Спам тема(Юлски Спам!) - от 01.07. до 31.07.21г.

• 29 913
  • 1 696
  •   1
Отговори
# 1 455
  • На Марс

а какво ли ще се случи със коремната ни плоча?

Simple Smile

# 1 456
Ша подпухнат плочките, ша обвиним фаянсаджията. Joy

# 1 457
Дайсче, аз сА лакирах с онез новият ми лакчета! Още се уча, и след баня, че падне всичко излишно отстрани.😁 Замазах една раничка ако ти е слаб АнгИла! Обичам брокатче ко да праа..
Скрит текст:

# 1 458
  • На Марс
кой си гризе пръстите Simple Smile

# 1 459
Уау, Рейче, това ти е топ оф дъ топ на маникюра. Мноо яко. Heart Eyes
Аре, ма, отивай са показвай в лаковата. Много е як.
Пп За наклепаните кожички - след като се лакираш, сипваш едно питие, земаш една клечка за уши, топиш в лакочистител и докато пийваш со крорце, со благо, минаваш отстрани и си ти. Joy Кеф, майка. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 460
Норо, попринцип на снимката съм с такъв
Скрит текст:
Но понеже, знам че си практична кифла и няма да дадеш 40 кинта за гланц ти предлагам да пробваш тия
Скрит текст:
И едни на Есенс, на които пише шайн шайн също.

# 1 461
Ного хубав тоз маникюр. И аз искам. Ма после дан требе след 2-3 деня да го трия. Тва ме мори толку, че даже не почвам с лаковете. Демек с мисълта се изморявам и ... съм дотам. Joy

Аз, Тето, съм наобратно. Докрай съм със старото и вечи кат повичи ни мои, тогаз приемам новото. Ного мий убуу така. Wink

# 1 462
  • Euskal Herria
Имам няколко гланца на Есенс. В началото се усеща лютивината, после вече няма разлика с обикновен гланц.

# 1 463
Джасте, добре ще пробам....

И аз имам едно чАрвило дето щипе! Никога не ми е правило джуките по така......

# 1 464
  • над кукувичето гнездо
Този път съм прекалила. Три кашончета рокли дойдоха. За щастие на семейния бюджет, повечето ще ги върна.

# 1 465
  • Euskal Herria
Кашончета е много неясно формулирано. Wink  Бройката на роклите е...? Снимки нещо - за онагледяване?
Аз бях скромна - от България си взех две, ама от сърце. Grinning

# 1 466
Да, да, да. Снимки с манекeна в тях. Grinning

Исе, тва от той сайт? Grinning

# 1 467
  • над кукувичето гнездо
Да, да, да. Снимки с манекeна в тях. Grinning

Исе, тва от той сайт? Grinning
От зара. Цъкала съм в несвяст. Но доста от нещата на живо изглеждат по-различно. Върху мен пък съвсем, предвид, че съм поне дваесе санта по-къса от моделките. Smile
Има едно дето е като някаква странна бабешка нощница, направена от набрано в единия край бабешко перде и с две презрамки откраднати нейде от шортите на дядото. Чак се чудя дали съм била трезва като съм кликнала копчето за поръчка. Scream

# 1 468
Това "практична кифла" ми звучи като мега комлимент, данке Hug

Месец ли ви казах, че ми трябва да забравя ужасното пътуване? 2 дни изкарах, мислих, мъдрих и сега гледам билети за след 2-3 седмици, не съм точно умна Grinning

# 1 469
Е, то да си флюбен автоматик изключва копчето на умен. Но ти си умничко, въпреки флюбеното. Изживей си емоцията, бебе. Heart Eyes И граби, граби с пълни шепи. Ако става за семейна любоф, зимаме го!

Общи условия

Активация на акаунт