И също ще се местим от апартамент в къща,която почти няма двор,но пък си е къща-дано ни хареса.

Да не говорим за събиранията "на прасе" зимата 🤤 Абе селянче съм си, няма две мнения!
не умножение ако цитираме Пипи
Иначе бях бяла и добра, даже им вършех работа, която не ми влиза в задълженията и още питат за мен. Стояла съм заради проверки и ревизии на фирмата и до 21ч. и съм била по-работоспособна от сутринта. 

Докато нямахме внучета и бяхме млади много ходехме с приятели там. Сега поостаряхме, поизморихме се и много рядко се събираме с приятели. Харесвам селската тишина, спокойствието, песните на щурците, светлинките на светулките, танците на пеперудите, сутрин кафето на люлката, вечер едрите звезди като над Фамагуста. Това в града липсва. От зеленчуковата градина нищо не произвеждаме, защото първо местото не е плодородно и второ градината си иска работа и грижа, а не от неделя до петък на самотек. С удоволствие се занимавам с цветята. Отговорно казвам, че земята ме зарежда. Обаче, все повече ми дотежава. Цяла седмица на работа, през почивните - отново. На практика се получава, че нито градската ми къща е подредена, нито селската. Мисля си, че ако цяло лято сме на село и през зимата в града, така ще е по-лесно. Да сме здрави, като спра да работя може би ще станем сезонни селяни. Важното е кой как го чувства. Едни могат да се климатизират за живот на село, други - не. 

Изобщо ми е тъмна Индия!