Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (112) - юли 2021

• 144 894
  • 2 163
  •   1
Отговори
# 45
Нов-месец,нов-късмет!Наградите на Бургаско кой ги разнася,и бързо ли пристигат?

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 11:19 от tedi_kati1

# 46
Благодаря за новата тема! Успешен месец желая на всички ни!
Изпращам Юни доволно, дано и този месец ми е така късметлийски.
Иска ми се гифт карта от някъде да спечеля, но участвам само в Савекс, и то веднъж ... Grinning Много ми харесва и дъската от Шуменско, но не успях да я спечеля. Здраве да е!

# 47
Лелеее, щях да получа сърдечен удар на работа. Чух, че получих смс, но си мисля, че е някакво известие (залята съм от летни намаления🤣)и не погледнах. А то... Въпреки че имам последен модел Самсунг много се зарадвах.

# 48
С коя куриерска фирма носят сухите шампоани?
Тип топ

# 49
  • Сливен
Имам СМС от Леко,ако не греша ,те разнасяха колиетата и обиците на Тео.

# 50
  • София
Честита нова тема.
Благодаря на Захарчето и Станимир.
Sinara, много мило, че ме споменаваш, но аз вече едвам следя темата и не помагам с нищо.
В такъв вихър от промени ми мина юни, че зарязах и игри, и всичко.
Сега като гледам има в какво да се включим, но ако късмета все още е в почивка не знам къде ще му излезе края.

# 51
Благодаря за новата тема!
Днес ми донесоха втори опти грил.Бях споменала, че получих два имейла от второто теглене, но мислех че е някакъв бъг.

# 52
Благодаря за новата тема!
Днес ми донесоха втори опти грил.Бях споменала, че получих два имейла от второто теглене, но мислех че е някакъв бъг.
От 1 имейл - 2 грила. Кока Кола наистина е един голям бъг.

# 53
Изтеглени са следващите късметлии, които печелят подарък от Dove.
Това са:

New B
Монако
jey
Moonlight92
Chrissilicious

Честито! Tada

# 54
Лелеее, щях да получа сърдечен удар на работа. Чух, че получих смс, но си мисля, че е някакво известие (залята съм от летни намаления🤣)и не погледнах. А то... Въпреки че имам последен модел Самсунг много се зарадвах.

Ее, супер! С колко бележки участваш? Кога последно регистрира?

# 55
  • Nesebar
15 бележки на Милка и нищо не успях да спечеля

# 56
  • Сливен
Гледам офертите на зайците-за транспорт и авто ги няма.Явно са ги раззели,с тази оферта и за хората,които не живеят в София.

# 57
  • София
Честит нов месец и честите големи и хубави награди на всички . Нека само хубава новини в тази тема , да си остане позитивна .

# 58

Ее, супер! С колко бележки участваш? Кога последно регистрира?
С 2 бележки, когато Савекса беше 2 бр за 15.99 в Кауфланд.
Сега рових за брошура - седмицата 14-20.06

# 59

С една бележка ли бяхте?
Защо не прочетете темата ? Не се заяждам просто го пише преди вашия коментар

Общи условия

Активация на акаунт