Звездни компромати - Юли'21

• 314 672
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 2 715
Личен избор е кой доколко дълбоко в личния си живот ще допусне масата хора. Но на мен ми е неприятно това, което се случва със Слави и че по софри и седянки се говори за развлечение относно здравето му. Ами този човек има близки, има си майка и не искам да си представя как една майка пък би се почувствала така да ровят в личното на детето й. На кой няма да му пука, ако масата се развлича със здравето на детето му или близък.
И хората,които Слави осмива и се гаври с тях в шоуто имат майки,но не съм забелязала да му пука от това.
Последно Патрашкова го осъди на първа инстанция за обиди и гавра с нея.

# 2 716
И аз съм антифен на шоумена Слави, защото винаги някак грозно и злобно се подиграваше с хората. Можеше да каже нещо иронично, да има закачка, но неговият тон, изказ винаги е бил краен. Дори с гостите си се държеше зле, което не мога да кажа за НЦ. Харесва ми как води, има хумор, има ирония, но не е подигравка, поне в това, което съм гледала аз.

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 12:48 от Анонимен

# 2 717
  • Rock & Roll feeling ...
Личен избор е кой доколко дълбоко в личния си живот ще допусне масата хора. Но на мен ми е неприятно това, което се случва със Слави и че по софри и седянки се говори за развлечение относно здравето му. Ами този човек има близки, има си майка и не искам да си представя как една майка пък би се почувствала така да ровят в личното на детето й. На кой няма да му пука, ако масата се развлича със здравето на детето му или близък.
Пак казвам, за мен всичко опира до начина по който се говори. А, че се говори, няма как, той е публична личност. А вече се е насочил и към по-отговорна и обществена позиция. Ако иска личният му живот да не се коментира, трябваше да се откаже от публичността.

# 2 718
Независимо за кого става думa, според мен е гадно и цинично да се рови и говори за здравословното състояние на другите. Толкова са подивели хората, че правят дневна тема здравето на някого. За мен това не е правилно.

Гадно и цинично е цяла година да говорят как вирус няма, как това е грипче и сега паничката като се обърна, да търчат в частната клиника. И това не го приказва някой на маса пред блока, а човек с ефирно време от десетилетия. Искрено му желая да се оправи, на никого не пожелавам зло, ако слуховете за МС са верни, се надявам да държи под контрол болестта. Но в същото време смятам, че той и екипът му са лично отговорни за това много хора да не вярват в сериозността на вируса, да не се пазят и после да откажат да се ваксинират.
Няма нищо лошо в това да каже - сгреших, пазете се. Знаем какво написа той във фейсбук.

# 2 719
Какво е написал?

# 2 720
# 2 721
Имах предвид какво е написал за Ковид

# 2 722
Слави кога е писал нещо? На него му пишат книги, песни, сценарии, постове.

# 2 723
Хаха Слави с изказване в стил Бойко Борисов.
Много по-известни хора от него страдат и са говорили открито за здравословните си и ментални проблеми, зависимости. На първо четене се сещам за Тайсън Фюри (тежката му депресия), Джъстин Тимбърлейк (аутизъм), Дейвид Бекъм (OCD вид аутизъм мисля) дори сина му Ромео страда от епилепсия и т.н. Но всички тези известни личности, тъй като не са от Учиндол, не се крият и знаят, че така помагат на много хора по света, защото им показват, че не са сами.
А за Слави имаше един лаф - може да изкараш човека от село, но селото не може да изкараш. Като не визирам село географско положение, а състояние на духа.

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 07:44 от ConnieS

# 2 724
Ако Слави е в начален стадии на множествена склероза,(както се говори),е ясно защо я крие. Ако я признае открито,това ще е краят на кариерата му като политик. А и въобще...

# 2 725
Защо? Какво общо има от какво е болен с политическата и кариерата му въобще?
Слави, много пъти след дългите му отсъствия от шоуто е загатвал, че е болен. Говореше се, че ходи в Германия на лечение. Това не му пропречи на нищо.

# 2 726
Потърси в Гугъл каква болест е множествената склероза.

# 2 727
  • София
Оф, хич не ми се чете за болести.

Лейди Гага
Скрит текст:
Мери Джей Блайдж
Скрит текст:
Адам Драйвър
Скрит текст:
Фелисити Джоунс
Скрит текст:
Виктория Бекъм
Скрит текст:
Джесика Симпсън
Скрит текст:
Том Крус
Скрит текст:
Хенри Кавил
Скрит текст:
Кая Гербер
Скрит текст:
Бийбърови
Скрит текст:

# 2 728
Лейди Гага не си ли е оперирала носа?

# 2 729
Лейди Гага не си ли е оперирала носа? Хенри Кавил е

да, опериран е носът й, нищо че много си го харесваше,
около очите има филъри, в устните й също  и още няколко други интервенции ...

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 08:55 от eau

Общи условия

Активация на акаунт