Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 16

• 79 323
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Изобщо не си го обяснявам това в долния полюс и ще попитам на контролата. Най-странно е, че даже и кожата си не усещам, например с почесване. Тотално никакво усещане.
Абсолютно по същия начин съм.
Когато аз попитах, отговорът беше - до 2г. ще се възстанови 😬

# 391
10 години след операция чувствителността не се е върнала както е била преди. Както доста от вас описаха по-скоро допира е неприятен. Абсолютно е възможно при някои да успее да се възстанови, но ако съдя по себе си не се надявайте много.

# 392
Долната част на едната гърда все не я усещам. Минаха 6 месеца от операцията...

# 393
  • Бургас
Здравейте,
имам следния въпрос.Имам нужда само от корекция на зърна:по-вдлъбнати са и трябва да се изрежат леко,за да изпъкнат предполагам…Някой знае ли,къде мога да го направя това и дали в тази клиника се прави? Предварително благодаря!
Хубава вечер!

# 394
Аз съм 10 месеца след операцията, вече имам чувствителност в долната част на гърдите, но отскоро се е възвърнала:)
Зърната ми бяха адски чувствителни след операцията чак болезнено, мазах се с какво ли не.. Сега са ми пак чувствителни, но чувството е както и преди операцията.

# 395
1,5г след операцията чувстителността на всичко ми е ок.
Долният плюс беше много изтръпнал много време.
Зърната ми се възтановиха по-бързо. Разрезът ми е правен през ореолата.

# 396
Много ви благодаря, момичета!!
Много ме успокоихте, дано и при мен скоро започне да се възвръща чувствителността, ако не в долния полюс, то поне зърната да си ги усещам както преди. 🙏

# 397
  • София
Момичета,искам да попитам тези от вас,които имат кисти в гърдите и са се подложили на мамопластика,какво се случва след операцията с кистите?
Аз съм се допитала до мамолог и пластичен хурург и тяхното мнение е,че кистите не са пречка за мамопластика и че не се пипат по време на операцията.
И все пак как се чувствате след мамопластиката?

# 398
Момичета, когато правя масаж на гърдите си, под едната усещам нещо като скърцане, все едно има балончета въздух. Четири седмици след операцията съм. На някой случвало ли му се е нещо подобно🤔

# 399
Зависи от кистите,моите са отстранени по време на операцията,но това е въпрос на желание от страна на хирурга.Само няколко страници назад беше коментирано точно това.
Хирурзите казаха,че ще преценят по време на операцията дали да ги отстранят,за кърмили и раждали жени такива образувания са нормални .
Балончетата в гърдите също са нормални,особено ако се навеждате,с времето отшумява.

# 400
Здравейте, имам запазен час за консултация при д-р Молов на 22.09 от 19ч. Ако някоя от вас е заинтересована мога да го преотстъпя, защото няма да успея да отида.

# 401
Здравейте,
Моля препоръчайте ми хирург, склонен да ми сложи импланти под 250cc..
Досега съм била на консултации при д-р Комитски, д-р Генов, д-р Романски и д-р Георгиев.
Обмислям да си запазя час при д-р Стоянов, ще се радвам да чуя и вашите предложения.

# 402
  • София
Ако изброените лекари са отказали да сложат под 250сс, значи е имало причина за това, не Ви ли казаха? Вие колко искате да сложите и с каква цел? Аз лично не виждам смисъл да се обикалят безброй лекари, още повече, че сте била вече при някои от най-известните.

# 403
Във форума са споделяли, че хирурзи са отказвали да сложат малки импланти под 250 сс, а причината е, че резултатът няма да е естетически добре. Поради същата причина отказват и по-големи импланти.
Вие заради по-естествена визия ли искате малки импланти ? Защото те се съобразяват, както най-вероятно са Ви обяснили по консултациите, с параметрите на тялото. Не е правилна формулата - малък имплант, естествена визия.

# 404
С първите двама не сме обсъждали по- малки от 290 cc, но днес когато видях и визуализация на 260 капковидни, осъзнах, че това ми изглежда твърде много.
А Романски просро отказа да ме оперира.
Основния ми мотив за импланти не е толкова увеличение на размера, а запълване на горния полюс, който след кърмене директно се стопи.

Общи условия

Активация на акаунт