Ваканцията след ОСМИ клас - 2020/2021!

• 30 902
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • София
MamaBlonde моите ги носят в библиотеката на училището, за да може и други деца да ги четат при интерес. Споделям го като идея.

# 661
Доня, много тежка вечер е била при вас, прегръдка. За хранителните алергии мисля, че не се израстват за съжаление, както и медикаментозните.
Скрит текст:
Като дете бях редовен пациент на Първа детска болница-8 години на десенсибилизатори, ( от непрекъснатото тестване по ръцете ме беше срам, че хората ще си помислят дали не се бода...)След настинка и лечение с аналгин/хинин и бисептол-две седмици в Пирогов...
Много е трудно,  когато не е ясно, какво би могло да се отключи, а и цял живот в ограничения...Винаги трябва да се има едно на ум.

# 662
  • София
И аз се замислям за разчистване на библиотеката.Колкото и да са ми сантимент книгите, не мога да трупам до безкрай.Най-малкото  нямам място.Особено  спонтанно купени книжки за свободното време- не  са и  със стойност, която  изисква пазенето им за повторен прочит. Та- ще трябва да мисля как да се освободя от тях
Но преди това трябва да помисля как да направя така че да ми дойде поне маааалко  муза за работа.Първи ден след отпуска- трудничко  е.Още се мотая по пижама и разнасям едно кафе.

# 663
Доня, бързо да се възстановява Стиви! Hug

Не съм била в отпуск аз, но се чудя кое откъде да подхвана. Вися на дивана с телефон в ръка и кафе на масата - реанимирам от многобройните емоции снощи.

# 664
  • sofia
Ние попътувахме малко, няколко качвания в планината и игри на басейн. Сега ще ходи на курс за да си помогне за втория език в 9 клас. После ще изкарат седмица сами с баща му  да се размажат по мъжки😊 После лагер, мисля и едно море да организирам и лятото ще свърши.
    Книги и играчки не изхвърлям - носим ги на вилата, в кутии и кашони и като се завре в стари неща и може да ровичка с години🙈 За всяка вещ има и история, как ги помни незнам. За това не хвърлям.
  От рушащата се семейна къща на моята баба си събрах последните любими вещи, носят аромата на моите лета и присъствието на отдавна починали скъпи хора. Може би затворих вратата на тази къща за последно. Оттам взех събраните от нас списание "Дъга", които предизвикаха голям интерес в младежа. Много емоции ми донесе докосването до миналото.
   Доня, предполагам Стиви вече е на крак и няма и следа от лошата случка.

# 665
  • Между гори и планини
На крак е, благодаря 😊 Отиде да разхожда кучето.
Книги не хвърлям, аз съм с болестно състояние от любов към хартиени книги. Обожавах работата си в книжарница, изчетох всичко, като дебнех определени книги, издателства да правят намаления и купувах ли купувах. Чета доста разнообразна литература, но имам тема в която съм се задълбочила. Събирам исторически романи, епохи, държави.
Стивън се научи да чете на 4 и половина, имах големите надежди, че ще заобича четенето, но някъде между първи и втори клас, четенето на задължителните книги, Мечо Пух и Ян Бибиян го отвратиха.

# 666
  • София
Нямам съвършено никаква идея дали ще бъде гласувано предложеното правителство, обаче досега чета коя е Наталия Митева в ресора, който пряко ни засяга, и ми звучи твърде иновативно и много притеснително по този повод.

# 667
  • софия
Повръща ми се от юпита с дипломи. Силно се надявам да не се утвърди това предложение.

# 668
  • Между гори и планини
В крайна сметка има ли яснота кой спечели изборите? Че уж четох, ама нищо точно не разбрах.

# 669
  • София
Повръща ми се от юпита с дипломи. Силно се надявам да не се утвърди това предложение.
Да, всичко много лошо изглежда и като предпоставка за лобита всякакви. Confused

# 670
  • о`майна лунна нощ е
Единственото, което ще кажа по повод изборите
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10215381028079030&id=1836474233
Дупе да ни е яко.

# 671
  • софия
В момента съм в потрес. Нямам нищо против доброто образование, но имам много против манталитета на тези хора, когато дойдат в администрацията. И изобщо не става въпрос за уволнения. Случило ми се е да имам много пряко наблюдение.

# 672
  • Между гори и планини
Май от един бай Ганьо, Тиквоний и егоцентрих, се нахендрихме на друг. От трън та на глог стана... Започвам да се отчайвам за бъдещето на на тая мила родина... Хубаво се крия в Балкана, ама децата ни какво ще наследят, какво бъдеще ги чака... Големи надежди бяха преди 30 години, а нищо от тях не се сбъдна.

# 673
За днешното положение си има - пази ,боже,сляпо да прогледне!  За съжаление!

# 674
  • София
И аз съм в потрес от повечето от предложенията. Приоритетите също са яко манджа с грозде. Не съм изненадана обаче. Очаквах нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт