Спам тема(Юлски Спам!) - от 01.07. до 31.07.21г.

• 29 887
  • 1 696
  •   1
Отговори
# 1 590
С карта ще платиш..сигурно може, зависи от сайта. Не обичам да плащам предварително, че стават издънки..за това не го споменах.
Кой сайт гледаш?

# 1 591
  • Euskal Herria
Коригирах си предишния пост, от недоглеждане съм писала "сайта", а търся кой сайт предлага такива опции. Не съм гледала някой конкретен.

# 1 592
https://www.google.bg/search?q=%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0 … dUDCAg&uact=5

Питала съм и във Въпросите за сайт...различни казват.

# 1 593
  • Euskal Herria
Благодаря ти! Прегледала съм ги повечето (да не кажа почти всички) - само на едно място видях, че може по банков път да се плати. Навсякъде е с наложен платеж.

# 1 594
  • На Марс
Искам нещо за почистване на кожа, с червена капачка. Жена ми ми каза, че във всяка аптека го има.
Шах и мат.
Немам нищо подобно, изгоних ги ... така да мразя обърканите обяснения ... имам поне хиляда пъти с: Лекарството ми почва с Ф. И се оказва Рупафин например. Grinning

па Шуменското не е ли с червена капачка?

# 1 595
Ино, мицеларната вода на Биодерма е това

# 1 596
Сигурно, Арче, ама ний никва мед. козметика нямаме. Всъщност почти нямаме козметика. Само от най-евтинките и по малко. Та затва писах, че ги "изгоних". Joy
Па, ку съ почистиш с бира ... посли комарити ... уха ... пир. Не, ами пиршество. Joy

Ся съ чудя ... дъл ку гледам фотки на планина ше да ми стани по-ладно? Joy Рейче, ти си. Па макар и от терасата. Grinning
Малко от тилифоня:
СЪБОТА

НЕДЕЛЯ
1 изоставен детски лагер

Тъжанско ждрело:

Калофер:

Карлово: поздрав за любителите на бира и котки. Нема въ изброявам поименно. Joy

Котката беши толкова хубава, че за малко да се изявя като Норчето и да я зема за вкъщи. Grinning Ужасна съм, да, егоист от класа. Joy

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 16:51 от ina.ina

# 1 597
Тето, добре е снаха ти. Баща й я водил да скача на батут. Бабата нещо се вълнуваше (щото в горещините). Казах й да е спокойна - като не я е водил да скача с бънджи, всичко е наред.
Тия дни ще ходя да я нагледам.

# 1 598
  • На Марс
Май е време а?

# 1 599
првата ?

# 1 600
  • На Марс
Аз скочих напрао на шестата Simple Smile

# 1 601
Петак преваля, а идин гол мъж не видях ...какмоетакованящо? Жасте, де си?

Наздраве на жадните!

Утре да не виждам болни спамаджии..сичкото болести ги гоня...

# 1 602
  • На Марс
Аз отивам на кръшма ... за тухумитемейкънсърн Simple Smile

# 1 603
  • Euskal Herria
Наздраве!
На друга музика сме тази вечер. Wink

# 1 604
Изгледах десетина епизода на Безследно изчезнали и честно казано малко ме е шубе да отида да си купя цигари Joy

Общи условия

Активация на акаунт