Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (112) - юли 2021

• 144 972
  • 2 163
  •   1
Отговори
# 1 965
Бавно ли пращат картите от Савекс?
Не изпращат карти,а куриери от Лео носят 100 лв кеш.При мен отне около 10 дена.
И аз имам съобщение за наградата от Чупата.

# 1 966
Преди минути спечелих суитчър,въведох данните и ги прие без проблем.
Пробвах и за колонка,но не. 😁

# 1 967
Сайта на Каменица пак ги върши едни интересни..не приема кодове като дава грешка 504, не отваря печелившите, но пък отваря всяко друго нещо (правила, обекти и  т.н)

# 1 968
Днес се събудих рано в 5.10 часа и пробвах за суичер и го спечелих, явно трябва по нощите да се играе.

# 1 969
Сайта на Каменица пак ги върши едни интересни..не приема кодове като дава грешка 504, не отваря печелившите, но пък отваря всяко друго нещо (правила, обекти и  т.н)
Явно малкото телевизори които останаха е за свои хора.

# 1 970
  • София
Нещо и номерата в Каменица все едно са на семейство или познати. Все едни и същи кодове отпред и тук таме разнообразие. Но може само да си въобразявам.
Като заговорихме за Каменица, ако някой от София има чаша, а търси отварачки да пише на ЛС. Давам две отварачки за една чаша или други чаши за халбите на Каменица. Искам да си направя комплект.

# 1 971
  • Плевен
И нова игра на Морени...

и една на бонбони Холс със скреч карти за определени обекти...

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 08:59 от elifanta

# 1 972
Йессс, точно няколко страници по-назад писах, че искам игра на Морени през август. HeartHeart
(И добре, че ще е с касови бележки, а не с кодове под вафлите, защото всеки път се омазвах цялата. То не беше търкане със салфетка, с пръсти, то кода избелял и се чудиш коя буква е..)

# 1 973
И аз след 8-9 участия в КК, спечелих суичър вчера малко преди 17 ч. Предната нощ пробвах 3-4 пъти посред нощите и нищо.

# 1 974
Аз се радвам повече като играта е с код в опаковката/под капачката, че мога да ги купувам и от кварталните магазинчета, на които обикновенно в бележките пише " хран. стоки"

# 1 975
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Супер са наградите на Морени.Аз ги хапвам та ще се прибвам.Когато бяха с кодове ги слагах във фризера за малко и после нямаше проблеми.

# 1 976
  • София
Аз незнам кое предпочитам. От една страна когато са с кодове взимах една кутия или две и не се занимавах да взимам 10 касови бележки. Сега ще трябва за участие за скутера да ги дробя на 4 касови бележки и повече, ако искам повече участия. От друга страна сега мога да ги купя и да не се занимавам да ги разопаковам да ги поизтривам и т.н.

# 1 977
И аз съм със суичър в 10.49. Сега ще играя за колонка. Relaxed Чакам и продуктовия пакет на Своге , спечелен миналата седмица...с голямоо нетърпение Yum

# 1 978
🎉Милка  https://milka-promo.bg

🎁Награди -

🌈Моментни: 150бр. Ваучера за Sport Depot 100лв. ( по 5бр. на ден ). - Регистрация на 1 Касова бележка.

🌈Седмични: 60бр. Смарт Часовника Xiaomi ( Всяка седмица по 15бр. ) - Регистрация на 2 Непечеливши Моментна награди Касови бележки.

🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

🎉Морени https://www.moreni.bg/

🎁Награди:

🌈Моментни: 150бр. Гифт Карти по 150лв. ( по 3бр. на ден ) - Регистрация на 1 Касова бележка.

🌈Седмични: 50бр. Електрически скутера Xiaomi ( по 9бр. Всяка седмица / 5бр. Последната седмица ). - Регистрация на 4 Непечеливши Моментна награда Касови бележки.

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 13:22 от Станимир Иванов 641942

# 1 979
Nim са изкарали печелившите към 26.07

https://nimm2-promo.bg/pechelivshi/

Общи условия

Активация на акаунт