Отностно дрямките, водя се по разни схеми, но от доста време дремките са две и в горе-долу еднакво време. Като общо съня за деня и е 2,5ч-3ч., като смятам, че и е достатъчно, вечер е весела и активна и докато я къпем. След банята хапва и заспива.
Но сега й е запушен носа и я мъчи едно зъбче. Аз хомеопатия за зъби не признавам- всеки сам си решава на какво да вярва , като й избиваше първото горно зъбче си я почерпих и панадол едната нощ, успокои се и спа като “къпано бебе” . Но да не си мислите, че е цветя и рози- покрай брат й заспива в 22 ч ( аз бих заспала много преди тях ) и става в 6
ще има тръшкане - най- вероятно
заместваш с биба, малко водичка и гушкане . Ако не правиш компромис ще стане за няколко дни. Да си призная , заради недоспиване и това, че супер много ми се спеше през нощта дълго го отлагах. Но вече като й давах да суче и тя не заспиваше, а си беше едно кукуряче през нощта реших, че няма смисъл
така и така съм будна поне да се опитам да не се превръща в навик. А това на всяко ставане да суче по-малко или кърмене на поискване не е мойто нещо и не мога да дам съвет- просто не го възприемам за нормално
това изтощава и то много. Виктория заспива късно, но като заспи си спи. Примрънква понякога, давам залъгалка и продължава да спи. Ние пускаме приказка да слуша когато стане време за сън. В началото четях, но тя се превъзбужда когато съм в стаята и иска да идва при мен. Затова на този етап разчитам на ютуб. Ако искаш пробвай, може да му хареса, ползвам канала “Български приказки”. Консултант не съм ползвала и не мога да дам препоръка. Препоръчани теми