Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (112) - юли 2021

• 145 054
  • 2 163
  •   1
Отговори
# 225

Подарявам го. Който го иска да ми пише на лс.

Подарен

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 11:28 от Станимир Иванов 641942

# 226
# 227
  • оттам, откъдето започва България
Мислех, че има игра на Бочко, но не я намирам. Thinking

# 228

Има тази https://bochko.bg/pravila_promocii_2/

# 229
Международен конкурс за детска рисунка: https://pentel.bg/bg/konkurs-icae

# 230
  • оттам, откъдето започва България

Има тази https://bochko.bg/pravila_promocii_2/

Благодаря ти, посочената от теб е актуална, но не е за нашия град.
Успях да намеря това, което търся. Simple Smile

# 231
# 232
Здравейте, имам спечелена награда която трябва да се вземе от този адрес, Бул. „Княз Ал. Дондуков“ 82  има ли някой наблизо който би се отзовал да я вземе и изпрати по куриер?
Привет, мога да мина да я взема и да я изпратя. Провери дали ще я дадат на трето лице и кога може да се получи.

# 233
Докато се включа,вие сте изписали темата🙂.Няма с какво ново да се похваля,нито пък да споделя някоя игра.Вчера трябваше да ми донесат 100-те лева от Савекс,но Лео винаги са туткави с идването.Добре че съм в отпуск от понеделник,за да може да дойдат до адрес.

# 234
Да се похваля ваучер от КК току-що 🙂С опти грила не ми върви ,но пък от спорт депо късмет 🙂

# 235
В игрите, които са в инстаграм ако не успееш да видиш стори то с печелившите как разбираш дали печелиш. В другите които пише че обявяват под поста пак не ги виждам, особено когато са хиляди коментара. Има ли начин коментарите да се сортират по най нови. Ако питаш кой е спечелил, не ти отговарят.

# 236
В игрите, които са в инстаграм ако не успееш да видиш стори то с печелившите как разбираш дали печелиш. В другите които пише че обявяват под поста пак не ги виждам, особено когато са хиляди коментара. Има ли начин коментарите да се сортират по най нови. Ако питаш кой е спечелил, не ти отговарят.

Щом те тагнат в пост, ти излиза съобщение при сърчицето.
Щом те тагнат в стори, ти излиза като лично съобщение.
Проблем е само ако в сторито не те тагнат, а просто дадат запис на тегленето. Тогава трябва да им следиш сторитата.

# 237
А защо, не виждам другите печеливши, ако са обявени в коментарите

# 238
Някои инфлуенсъри са несериозни и обявяват с дни, а понякога и седмици закъснение. Wink

# 239
Сега погледнах като писахте - за Джеймисън съм получила мейл за данни на 22 юни и същия ден съм отговорила. До момента витамините не са дошли.

Може ли да ми напишеш мейла да им пиша, че ми звъняха преди повече от 2 седмици и нямам техем мейл за данни ?
Писах лично съобщение.

Общи условия

Активация на акаунт