Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (112) - юли 2021

• 145 016
  • 2 163
  •   1
Отговори
# 150
Ей такива организатори като Savex харесвам.В сряда спечелих.Днес телефона е вече при мен.

# 151
  • Sofia
Има ли игра на Швепс някъде?

# 152
Има ли промоция на евридей някъде?

# 153
След колко време са ви заредили картата от OP?  Още на 25ти изпратих имейл и още не ми е заредена картата и се чудя дали да им пиша. А и за това колело, дето се върти на място нищо не ми изпратиха(не че ще се замъкна до другия край на София), но изобщо нищо нямам след като си взех офертата. Едит:Пратиха ми линк за колелото преди малко, сега чакам да видя и картата дали няма да заредят.
Аз на 17.06 изпратих имейл, на 30.06 им писах и чак тогава получих превод.

# 154
# 155
Ей такива организатори като Savex харесвам.В сряда спечелих.Днес телефона е вече при мен.

Еее супер! Честито и безаварийно ползване! Sunglasses

# 156
Има ли промоция на евридей някъде?
Някой назад спомена в Лили по 2.99

# 157
В Лили бяха до юни, сега не съм проверявала.

# 158
  • София
Значи да не съжаляваме чак толкова много, че не ни огрява с тия оптигрилове 😀

# 159
При ОП превода е до 3 работни дни.. Ако съм пуснала заявка началото на седмица до 1-2дни парите са по картата.
Пишете им, ще отговорят и ще задействат нещата Simple Smile

# 160
Благодаря, писах им. Оказа се, че чак днес видял и съобщението, че било в спам. Задействали са превода.

# 161

Честито, бележката взеха ли я?

# 162
Как ми е нужен и на мен един телефон, че моя сдава багажа. Милинде,Ако го продаваш -ми пиши!

В Лили има игра на Фа и Шварцкоф- покупка за 2 лв и рег.за почивка.

# 163
  • София
Значи да не съжаляваме чак толкова много, че не ни огрява с тия оптигрилове 😀
Ами аз го имам поне от 2 години.
Постоянно го ползвам,пека месо и зеленчуци,но става и за сандвичи примерно.Чисти се супер лесно и не опушвам целия блок.
Поне аз съм много доволна. 🤷‍♀️

# 164
Здравейте! Ще помоля някой който е спечелил от Уискито Дожони Уокър за емайла за пращане на касовата бележка. Моя съпруг е спечелил раница и вчера му се обадиха но е затрил листчето с емаила. Много ще съм ви благодарна от сърце!

Общи условия

Активация на акаунт