Спам тема(Юлски Спам!) - от 01.07. до 31.07.21г.

• 29 888
  • 1 696
  •   1
Отговори
# 1 575
Да не е делтата, Рео? И защо си тръгнала, като си болна, ми не си остана дОма да си почиваш?

Лоро, кво стана със снаата? Отърва се ти от нея, и ся тръгна светО да обикаляш ли...м...

# 1 576
  • над кукувичето гнездо
Без да искам си купих ролери от лидл. Сега ще видим камилата или камиларят.

Днеска вече ще излизам май. Simple Smile

# 1 577
има ли 43-44 номер

# 1 578
  • над кукувичето гнездо
тц, децки са - 28-33 и 33-37

# 1 579
Тете, щот тъй! Ама аз съм си се едно у дома. Тъй, че се едно у дом си лежа без да съм заплаха за дИцата си.

# 1 580
Браус, Исе! Ся кат си ги зела, ше караш. Grinning

Рейче, Авиронът е добър.
Скрит текст:
- Синулан дуо форте - 2 табл на ден
 - капки/спрей за нос - 4 пъти на ден
 - Вит. С 500 капс - 3-4 пъти на ден по 1 капс
 - Аналгин табл - за главоболието - при нужда /максимума е 6 табл на ден; няма да ги стигнеш/
 - клеева тинктура за пиене - 3 пъти по 15 капки дневно
 - нещо загряващо/парливо за разтриване на челото и горната част на носа
 - памук със спирт в ушите - за хремата
 - масаж на гърдите и гърба /пак е по-добре с нещо загряващо; ама в тия жеги, ти ще си решиш/
 - ушите болят основно от запушения нос, но може капки да слагаш - фуроталгин, отипакс
 - Ибупром синус/нурофен форте също може - за синузита
 - и ако се налага - спане с лукче в устата, та да можеш да дишаш /тва при много запушен нос/

Тете, мъри ... човек не мой съ откаже така лесно от пучифката, нидей така. Па и тя Рейчето, ей ся се оплаква, ама от утре ше е скочила и фотка след фотка  ... ше стреля по форума. Joy

Лори, Лори, и на теб ти пишем препоръка за фотки. Wink

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 13:38 от ina.ina

# 1 581
Инче, благодаря за инфото 🙂

Качила съм си 20 фУма на компа щот тук дет съм нема ТВ и ще си праа кинодни/нощи хъхъхъх

# 1 582
Най-обичам да искам да си дам парите за нещо и да нема как Rage

# 1 583
  • София
Друга рецепта имам аз за бързо оздравяване!
Рейче, 3 пъти дневно, поне. Може и 2 нощно.

Сълза, две, три....

# 1 584
Ма тъй болна и саминка аку си, не е убаво...бива някой да те наглежда, глези... дано бързо да ти мине, че то лошаво да си болен, много лошаво даже...

Глей я Ина колко илач е изписала..макоуууу...туй пари за една десетдневна пучивка на морето ма....къв е тоя ферман. На мен ми минава и без негу, да ти кажа. Ко отива на умирачка работата, идин АБ, и идин нурофен експрес форте. Друго не купувам, да пълня гушата на мафията Joy

# 1 585
Дайсче, рецептата ти я спазвам стриктно, но и туй не помага хъхъхъ
Ти още ли си печеш красивите крачка на мУрето?

Зи, разпиши се де! Притесняваш мЪ!

# 1 586
  • Euskal Herria
Епичен 24 к пост. Wink
И ви питам (и вас) дали случайно някой е ползвал сайт за снимки. Искам от тук да  поръчам и платя онлайн, а готовите хартиени снимки да се доставят на адрес в бг.

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 14:11 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 1 587
Искам нещо за почистване на кожа, с червена капачка. Жена ми ми каза, че във всяка аптека го има.
Шах и мат.
Немам нищо подобно, изгоних ги ... така да мразя обърканите обяснения ... имам поне хиляда пъти с: Лекарството ми почва с Ф. И се оказва Рупафин например. Grinning

Тетоо, мълчи с многото лекарства, щот съм ви набрала. Нито са много, нито са антибиотик и химия. Повичи нищо на никой нема да пиша. Не четете и не искате и да чуете. Ми, ок. Аз затва и у аптеката избирам на кой да се обяснявам. Повечето неща, които съм писала са към бабините илачи. Другите са билкови и витамини. Както и да е.

Янче, ни знам за кой сайт за снимки говориш. Демек не моим помогна.

# 1 588
Сигурн някоя медицинска козметика ... ма и аз мразя въртелите и неяснотите. Точно, точно и ясно обичам всичко да е...

Янче, аз вадих веднаж тъй около стотина снимки от сайт. Снимките.ви май беше, не помня. Става, донесоха ми ги. Сега нещо много хубаво качество да бяха, не бяха. Но цената бе по-ниска отколкото в реално фото да ги вадя.
Ще стане от сиестата да ги поръчаш. Ти ги качваш в сайта снимките, аз от телефона качвам, и пускаш поръчката, като задаваш адреЗ. Плащаш при получаване-получателя тоест.

# 1 589
  • Euskal Herria
Благодаря ви. Аз точно това искам да избегна - да си ги платя аз, а не получателят. Снимки на майка ми с бебето, т.е. на прабабата с правнука й, тя няма нет, затова искам на хартия да има, не дигитални.

Общи условия

Активация на акаунт