Звездни компромати - Юли'21

• 314 623
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 2 805
... с миксер, естествено. Ти как мислиш, че разбиват в CERN?

Барби, в ЦЕРН не разбиват атома Joy Дай друг миксер.

*  *  *

Снимки от рождения ден на Кейт Бекинсейл
Скрит текст:

И Парис Джексън пак там
Скрит текст:
Е, Радка, личи, че не си била в ЦЕРН.

# 2 806
За първи път го чувам. В Шеф под прикритие беше участвал и някакъв друг с фирма за почистване Виктория нещо си.
Сега му разгледах биографията, стайлингът му е…без думи. Явно с напредването в бизнеса е сменил стратегията за чистата ученическа любов с една напомпена, наджукена девойка. После Тоца била кичозна. Тези са уникални, заболяха ме очите.

Интересно ми стана и аз потърсих биографията му, после му разгледах и инстаграма. Излезе ми някакво интервю, в което я споменава тази ученическата любов Велислава, с която към момента на интервюто били от 12 години. Не искал да я показва и никъде няма публични нейни снимки май, ама след нея явно няма подобни скрупули за жените с вид на кифли, каквито са майка 1 (Емилия) на първото му дете, родено 2019, и майка 2 (Атанаска с колата и балоните) на второто дете, с което е бременна още май. Още едно доказателство за дългите връзки, в които  нищо не се случва, може да не му отговаряла на естетическите стандарти вече ученическата любов, изглежда доста запленен от чалга-обществото. Така че има надежда и за Мара. Последните години често си сменя жените.

# 2 807
Даниел Бачорски - основател на фирмата за почистване “Бонанза Бачорски”. На колата му пише мотото на фирмата “Не е срамно да си чистач” или нещо такова. Стартирали са от нищото и в момента са доста напред с материала. Не знам дали Мара ще “падне” до някой с бизнес на светло.
Напред са заради взети милиони по европейски проекти..)

# 2 808
  • Варна
Той и Марешки живял бедно, децата му дрехите износват, милите! И един мармот…
Може аз да греша за Лъчезар Петров, но мисля, че е участвал в някакво риалити, защото бизнесът му с чистене започна от Варна.
Относно Бачорски и всякакви подобни селски бекове има една много странна тенденция. Няма значение какъв си- син на баща си, точиш ДДС, изнудваш шофьори на аварирали камиони, а уж “емигранти” ловиш, дръпнал си по Европроекти и т.н Ами живей си живота! Обаче идва един момент, в който това не им стига и тази показност не винаги е успешна. Затова за муцуни от старата ДС школа няма инфо, снимки, техните деца, любовници и т.н. Кой се интересува, каква кола и как точно подарил на бременната поредна жена, която едва преди раждане получава предложение за брак? Или как онзи примат Динко хвърля пари по пееща циганка на кръщене!?

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 23:29 от Blue Turquoise

# 2 809
  • До сърцето...
Е, Радка, личи, че не си била в ЦЕРН.
Joy щом казваш. Изтривам си писанията по този повод, явен спам.

# 2 810
Тази в дясно не е ли втората на този мистър клийнинг бизнесмен?

Ако е тя, то този е страшен боклук и Мара има реални шансове. Още повече, че скоро отново ще гушка пеленаче.

# 2 811
Май не е тя (много дребен го виждам скрийншотът на телефона и не я виждам добре). Атанаска Ангелова е втората - козметик и гримьор. Ужасен грим прави, дано с другото е по-добре.

# 2 812
Скрит текст:

Лейди Гага
Скрит текст:

ах, Лейди Гага нещо се е състарила и поналяла. Не на 35, ами на 53 годишна ми прилича тук.

# 2 813
  • Варна
Бен и Джен на Капри, сега се сетих на кого ми напомня нейната асистентка. На ПРката на ББ- Севда. Тази е същата, върви пред тях, всичко изгледжа режисирано, планирано, заснето и публикувано. Бен хич не е на фокус.
Скрит текст:

# 2 814
Май не е тя (много дребен го виждам скрийншотът на телефона и не я виждам добре). Атанаска Ангелова е втората - козметик и гримьор. Ужасен грим прави, дано с другото е по-добре.
Според мен е тя

Ето ги тук през юни тази година отново в компанията на Мария Бонева

# 2 815
Да, тя е, права си.

# 2 816
Скрит текст:

Лейди Гага
Скрит текст:

ах, Лейди Гага нещо се е състарила и поналяла. Не на 35, ами на 53 годишна ми прилича тук.
Това е пък толкова грозно жЕнско, ако заради нея Брадли изостави Ирина то...ууу на вкуса му!

# 2 817

Хайди Клум с мъжа си и брат му ..странно ми е но брат му винаги е с тях май така си живеят

# 2 818
Брадли вярно казаха че остави Ирина заради гагата, ама как пък никой не ги засне после ни веднъж? Дали не бяха поредните слухове, които си паснаха с ролите във филма. Все съм се чудила.

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 00:01 от vici75

# 2 819
Гага си има гадже, не е Брадли

Общи условия

Активация на акаунт