Звездни компромати - Юли'21

• 314 483
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 2 985
Касандра, малка яхтичка, хич не са добре нещата. Дано има пари поне новата учебна година на Марая да покрие.

Новата любов бил платил вече таксата в училището на Марая.
Стига Бе!!!! Къде го е казала това Дамата? " Той плати таксата на Марая"

# 2 986
Добре де, знам, че не е бон тон да се пише за такива неща - но тя работи от над 20 години, имала е добре платени периоди - ми може ли да се оставиш на случайността дали ще намериш мъж, който и тази година да плати таксата за училището... 
Не ѝ правя сметка на парите за клипове, чанти, дрехи и чехли, но щом сама тръби, че образованието на детето ѝ е приоритет, този дисбаланс е много озадачаващ.

# 2 987
Касандра, малка яхтичка, хич не са добре нещата. Дано има пари поне новата учебна година на Марая да покрие.

Новата любов бил платил вече таксата в училището на Марая.
Стига Бе!!!! Къде го е казала това Дамата? " Той плати таксата на Марая"

Ето тук

Цитат
Сподвижникът на Весо Брадата е доста щедър към Мария и съвсем наскоро й отпуснал 50 000 лв., за да може тя да заснеме клип. Мирослав платил и годишната такса в частното училище на щерката на певицата Марая. Богаташът поръчал и нов джип на Мария, а докато возилото пристигне от Германия временно е предоставил за ползване баровско Ferrari решено в жълт цвят. Любопитна подробност е, че зарязаната съпруга на Мирослав също шофира Ferrari, но по-евтино.

https://www.marica.bg/lajfstajl/pikantni-podrobnosti-za-noviq-maj-na-mariq-snimka

# 2 988
Добре де, знам, че не е бон тон да се пише за такива неща - но тя работи от над 20 години, имала е добре платени периоди - ми може ли да се оставиш на случайността дали ще намериш мъж, който и тази година да плати таксата за училището... 
Не ѝ правя сметка на парите за клипове, чанти, дрехи и чехли, но щом сама тръби, че образованието на детето ѝ е приоритет, този дисбаланс е много озадачаващ.
Верно няма заделени пари за детето си ?!
Но иначе тръби, че образованието е най-важното … а чака поредният мъж да плати таксата ??
Все пак Марая си има и баща … той не плаща ли ?!

# 2 989
Доколкото помня от ББ, Хррррисито е искал Марая да се запише в мега-гига-ултра скъпото школо, а бащата не е натоварен с този харч. Аз лично предполагам, че помага финансово, но има и две други деца, та едва ли може да даде една чанта с пари за тая такса.

# 2 990
На Марая бащата няма такива пари за такси. Неговите деца учат в по-скромно частно училище.
Дамата разказваше, че с Гущеров са решили къде да учи Марая, но после той не поел таксите, а я наритал със 100лв

# 2 991
Е затова е хубаво да си записваш детето само където можеш да го изучиш спокойно. Иначе после гърч за такси аз не бих си причинила, ако вече не са ми по силите.

# 2 992
А къде учи Марая и колко е тая прословута такса?

# 2 993
  • София
Англо - американското в Панчарево. Около 25 евра годишно.

# 2 994
Доколкото помня от ББ, Хррррисито е искал Марая да се запише в мега-гига-ултра скъпото школо, а бащата не е натоварен с този харч. Аз лично предполагам, че помага финансово, но има и две други деца, та едва ли може да даде една чанта с пари за тая такса.
Еми тогава се скача според тоягата … възможностите. Няма да е драма ако я премести в друго ЧУ с поносима такса. Има и такива !!

# 2 995
  • София
Хем ми е симпатична Мария с желанието си да осигури най-доброто според разбиранията й образование на Марая, хем не разбирам човек, който гради щастието си върху гърба на друг, още повече две малки деца. Не че има какво да мислим бившата.

# 2 996
Нищо симпатично не намирам в такива начини да си осигуриш уж детето.

# 2 997
Мария и майка си ще продаде, и сестра си ще прегази, ако има изгода, т.е. пари.
Вече е на години и ще гради където и с който й върже. На пазара има толкова златотърсачки, хем по-млади, по-стегнати и тн...

# 2 998
Така е, конкуренцията е голяма, а възрастта на Мария направо преклонна за тази цел. Не й е лесно. Но хич не й съчувствам. Богати дядовци също са на пазара, защо ги е пренебрегнала Simple Smile

# 2 999
Кой клас е Марая? Колко още години Мара ще търси спонсори да плащат обучението на дъщеря и? Като и отпадне туй гайле ще диша по-спокойно Wink
Добър пример дава на щерка си, няма що!

Общи условия

Активация на акаунт