Спам тема(Юлски Спам!) - от 01.07. до 31.07.21г.

• 29 893
  • 1 696
  •   1
Отговори
# 1 560
къде па толко ходи човек. ако е кръкнал в 19 напред часовете са аут. паркирането е лом в София. за извънградско да си решаваш кога да тръгнеш да

# 1 561
Абе, качиш ли се на кола, после слизане няма, аз с моя кораб мога се паркирам и на място за смарт Joy

# 1 562
от десет години не съм карал откак щех да направа голем фал на руски памятник. /по здравословни причини/. не съм усетил някво страдание но аз и не пътувам. само ме пращат да пътувам кат пътешествие е

# 1 563
Абе, качиш ли се на кола, после слизане няма...:

И с  влака е тъй Joy

Мноо го уважавам. Широки дълги коне вътре, простор, ширина...ей в колата ни стана лошаво със синко..то друса кат каруца, не мръдваш на йота вътре, сал очите мож движиш, задникот - не....не ми го фалете...

# 1 564
И пари да ми дават не се возя на влак или автобус повече от час Joy

# 1 565
  • Euskal Herria
... само ме пращат да пътувам кат пътешествие е
Към Пловдив ли? Grinning

Добро утро! Петък е. Wink

# 1 566
да. маинаси

в нощния влак за морето е много смешно. винаги има образи. разменяте си пиене цигари иху аху всички са ти нови хора горе-долу интересни

# 1 567
  • На Марс
С добра компания влакот никой ни мой го бие Simple Smile

# 1 568
Абе, да, бе, мърсотия и некви чужди хора ти се мандахерцат по влаковете, ц, ней за мен Laughing

# 1 569
Кико, на ПП не ти ли се мандахерцат чужди хора ...Grinning

# 1 570
препикал съм 2-3 пейки самко за нас

# 1 571
препикал съм 2-3 пейки самко за нас
Joy Joy Joy
Тва е култово напрао.

За много дълго пътуване - влак. Мое да висиш на прозорците, се има како да видиш. Мое се разхождаш. Екскурзиите с автобус, еле па има таквиз за 4-5 деня ... тва мий ужасно само да си го помисла. Па най-добре самолет. Мое и ракета, както каза Холдън. Joy

За бързина и чистота - лична кола. Grinning

# 1 572
нощния влак чак ми липсва, едно лято го ползвах по-често от градски транспорт, коли мразя и ми се ще да ги няма изобщо, на мен не ми трябва, другите да се оправят Grinning

# 1 573
Утре ще пътувам с чужда кола на доста голямо разстояние. Момчето поиска торта, като го питах какво да му платя за услугата. Хубу, че не поиска кекс (че на това му нямам рецептата). Sunglasses

# 1 574
Живот си живеете ейййй.

Аз лежиМ болна. До сега спах.... Главата боза, хрема, синузит, уши, гърло...на Авирон съм и други тъпотии... Мани мани.... Живот ли е туй! Това ми е 8 дневната почивка дето я чакам от миналата година 🙉🙈🙊

Снимки ще има кат оздравя нявга! 😂

Общи условия

Активация на акаунт