Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (112) - юли 2021

• 144 889
  • 2 163
  •   1
Отговори
# 30
Честит нов месец! Юли е любимият ми месец в годината - цяла година го чакам! Чакам игри за сладолед....

# 31
Тео данеби да имат проблем? Дава ми, че съм достигнала дневния лимит още първия път.

# 32
  • Елхово
След като регистрирах касовата бележка от савекс получих съобщение че е успешна регистрирана, евентуално след колко време пращат СМС ако печеля
На всеки час теглят! В момента, в който те изтеглят, ще ти пратят смс! Бележките важат за целия период на играта!

# 33
В Пловдив доставят топките от Сникерс и сухите шампоани

# 34
На Пломарито съм мнооого разочарована. Какви са тези имена, какво е това чудо Simple Smile Поне една дама я има 2 пъти, номерата на касовите бонове са пОтрЕсаващи. Сега ще им ги пробутам и аз по 6 пъти, егати ...... Simple Smile  Не знам защо веднага някой се засяга - всеки може да се прави на интересен и да регистрира родата с различен реквизит от бележката, ама номера е един. И то бива късмет ама и с един бон 2 награди - хайде де.
Венко венев   46361   Табла за игра
Венко венев   46361   Комплект за мезе

0331B30B38EDB21432BE51C799812DAFAED1AD21
DT278855
DT525818-0014-0192575

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 10:34 от ֍_ ҉ _Boby_֎_۞_֍

# 35
Е в Пломари няма ограничение, може да се спечелят няколко сгради, какво като една жена я има 2 пъти. Кб на различните магазини също излизат по различен начин, не виждам какъв е проблема. Предполага се, че ще искат сверка на кб поне.

# 36
Този телефон говори ли ви нещо? 0888091114

# 37
На някой показват ли се ваучери за МакДоналдс в OP?

# 38
  • Сливен
На мен не.

# 39
  • София
Отдавна не бях печелила чаша, тази много ми хареса и я доставиха на следващия ден!
Скрит текст:
Донесоха ми и наградата от фб, за която не бях сигурна дали ще дадат, а след това ми объркаха адреса и пратиха на 500 км.😂

# 40
Честит нов месец, да е много успешен. Благодаря на Захарчето, Станимир, magy_b и Earth за усилията, които полагат. Желая на всички хубави награди и за всеки по ЕДИН!!!Оптигрил- да има за всички 🙂 Аз няма с какво да се похваля, но деинсталирах приложението на кока- кола и сега се чувствам свободна и щастлива- затова отивам на плаж 😁 . Това чакане всяка седмица и разочарованието после много ме натовариха. Пуснах едно участие за последно и го разкарах от телефона- ако ме изтеглят- ще получа имейл.

# 41
# 42
С коя куриерска фирма носят сухите шампоани?

# 43
  • Пловдив
Благодаря за новата тема и активните игри през месеца!
На всички пожелавам здраве и късмет, много спечелени награди!
На 23 юни спечелих фотоапарат от Прингълс, някой знае ли на адрес ли да го чакам или да го търся някъде/печелила съм колонка от Прингълс и си я търсих в пощата, не ме бяха уведомили изобщо, че е пристигнала/ и след колко време изпращат?

# 44

Секцията стои , но е празна 🤷🏻♀

Общи условия

Активация на акаунт