нещо друго. Ти започваш нова страница, а на мене ми свършва отпуската Grinning Утре съм на нивата Expressionless

# 1 793
  • sf
Да си жива и здрава, Уиш! Много здраве и късмет!
Не ми се работи...а отпуска чак от 17ти септември.

# 1 794
Честит рожден ден, Уиш! Да си усмихната и здрава, доволна и спокойна!

Ха добър ви ден. Изобщо не спах снощи, много жега, ужасно направо. Само се местя от стая в стая в търсене на поне лека прохлада, ама неуспешно.

Видях се снощи с моята дружка, поговорихме, поклюкарствахме, пийнахме вино. Доволна съм Simple Smile В събота чакам другата да кацне, нямам търпение и нея да видя.

Спортуващите по морето - внимавайте как смесвате спортовете, ей. После да не се жалвате колко тежко и гадно на плажа Simple Smile

13 къде изчезна?
Ще се престоря, че снощи не съм видяла никакви бири, цаци и компири. Ама пък видях малкото Ренче, сладур и половина Simple Smile

Лека и успешна седмица на всички!

# 1 795
  • Euskal Herria
Честит рожден ден, Уиш!
Не съм ви чела в последните дни, надявам се да сте добре всички.
Лека и спокойна седмица!

# 1 796
  • София
Добро утро!

Ч.Р.Д., Уиш! Желая ти много здраве и щастие, а хобито никак и никъде да не ти се лепи!

# 1 797
Честит рожден ден и от мен,Уиш! Желая ти здраве и всичко,за което мечтаеш,да ти се сбъдне! 🤗🥳💐

# 1 798
  • France
Честит рожден ден, Уиш. Да си щастлива и обичана. Пия едно кафе за твое здраве Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 799
Честита да си, Уиш! Да си здрава и щастлива, и достатъчно търпелива! Stuck Out Tongue Winking Eye

Завърших изнервения уикенд подобаващо - с гранде скандал. По повода си легнах преди децата и имам 8+ часа сън. Ще взема да викам по-често. Даже се радвам, че днес е понеделник и съм на работа.

Общи условия

Активация на акаунт