Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 16

• 79 305
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Точно когато имате някакъв “проблем”, така да се каже във визията, няма как Вие да преценявате. За да се коригира бюст трябва да се вземат предвид всички мерки и параметри и да се определи точен модел и размер, за да е задоволителен резултатът. Ако сте нулев старт или просто малки, неувиснали гърди, тогава е по-вероятно да имате избор.
Аз също си увеличих бюста заради изпразнен горен пюлюс в следствие на кърмене. Хирургът прецени, че ще се коригират с анатомични импланти с най-висока проекция и най-висок профил. Размерът също се определи предвид кърменията и състоянието на кожата, плюс подгръдна в см.
Малкия имплант е възможно да не доведе до задоволителен резултат.

# 406
Разбирам, така или иначе имам доста притеснения относно имплантите, а ако се окаже, че проблемът не може да се коригира с размера, който искам - предполагам, че ще се наложи просто да се откажа...

# 407
Важно е каква причина изтъкват лекарите. Щом си след кърмене, вероятно има разтегната кожа, която трябва да се запълни с определен размер имплант. В този случай по-малък имплант от необходимото няма да постигне желания резултат. Иначе, и аз искам възможно най-малките импланти, но тъй като имам лека птоза и празен горен полюс, стм наясно, че има минимум размер, който ще бъде необходим за да се постигне добър резултат. Ако е твърде голям за моите критерии, ще се откажа изобщо от операция. Догодина имам консултация при д-р Стоянов и ще видя какво ще ми предложи.

# 408
Знам, че звучи нереално, особено ако не сте се ровили и интересували задълбочено, но понякога 500 сс изглеждат малки, а 300 сс изглеждат големи. А и самите импланти си имат параметри като проекция и профил, от там вече идва разлика във визията.

# 409
Разбирам какво имате предвид, гледала съм и доста “преди и след”, но според моите разбирания за естетика 90% от случаите дори нямат нужда от импланти..
Днес видях визуализация и пробвах сайзър и категорично не мога да приема 260сс за минимум

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 16:18 от Деница Веселинова 640349

# 410
А колко Ви е подгръдната обиколка и колко сте висока ? Тези 260 сс с каква основа в см са ?

# 411
А колко Ви е подгръдната обиколка и колко сте висока ? Тези 260 сс с каква основа в см са ?

Подгръгната не я помня, на днешната консултация нищо не сме измервали, може би защото трябваше да  е за липофилинг, но в крайна сметка се стигна до имплантите.

Висока съм 163, талия 62-3, ханш 90, не мога да кажа, че тези 260сс седят извънредно големи или нещо подобно, но не се вписват в моите представи и създват малко “top- heavy” look.
А имам и странно деформиран гръден кош, та каквито и имланти да си сложа няма да имам перфектни гърди, затова не знам дали искам да поемам рисковете, дори с размер, който ми допада.

# 412

Подгръгната не я помня, на днешната консултация нищо не сме измервали, може би защото трябваше да  е за липофилинг, но в крайна сметка се стигна до имплантите.

Висока съм 163, талия 62-3, ханш 90, не мога да кажа, че тези 260сс седят извънредно големи или нещо подобно, но не се вписват в моите представи и създват малко “top- heavy” look.
А имам и странно деформиран гръден кош, та каквито и имланти да си сложа няма да имам перфектни гърди, затова не знам дали искам да поемам рисковете, дори с размер, който ми допада.

Няма как да достигнете пълнота на горен полюс, с малък имплант, при положение че са ви посъветвали минимум 290 особено след кърмене. 200сс са нищо и са далеч от top heavy look.(мое мнение). Във вашия случай в стремежа и желанието ви да искате малки импланти, крайният резултат може да е доста комичен. Така че щом не сте сигурна, по-добре не се оперирайте.

# 413

Няма как да достигнете пълнота на горен полюс, с малък имплант, при положение че са ви посъветвали минимум 290 особено след кърмене. 200сс са нищо и са далеч от top heavy look.(мое мнение). Във вашия случай в стремежа и желанието ви да искате малки импланти, крайният резултат може да е доста комичен. Така че щом не сте сигурна, по-добре не се оперирайте.

Да, вероятно няма да се оперирам, но все пак бих се консултирала след време и други хирурзи

# 414
По отношение на размера, не мога да си обясня доктор да откаже... заради размера.
Позната си сложи 175сс и нямаше нищо.. не искаше повече в никаклв случай, тъй като е бегачка.
Аз си сложих 300сс и 1г смятах че са ми прекалено големи. Сега свикнах, но случая при мен е ,че оставаше незапълнена кожа, и не исках да ме режат на Т, за да я махнат.
Също съм имала някакъв старт, въпреки че бях на чашка А.
На мен импланти 250-260сс са съвсем приемливи и са това което и аз исках. Момичето което пита, е 163см... което хич не е много (от моя гледна точка)...Не мога да разбера какъв е случая.

Аз бих питала Стоянов, защото за мен той е абсолютно гуру. Simple Smile

# 415
Аз мисля ,че ако си тръгнал да правиш такава операция ,трябва да си напълно сигурен ,че го искаш .
Когато си раздвоен и ходиш при сумати доктори ,няма да ти помогне ,а обърка.

# 416
По отношение на размера, не мога да си обясня доктор да откаже... заради размера.
Позната си сложи 175сс и нямаше нищо.. не искаше повече в никаклв случай, тъй като е бегачка.
Аз си сложих 300сс и 1г смятах че са ми прекалено големи. Сега свикнах, но случая при мен е ,че оставаше незапълнена кожа, и не исках да ме режат на Т, за да я махнат.
Също съм имала някакъв старт, въпреки че бях на чашка А.
На мен импланти 250-260сс са съвсем приемливи и са това което и аз исках. Момичето което пита, е 163см... което хич не е много (от моя гледна точка)...Не мога да разбера какъв е случая.

Аз бих питала Стоянов, защото за мен той е абсолютно гуру. Simple Smile

Да, и аз се насочих към него, предвид това колко се чака за консултация ще имам време да премисля всичко.

Нещо подобно търся като резултат: https://youtu.be/c6XbWvfd0ps
Това са 220 cc

# 417
Деница,

Много е трудно да се прецени по други операции, защото 220сс ще стоят различно на различен гръб, форма на гръден кош, форма на гърдите, форма на импланта, база на гърдите и съответно на импланта.

Аз си те представям малко тъничко момче и затова 250сс трябва да са ти ок ( аз съм 1,75 с 300сс импланти, но старт 150сс някъде)

Аз съм на мнение, че е добре да видиш повече хирурзи, ако не си сигурна в това което ти казват,но ако 3 кажат че това което искаш е невъзможно, аз не бих го направила...

За да ти дадем по точно мнение си измери подгръдната обиколка и виж дали някой от хирурзите до сега не ти е казал колко ти е основата на гърдите. После ни кажи кой размер сутиен имаш сега ( това е доста неточно, но като ориентир).
 И както ти казаха момичетата, ако не си сигурна, просто не го прави сега.

# 418
  • Gotham City
А и показаните гърди с малки импланти са прясно оперирани. Този резултат не е показателен, нали има отоци. Трябва да се видят такива гърди няколко месеца след операция, за да се добие реална представа.

# 419
Ивет Лалова е с някакви много микроскопични импланти,  предполагам защото е лекоатлетка  но  нямам представа какви са били гърдите й преди това, дали е имала увисване или изпразване. Знам обаче че я е оперирал д-р Стоянов.

Общи условия

Активация на акаунт