Спам тема(Юлски Спам!) - от 01.07. до 31.07.21г.

• 29 883
  • 1 696
  •   1
Отговори
# 1 620
Божке как преживяхме няколко дни без тия остроумия Scream

# 1 621
  • Далече, далече
Аз се чудех ти как преживяш без алкохол. По последните постове съдя, че не е на добро.

# 1 622
Арче, Слатинска където свършва и се влива в Боян магесник, на триъгълника между двете. Ама е заградено отвсякъде и не се вижда, то е и малък басейн де, та няма много хора, пиците са от мис Каприз и музиката е готина. Няма и много хора с деца, на което най държа Grinning

# 1 623
  • над кукувичето гнездо
Няма и много хора с деца, на което най държа Grinning
И какво ти пречат хората с деца? :Ф:

# 1 624
Не е добре да не се пие, Зи, ти си живото доказателство за това Joy

За това значи не го знам Joy Не, че ходя на басейн, но наистина не се сещах. Последно сигурно съм ходила на Панчарево преди десет години.

# 1 625
Няма и много хора с деца, на което най държа Grinning
И какво ти пречат хората с деца? :Ф:
Имат деца Grinning

# 1 626
  • На Марс
Моите са отказали вече доста двойки да имат деца Simple Smile

# 1 627
  • Далече, далече
Алкохолът не прави ли другите хора по-поносими, барабар с децата им? Grinning

# 1 628
кило ракия сваля напрежението от тебе и го прехвърля на останалите

# 1 629
Има родители, дет не си гледат ногу-ногу децата. И мое стане некой сакатлък. Къде с децата, къде с някой нищо неподозиращ. Щот децата имат невероятната способност да не гледат по-нагоре от главата си. Па са бързи ... страхотия. Grinning

Пънчи, не ти вервам за децата. Хич!
Скрит текст:
Приятелче на нашия отиде в друг град и вечерта къде-къде - спал на 1 дърво. 16 годишен това. Нашия и той се караше да ходи. Дааа ... родител да си на тоз свят. Grinning

Джастето много добре си го е описала. Сичкото старание и време дет влага. Права си е. Ми аз фчера кък съ обяснявах. То аз се карах де и се изявих кат форумната луда проклетница. Ама не моа си трая. Тва е към Рейчето и Тета: ку искат да четат, аз да си кажа:
Скрит текст:
някой се оплаква, аз мисля, че мога да помогна; пиша; но кога ли ше се науча не давам непоискани съвети; от друга страна си мисля, за кво съм учила - да помагам или не; ама след реакцията им - скъпо било, много било- какво да си помисля, ми сигурно съм украшение или лукова глава; и така; не че хиляда пъти не ми се е случвало; къде мълча, къде си го изливам; то иначе се препълва и ше залее неподходящия; и да; Grinning

# 1 630
голи маже секи ден гласувам аз

# 1 631
Аз викам и жени. Joy

Мишката ми прави проблеми ... то тва от палвин година. Трая си аз, ама нема се оправи. Хич. Joy

# 1 632
Не ще да стане да ви покажа какъв тип аз не харесвам, но Реа би харесала. Мен ме забавлява колко са ни разнообразни вкусовете Simple Smile

# 1 633
тутуиран мъжага с мускули ко му има. малко на мюсли мяза май а

# 1 634
  • Далече, далече
В лице плашещ ли е?

Общи условия

Активация на акаунт