Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 16

• 79 360
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Той ми каза ако вдигам темп да почвам аб, иначе разрезите за спокойни, няма кървене, само отока от задържаната течност и болката. Блгодаря за съчувствието и споделения опит, дано ми мине бързо.

# 376
Той ми каза ако вдигам темп да почвам аб, иначе разрезите за спокойни, няма кървене, само отока от задържаната течност и болката. Блгодаря за съчувствието и споделения опит, дано ми мине бързо.
При кой доктор ти беше операцията?
По принцип АБ е задължителен поне 1 седмица след операция, независимо дали вдигаш температура или не.
Бързо възстановяване ти желая и дано всичко да е наред 🙏

# 377
Пих антибиотик първата седмица, без да имам Т и проблеми. Всичко беше прекрасно до онази вечер. Доктора каза, че макар и рядко се случва някакъв съд да се запуши и да не може да абсорбира течността. Остава да чакам новия антибиотик и компресите да почнат да действат, болката е брутална, едва поемем въздух.

# 378
Пих антибиотик първата седмица, без да имам Т и проблеми. Всичко беше прекрасно до онази вечер. Доктора каза, че макар и рядко се случва някакъв съд да се запуши и да не може да абсорбира течността. Остава да чакам новия антибиотик и компресите да почнат да действат, болката е брутална, едва поемем въздух.

Пиши как си! Това е вторият критичен момент след операцията, когато са възможни тези усложнения - между 10-14 ден...

# 379
Edit: днес съм по-добре, отока под мишницата е понамалял. Добре ми се отразяват леките масажи, които правя с крем арника. Какво имаш предвид под критично?

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 13:18 от plqsmlqs

# 380
Момичета моля ви кажете друга масажистка освен Ани в София ,от която сте доволни ! Защото е супер несериозна не  отговаря с дни дори седмица…. На вече месец съм от операцията отидох само веднъж..

# 381
Момичета, след колко време долу горе ви се възвърна чувствителността на самите гърди в долната част и на зърната?

# 382
Момичета, след колко време долу горе ви се възвърна чувствителността на самите гърди в долната част и на зърната?

На трети месец съм от операцията. В долната част все още нямам, а зърната може би към 2ри месец.

# 383
Аз в долната част все още нямам.
На зърната имам, но не и от еротична гледна точка. Преди обожавах стимулирането им, а сега   не е същото 😣 Доктора ми каза, че може да отнеме 2г. до пълното възстановяване на нервните рецептори там.
Затова ще ми бъде много полезно да споделите как е при вас.

# 384
Аз в долната част все още нямам.
На зърната имам, но не и от еротична гледна точка. Преди обожавах стимулирането им, а сега   не е същото 😣 Доктора ми каза, че може да отнеме 2г. до пълното възстановяване на нервните рецептори там.
Затова ще ми бъде много полезно да споделите как е при вас.

Абсолютно същото. Имам  някаква чувствителност на зърната, но не е това което трябва да бъде. А колко време ще отнеме никаква идея🤷‍♀️

# 385
Абсолютно същото. Имам  някаква чувствителност на зърната, но не е това което трябва да бъде. А колко време ще отнеме никаква идея🤷‍♀️
[/quote]
Благодаря за бързия отговор.
Очаквам сега да се включат и ветеранките, да видим как е при тях положението 🙂

# 386
И аз се надявам момичетата с отдавна поставени импланти да споделят. Аз съм на малко повече от два месеца и в доланата част не усещам съвсем нищо. В началото дори се притеснявах за това, че понякога детето ме натиска без да усетя, а като не усещам, ще вземе да им стане нещо. А зърната по-скоро е леко неприятно на допир.

# 387
  • Бургас
Моите зърна май станаха по-чувствителни от преди , както в положителен, така и в отрицателен смисъл. Но не си спомням съвсем в началото да са били безчувствени, но може и да съм забравила.
Долният ми полюс все още понякога е като изтръпнал /2,5 години/

# 388
Моите зърна имат чувствителност, но тя по-скоро е свързана с неприятни усещания.
А преди беше точно обратното. Сега чувствам болка, но не и удоволствие от стимулирането им. Казаха ми, че това било нормално, но си искам старото усещане час по скоро. 😣😣
А за долния полюс изобщо няма да коментирам - все едно не е на моето тяло 😬 Там усещам единствено мястото на разрезите.

# 389
Изобщо не си го обяснявам това в долния полюс и ще попитам на контролата. Най-странно е, че даже и кожата си не усещам, например с почесване. Тотално никакво усещане.

Общи условия

Активация на акаунт