Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 566
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Някой може ли да препоръча пародонтолог?

# 526
Някой може ли да препоръча пародонтолог?

доц.Георги Томов, в денталния факултет

# 527
Здравейте! Не знам въпроса ми дали е точно за тук, но не намерих подобна тема, където да пиша. Можете ли да ми препоръчате магазини за мото екипировка в Пловдив? Благодаря предварително!

# 528
Марио Мото на Кукленско шосе. Има и други, разбира се.

# 529
  • Майничка
На Пещерско шосе, почти веднага след Селена също има добре зареден мото магазин.

# 530
Обратна връзка за куфарите - в халите няма изобщо, в естил има разпродажба и хубави модели, в самсонайт има страхотни куфари, но цените са двойни, в илиенци има на хубава цена, но малко по-малки и с по-"китайски" заключалки.

# 531
Има ли Икеа в Пд?

# 532
  • Пловдив
Има шоурум в мол Плаза. Води се център за поръчки. Не е наличен пълния асортимент.

# 533
  • Точно където трябва
Ще препоръчате ли читав туроператор?

# 534
Много лоши отзиви съм чувала и чела за пловдивската ИКЕА. Че ти прибират капарото и ти скъсват нервите с изпълнението на поръчката. По- добре си идете до София.

# 535
Това е странно. Преди три дни взехме поръчката си от там, всъщност всичко стана много бързо и лесно Thinking

Много лоши отзиви съм чувала и чела за пловдивската ИКЕА. Че ти прибират капарото и ти скъсват нервите с изпълнението на поръчката. По- добре си идете до София.

# 536
Звучи чудесно. Дано да са се оправили нещата.

# 537
Трета поредна година поръчваме от центъра им най-различни неща. Един път не се е случило да има издънка или да не са спазили срок на доставката.
За първи път чувам да има недоволни от тях.

# 538
Капаро там не се изисква. Купуваш си стоката, като плащаш 100% всичко и чакаш да ти я доставят в определения срок. Проблеми не сме имали.

# 539
Обратна връзка за куфарите - в халите няма изобщо, в естил има разпродажба и хубави модели, в самсонайт има страхотни куфари, но цените са двойни, в илиенци има на хубава цена, но малко по-малки и с по-"китайски" заключалки.
Къде има Естил, освен на Главната? До кога е разпродажбата?

Общи условия

Активация на акаунт