Спам тема(Юлски Спам!) - от 01.07. до 31.07.21г.

• 29 884
  • 1 696
  •   1
Отговори
# 1 605
Янче, Веско Маринов ли слушаш Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 606
Кацнах аз преди палвин час

# 1 607
  • Euskal Herria
Аууу, Тето, пепел ти на клавиатурата... Човекът си има фенове, ама не съм от тях Grinning.
Гръцко, диня, тукашна мастика вместо узо Wink
Бравос, Кико, добре да си починеш!

# 1 608
Три дни само, Ян, но е друго да излезеш от сф

# 1 609
абе и да влезеш не е лошо

# 1 610
  • На Марс
Кики.море куга на планина Simple Smile

# 1 611
Зимата Grin

# 1 612
Кикиманджаро

# 1 613
Добрютро! Днес имам чувството, чей мааалко по-ладно от фчера. Grinning Па мое и да съм слънчасала. Joy
Аз пак - работна. Ше ви досаждам до 14 часа. Grinning

Джастето, мисла аз, се отказа да пуща, щот се намирати кусури. И без Благодаря. И да. Смисълът отива в 3-та глуха  ... абе, няма смисъл. Ама ней убуу така, щот кат се замислих како ли има смисъл ... голям смисъл ... Joy

Морскити - да съ къпити и зарад нас. Пиющите - тоже. Wink

Аа, пинах кафе и съ сетиф: начи, сичкото стока от сайта /дет фчера ми пристигна, стоката де/ е точна на размер. Материи, платове си отговарят. Клинчетата са много, много меки. /ич не ми беше у жегата да меря, ама ни мои, нетърпение/ Сега, след няколко изпирания пак ше докладвам. Осмичке, много тенкю! Grinning

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 09:43 от ina.ina

# 1 614
Допивам си кафето и отивам с книжка до басейна отсреща. Като няма море, поне тен да хвана, а и пиците им са много яки =)

# 1 615
Бе къде имате там басейн, ма Норо? Всеки път се чудя и все не се сещам

# 1 616
Ами аз ги пусках тия мъжове, за да се забавлявате. Некой майтап да се пусне, да се посмеем. За веселба. Нито са мой тип, нито май и ваш, ама тва има из нета. Всеки петък губех време да търся нещо сгодно, пълнех си тела с изтеглени голотии, па после качвай в темата, па после трий от тела. Абе играчка си е. И най накрая, вместо весело и усмивки, се почна: а, у, кви са тес?! Тос мани, оня мани, тоя като оня. Единия не носи храна, другия не носи вода, третия пък гола вода. Ами, не ми се получава явно с голите, тъй, че предавам щафетата на друг. Не се сърдя, това е глупаво, просто се разминаха моите очаквания с отсрещните реакции. Знаете, че няма как да се угоди на всички, а и не е нужно, нещата се правят лежерно и за забава. Явно моите петъчни постове не успяват да я докарат тая забава и затуй спрях.
Ай стига по тая тема. Минало. Забравено. Grinning

Добро утро на всички. Grinning

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 11:49 от Джаста Праста

# 1 617
  • Далече, далече
Зи, разпиши се де! Притесняваш мЪ!

Не мога да смогна. Grinning

Отнесох един сладолед Бос, но почти не го запомних. Май са им развалили вкуса.

Докато ви четях транспортните драми, ми се прииска да летя на частния самолет на ДиКаприо. Реве ми се за нещата, които никога няма да ми се случат.

# 1 618
Отнесох един сладолед Бос, но почти не го запомних. Май са им развалили вкуса.
Отдавна. За мен са прехвален и скъп посредствен продукт, да не кажа друго.

Пп Рейче, как си. Подобряваш ли се.
Мисля те. Heart

# 1 619
  • Далече, далече
Кой се вълнува от мъже при толкова марки и цветове лакове за нокти?

Общи условия

Активация на акаунт