Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (112) - юли 2021

• 145 141
  • 2 163
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Пловдив
Не ми се беше случвало такова нещо досега ...във вторник (или сряда ) ми звъннаха от Хайнц ,че печеля бутилка ,а сега не си виждам името ,но имам две адашки .дали да се надявам да ми пратят нещо Smiling Imp
Да не е от някое предходно теглене. Прегледай ги отново Simple Smile Аз спечелих от първото теглене и никой не ми позвъни поне 8-9 дни и аз звъннах накрая.

# 1 591
Относно Хайнц - вкъщи ползваме горчицата и лют кетчуп, семействата на майка и дъщеря ми също го купуват. Играя от началото на играта, поне с 8 бележки. Вярно е, че спечелих чинии, но дотук. Така че въпросът е не колко се купува, а колко се печели.

# 1 592
Милка нямаха ли нова игра. Не я откривам 🤔

# 1 593
На мен вчера ми звъннаха от Хайц, спечелила съм миналия месец и не съм разбрала. Още днес получих чантата. Корковото дъно е нарисувано отвън и не разбирам какво й е термото на тази чанта, а така се зарадвах...

# 1 594
Милка новата игра не почваше ли от 1 август.

# 1 595
Здравейте,
да споделя, че търся ваучер за Озон. Ще се радвам да разменим с някой ако мога да предложа нещо, което да го интересува.

Имам и ваучери за Емаг.

# 1 596
  • София, Дружба 2
Maksimixs, и аз имам една колежка, която спечели чинии и каза, че е с една бележка. Дори не беше разбрала, че печели. Simple Smile Честити чинии и на вас и на колежката ми и чантичка на hrisss! Simple Smile Винаги в игрите има и по няколко човека, които са спечелили от късмета си., за което искрено се радвам. Ама като видя едни особени фамилии, да печелят всяка седмица по сто награди и поне да им бяха разбъркали имената в списъка, а те все едно след друго ги слагат, сигурно да не се хабят да се търсят хората из списъците. Някак си съм сигурна, че точно тия с нито една бележка не са участвали. За това силно им се размирисват игрите. Не съм се впечатлила особено, но повече в техни игри не участвам. Успех на всички във всички игри!
ПС да оставим по-малки награди за Пеневи, защото всички чак не можем да им вземем.

# 1 597
Милка нямаха ли нова игра. Не я откривам 🤔

От 2 август до 29 август.

Ще участват и други продукти на "Монделийз"

# 1 598
На коя страница са активните игри?

# 1 599
На коя страница са активните игри?
По принцип на страница 100 , но вчера забравих да редактирам поста и останаха на страница 60. Може да проверите за друга игра след страница 60 , но мисля че няма такава 🤷

# 1 600
Сикрет, по вайбър ли въртя? Как стана?

# 1 601
# 1 602
Благодаря ви за разясненията ,спечелила съм на 14.06 ,въобще не съм проверявала .имах една бележка намерена в количка на Лидл.
В играта на КК с оптигрила не спечелих с токова много участия ......късмет ...

# 1 603
Изпратиха ми ваучера от Ozone.Днес ми звъннах и за топката от Била.Ще я доставят до 30 дни. Заявих си ваучер от Талк Панел  и веднага ми го изпратиха на имейла.юДнес съм много доволна.

# 1 604
  • Вестерос
Само вие ще ме разберете
Скрит текст:
случайно си търсех името в Гугъл и открих, че края на 2018г. съм спечелила кафемашина от игра във фб 🙄 Никой не ме е търсил, не са ме тагнали, не са ми писали, само името ми сложили и линк към профила ми.... 
Извод, следете си участията!

Общи условия

Активация на акаунт