Ваканцията след ОСМИ клас - 2020/2021!

• 30 933
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Нашите учебници вероятно ще отидат при племенника, ако влезе в училището на наборката, така че ще ги задържа на този етап. А и предполагам ще й трябват за преговор на есен за входните нива.
Аз се надявам  на смяна на българичката, но май само с надеждите ще си остана.

Аз уж по нощите следя темата, ама и аз съм изпуснала снимките. Нищо де. Все ще има поводи да сложите пак такива.

Добро утро на всички. Blush

# 451
  • София
И аз изпуснах снимките!
За Поморие съм съгласна, че има разкошни изгреви и залези. Една година на почивката там, всеки ден ме будеше слънцето, но въпреки че съм абсолютна сова, по отношение на денонощен ритъм, нямах против защото се любувах на красотата. Стари са снимките и свалени от фейса, та са съвсем лошо качество  
Скрит текст:
Скрит текст:
Тази година не знам изобщо как и кога ще мога да видя морето. Децата ще ходят следващия уикенд със свекърва ми.
Учебници тази година не купувахме много, имаха малко предмети, но и аз мисля да ги пазя. Не знам дали за малкия ще може да се ползват, но е добре да ги имаме, ако реши някой някога нещо да си припомни, което много ме съмнява.

# 452
  • София
Разчистихме раницата още миналата седмица, даже ей сега ще я врътна да се изпере.
Отделихме учебниците, ще ги продам на есен. Сезонна стока са😂 От групата във фейсбук ги купихме, пак там ще ги продам и от там ще вземем за 9. клас. Малко е занимавка да се срещаш с разни хора насам - натам, ама пък 2 пъти по - евтино ги взех.
По езика..... Има да ги подмятаме из къщи..... Както моите, вече 25 години, само прахоляците да събират. И от езиковите курсове същата история. Вече онлайн има какво ли не за преговори, кой ще седне да прелиства учебници, ама айде ще ги подържа още малко. 😂

Туиг, ако са нужни още парички, моля те, казвай тук, без да се притесняваш. 😊

Следващата среща на морето - ох, какъв кеф. А дано, ама надали 😅

# 453
  • Между гори и планини
Моя в граматиките и тетрадките към учебниците по английски пише само с молив. Ако някой ги иска, голямо търкане в гумата трябва и няколко дни. Но пък е гаранция, че грешки по тях няма .
Другото е български, литература, математика, ИТ и информатика, философия. Винаги мога да ги пратя за продажба на бившите си колеги. Но всичко без философията може да потрябва. Нямам идея на кои издателства ще са учебниците в 9 клас, за да ги поръчам от сега втора употреба, запазени и избрани от колегите ми. Септември вече остават най- парцаливите.

# 454
Мони, в неделя си тръгваме.

Добро утро!

# 455
  • София
Това е направо за следващата тема/корица на първа страница! 💕🤗
Бети, и аз се надявам на нов учител по математика. За съжаление май няма да са със същата класна, беше тази по АЕ. По повод местенето и търсенето на свободни места хвърлих поглед за нашето училище - за 9. клас няма. За 8.са пуснали две паралелки природни науки, изненадващо. Дебна и за списък с учебници, но може би е рано.

# 456
  • о`майна лунна нощ е
В Хуманитарната гимназия също е отпаднала езикова паралелка за предстоящия 8-ми клас. Този випуск няма да има прием с френски език, паралелката е заместена с природни науки.

# 457
  • София
Явно има желаещи. Което е хубаво Simple Smile , нали ми е слабост биологията. Двете паралелки са само с разменени езици - моят е АЕ с ИЕ, сега има и обратния вариант. Тоест може би и ИЕ е търсен език. И двамата го учиха в старото училище, но пееха само песнички. Simple Smile Поне няма да му е съвсем непознат, ако примерно се беше хвърлил в немски или френски.

# 458
  • София
В Хуманитарната гимназия също е отпаднала езикова паралелка за предстоящия 8-ми клас. Този випуск няма да има прием с френски език, паралелката е заместена с природни науки.

Хм, странно, предвид това, че гимназията е хуманитарна. От друга страна обаче преподавателите по биология традиционно са доста добри. Ама изобщо ли няма да има френски език? Аз съм завършила ХГ-то с френски.

# 459
Добър ден!
Няма странно - политика за намаляване броя на езиковите паралелки. И в Първа ЕГ във Варна се пръкна паралелка  с профил математика и ИТ. Още не знам точно какъв хибрид ще се реализира и дали напливът за нея ще е голям..

# 460
А аз се чудя дали е осигурен необходимия ресурс от учители за да функционират ефективно тези паралелки по план?
То и СХН има под път и над път, но кой и как преподава там и какво в крайна сметка е придобито като знания и умения е отделен въпрос.

# 461
Никакви учители няма по нищо...
Моят син не се е отказал да става учител, в същото време... много хора реагират негативно. Друго си е нещо модерно като АйТи и ЕйчАр

# 462
  • гр.София
Хепи, мъжете учители в училищата се увеличават.Което е просто прекрасно.

# 463
  • Между гори и планини
Поръчах книгите за четене плюс Христоматия. Стивън седна с Евгени Онегин, и миналата година беше така - след закуска разхожда кучето, после сяда да чете училищна литература, следобед е свободен, вечер книга по избор преди лягане. Оня ден си избра поредния роман за Майнкрафт 🙄 Няма висока художествена стойност, но поне да чете.

# 464
  • София
Понеже и Мария, и Fish няма да си кажат аз ще издам, че девойките им са си взели Делф-а с почти максимален резултат, не че аз лично съм се съмнявала. Митко също го е взел, но общо взето на магия, но все пак съм доволна като се сетя колко беше тъжен в деня на изпита след скъсването с гаджето. Но се убедих, че имам правилна преценка за нивото му на език и съвсем точно си настоявах да ходи лятото на курс и да изчиства пропуски.
П.П. Бисе, няма да се засечем. Жалко.

Общи условия

Активация на акаунт