Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 906
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 105
Панде, аз с моите забавени реакции, чак сега се сетих, че вчера попита за аудио книги. И от мен глас за Сторител, пробвала съм го, допада ми, добър вариант е.
За климатиците споделям мнението на МП - той иска да слага в апартамента на родителите си, спрял се е на Дайкин по препоръки от приятели и колеги.

Днес явно съм много крива, успях леко да се сдърпам с една дама, с която работя. Пише ми във Вайбър "Ти как си с времето днес?" Питам за какво става въпрос, получавам някакви неясни отговори. Тегля й думите с ченгел от устата. Много мразя така. Не може ли кратко и ясно да се каже има това и това за правене, срокът е такъв, можеш ли да се заемеш или не? Аман.

# 106
И аз все рокли гледам и хем все нещо не ми харесва, хем пари не ми се харчат... сега гледам една жълта дълга спортна и се чудя как ли ше ми седи на мойте 160 мизерни сантиметра...

Скрит текст:

# 107
И аз все рокли гледам и хем все нещо не ми харесва, хем пари не ми се харчат... сега гледам една жълта дълга спортна и се чудя как ли ше ми седи на мойте 160 мизерни сантиметра...

Скрит текст:

Това мнение все едно аз съм го писала. Търся си дълга рокля, но ем нищо не ми допада, ем не ми се харчат пари.

# 108
Жълтата спортна рокля не ми харесва!

Докато сме на модна тема:
Утре вечер ще ходя на предсватбено парти на моя колежка. Ще съм без ММ. Искам , обаче да му спре дъха като ме види на излизане (ще кажете,че е вятърничаво,ама точно сега имам нужда от това) ,та колебая се между черен дълъг гащеризон с дълбоко деколте и гол гръб или синя къса рокля 👗!

# 109
Сисуне, нагласи се, а така! Одобрявам! От мен глас за гащеризона.

Аз оправих маникюра и копитцата. Хлопнах кепенците и отивам при дечко. Утре вечеря с приятелка. Ако и не вали, че да стоим в двора, ще е повече от чудесно.

# 110
  • София
Сисун, ти с черно ще си по-драматична за вечерно излизане.

# 111
Сисун, ти с черно ще си по-драматична за вечерно излизане.
Да - за по-драматична.
Не - за ефекта, който търси
Утре вечер ще ходя на предсватбено парти на моя колежка. Ще съм без ММ. Искам , обаче да му спре дъха като ме види на излизане
Жълтата рокля на 160 см - бих се въздържала.

Зарила съм се в тъпотии, ай да свършва тоя петък.

# 112
....та колебая се между черен дълъг гащеризон с дълбоко деколте и гол гръб или синя къса рокля 👗!

Не знам как изглеждаш, но щом питаш за гащеризон, значи не си като табуретка.
И от мен глас за гащеризона. Най-вероятно не само той ще си глътне грамтиката Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 15:46 от gerata

# 113
  • София
Елиф, под драматична, точно този ефект имах предвид.

# 114
Сис, жените ще се обръщат след теб с черния гащеризон. Мъжете обаче според мен се впечатляват повече от къси поли.

# 115
  • Пловдив
Сис, не знам как изглеждаш, т.е няма снимка с едното и другото Simple Smile и ще се въздържа ... от мен - забавлявай се! Sparkling Heart

# 116
Ре, разбрах те Hug
Просто смятам, че между къса рокля и гащеризон, мъжът й ще забележи първото Wink
Лично мнение, а май ни трябва мъжко 😆
Къде са мъжете в темата 🙄 когато баш ни трябват?!?

# 117
  • София
Аз още 14,30 финиширах днес
Аз съм за роклето Сис.

# 118
  • София
Мъжът и и е виждал краката 😜. Трябва да му изглежда фатална.

# 119
  • Пловдив
И аз искам да финиширам, ма имам още час Head Band
После тряя да ида до лл, че е успяла да пусне ел.рецепта на мм и да видя аптека дето ще има лекарството. Не ми е ясно там как става бумащината, ама ще разпитам.

Искам и аз на дворче, та дано не вали и в неделя идем у приятели Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт